Kadınlar bunu hep erkeklerin yapmasını beklerler ama belki erkekler de kadının dizine yatıp saçlarının okşanmasını seviyor ve istiyordur. Bu açıdan hiç düşündünüz mü?
Seksten sonra partnerinizi dizinize yatırıp sever misiniz?
Elbette gelsin benim dizime koysun kafasını ben onun saçları ile oynarım daha sonra onun mesela yüzüne doğru eğilirim öperim saçlarından yanaklarından dudaklarından boynundan sarılırım ne kadar doğru bir şeyin peşinden koştuğum anlarım aslında çok güzel bir şey olur ya kesinlikle var ya mükemmel bir şey olur bir sonraki cinsel ilişki için mesela düşünürüz acaba ne yapsak ne etsek diye
Benim zaten pek dize yatma huyum yoktur :) Genelde dizime yatırır severim.. Bazen de sadece uzanıp yüzümüz birbirine dönük şekilde sarılıp severiz birbirimizi.. Daha çok duygusal ve arzuladığım biriyle seviştiğim için belki de... Arzulamadığım biriyle öylesine bir anlık zevk için birlikte olmam.. Sevisme sonrası da sırtımı dönüp uyumam asla.. Ama tabi belimden popisimden sarılacaksa asla onu reddetmem :) Düşüncesi bile insanın içini ısıtmaya yetiyor.. Sırtımı dönmem için popisimden kendine çekip sıkıca sarılması lazım.. Başka türlü hep sevmek sevilmek isterim :)
Ben duygularını fazla belli eden biri değilim açıkçası ama birine kendimi açtıysam son derece şefkatli olabiliyorum.. Yeter ki seveyim.. O yüzden göğsüme ya da dizime yatmasını isterim ya da göbeğime koymasını başını.. Bunlar sadece erkeğin yapacağı hamleler değil kesinlikle.. Sevişmek ve seks nasıl ki karşılıklı yaşanıyorsa diğer şeylerde karşılıklı yaşanabilir, cinsiyeti olmaksızın.. Keyifli günler..
Dizime yatırıp saçlarını okşarken onu dinlemeyi ara ara yanağında elimi gezdirmeyi teninin her hücresini keşfetmeyi gözlerinin en derinlerine dalıp gitmeyi severim.