İlişkinin başında aldatılsanız onu nasıl pişman edersiniz?

Eskiden benden hoşlanan görüşmüş olduğum adamla yıllar sonra tekrar yollarımız kesişti yaşlarımız 30-36 yaş. O İzmirde ben İstanbul'da yaşıyorum. 3hafta konuştuk nisanda yanıma geleceğini beni çok istediğini galiba aşık oluyorum diyerek kendisini ifade etti o sinerjiyi elektriği duyguyu gerçekten hissettim. Benimle cinsel bir şey yaşayamacağını ciddi düşünceler içindeyse benimle bir yola girmesi gerektiğini belirttim. Kısmetse yolun sonunda benimle evlenmek istediğini cinsel olarak ben istesem dahi asla evlenmeden öyle bir bişey olmayacağını belirtti ilgiliydi vs. En son sana aşık oluyorum dedi ve soğuk davranmaya başladı sordupumda hiç bir şey olmadığını çok yoğun çalıştığını belirtti kariyer sahibi çok akıllı bi kızım ayaklarkm yere sağlam basan güçlğ bir karakterim vardır. İyi bir sosyal medya kullanıcısıyım hemen araştırmalara başladım bir kadının fotoğrafına yorum yaptığımı gördüm emoji bırakmıştı oda ona emoji bırakmıştı kadını inceledim evlenmiş boşanmış foto beğenilerine baktığımda benden önce tanışmışlar vs. Bana baya soğuk davranmaya başladı aradım çok yoğun oldupunu belirtti bende ben aptalmıyım whatsappta sğrekli çevrimiçisin dedim banamı yoğunsun dedim aptal yerinemi koyuyorsun beni dedim haklısın dedi şaşırdı bişey diyemedi konuyu değştirdi birdaha yazmadı bende yazmadım. Üzerinden 3 gün geçti selam yazdı çok kısa nasıl oldupumusmordı bende ona sordum daha sonra yazmadım. O süreçte fotoğraflarımı beğenmeyi storylerime bakmayı bıraktı aşırı takşp ederdi bianda gerş döndü aynı ilgi ile gene takipte. O kadına pazartesş baktığımda birbirlerini takip ediyorlardı salı günü tekrar baktığıdma birbirlerini takipten çıktılar. O kadınla yatmak için beni geri plana attığını yattıktan sonrada bana tekrar yazdığını düşünüyorum. Libidosu yüksek bir adam bana duyguları olduğunu ve aşırı derecede cinsel olarak beni arzuladığınıda biliyorum çekici bakımlı havalı cilveli bir kızım ama onun cinsel beklentilerine asla evlenmeden karşılık veremeyeceğmi çok iyi biliyor ben bir adamın olucam oda kocam olacak dedim istemiyorum öteki türlüsünü. Siz böyle bir adamı naparsınız hakikaten uzaktan bile bunu kolaylıkla bulabiliyorum siz erkekler safmısınız anlamıyorum😂
İlişkinin başında aldatılsanız onu nasıl pişman edersiniz?