Tartışma sonrası tartışmadan dolayı ateşlenip sevişiliniyor ya. Erkek erkeğe kavga ederken de ateşlenme oluyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılyok genelde olmaz o genelde bir birine s*kecek gibi bakan herifleri kızların ağız burun dalmak anlamında değilde gerçek anlamıyla anlamasından sebep shipper kızlar sağolsun lisede çok yaşadım her önüne gelenle shiplenme olayını (gerçi bende kızları shipliyodum birbirleri ile ama orasını karıştırma)
04 Yorumla
Soran+1 yılShip olayı bizim zamanımızda yoktu ne demek o 😂
- +1 yıl
2 kişiyi birbiriyle yakıştırmak birlikte olduklarını hayal etmek (hem romantik hem cinsel açıdan) bizim sınıfta kızlar genelde erkekleri birbiriyle shipler dedikodusunu yaparlardı sınıfta 10 erkeğiz 4 ü hariç hepsiyle shiplendim birde eğer ship eşcinsel şekildeyse (hayal ya sonuçta) kim dominant olan kim itaatkar olan gibisinden de oluyodu (bende kızları shipliyodum bir 2 arkadaşla hem intikam hem eğlence için)
Soran+1 yılAllah Allah yavvv nası bi okulmuş ora 😂
- +1 yıl
liselerde hatta ortaokullarda falan çok yapıyolar can sıkıntısından millet ne yapacağını şaşırıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılIcimde vardi zaten ve cok tartisirdik arkadasla. Aslinda arada sakasi yapilirdi aramizda. Bana hep seni s. rim derdi bende gulerdim. Yine kavga 3ttik birbirimize kufurler ettik sonra ittik birbirimizi ve sonra nasil oldu anlamadim dudaklarimiz yapisti, deli gibi opusmeye basladik. Kendimi ona biraktim. Yasimiz 16 ydi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet siz erkekler birbirinize küfur edince gülüyorsunuz. Anlamalıydım gayligi
Cevap sahibi+1 yılHerkes oyle degildir ama b3n istiyodum zaten ve o an olan oldu
Evet direk yatağa atarım susturup ve çok güzel veriyor 😋
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa şu boş film sahnelerini neden gerçek zannediyorsunuz siz. Ancak barışmaya ramak kala böyle bir şey olmasının ihtimali var
01 Yorumla
Soran+1 yılBu film değil tr deki kızların %90 ı sever bunu
Boşalıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılHadi beee
Soran+1 yılCzxkzjdjdjc
Gizli Üye(30-35)+1 yılferidun abi yine seks hikayeleri mi yazıyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılSjaksnwkmsks. Kadın erkek arasında oluyor ama napim erkeklerde de var mı diye merak ettim 😅😅
Cevap sahibi+1 yılkadın erkek arasındaki farklı :D sevgiliyle tartıstıktan sonra yapılan ateşli bir seksin yeri başkadır bence.
Soran+1 yılBen kız bi arkadaşımla tartışırken de dudağına yapışasım geliyo 🤭🤭
Cevap sahibi+1 yılbiseksüelsindir belki daha önce öptüğün birisi mi
Soran+1 yılYoo diğilim 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılSıyırıp dalıyorum ben bazen
00 Yorumla
+1 yılYok MK öyle bir şey
10 YorumlaEvet sonra o sinirle tokatlaya tokstlays..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok artık he evet sinirlenince sert zikiyom
10 Yorumla
+1 yılGayler cewaplasın bu soruyu 😂...
00 Yorumla
+1 yılOlmuyor
00 YorumlaOlmuyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Olur illa ki 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmuyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında