Biraz daha karakterli bi tip bulman lazım o zaman:D aynı gün yatağa giren kız da zaten duygusal bi şey pek hayal etmiyordur. Ciddi bir şeyler isteyen biri olup olmadığına dikkat edersen daha sağlıklı bi ilişkin olur benve
Bulamıyorum kii, bende anlamıyorum bu muhabbeti ama bak şimdi, ya bir arkadaşımın eşinin arkadaşı ile evlilik amaçlı tanıştırıldık biz, hatun güzel bişey böyle çıtı pıtı. Dedim ki olur ya bundan neden olmasın, işte şey diyo saat 11 de evde olmam lazım babam kızar falan, o gece bende kaldı hatun ya.. ve kendi gelmek istedi
Ahhahshdhd yani kendimden pay biçersem ilk haftadan benden cinsellik bekleyen birini ciddiye almam. Ya beni deniyordu ya da duygusal bakmıyordur derim direkt soğurum.
Bu kişilerin standartları ve birbileri ile alakalı bence. Genel olarak 1 aydan önce saçma. Ama ikinci buluşmada yaşayıp evlenen de gördüm. Bence ikinci seçenek nadir. Kimse ilk anda öyle hah işte aşkı buldum diyemiyor. Hoşlansan bile dur bi bakalım modunda oluyorsun mecbur
Yani boşalma oluyor tabi ama önceden istekli seviştiğim için yarım saat sürüyordu, artık isteksiz seviştiğim için 1 saat hatta bazen 1.5 saati buluyo. Aslında vücudum yorgunluktan boşalıyo 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence Cinsellik Hep önemli Bir şey Olmamalı He Hayatına Bakarsın Evlenince Flaan Belki
Umarım geçicidir
Kanka Geçicidir Seninki stresten felan Genede Bi doktora Görun
Doymuşsun demek ki.
Umarım geçici bir sorundur..
Burcun ne
Burçla bir alalası olduğunu düşünmüyorum ama Başak
Duygusuz seviştiğin için olabilir. Duygusal bi ilişki yaşamayı düşündün mü
Duygusal bir ilişkiye başlamak istiyorum, ama hangi kızdan hoşlansam gecesi yatakta bitiyor. Ve o gece benimle yatan kızdan sabah çok soğuyorum
Biraz daha karakterli bi tip bulman lazım o zaman:D aynı gün yatağa giren kız da zaten duygusal bi şey pek hayal etmiyordur. Ciddi bir şeyler isteyen biri olup olmadığına dikkat edersen daha sağlıklı bi ilişkin olur benve
Bulamıyorum kii, bende anlamıyorum bu muhabbeti ama bak şimdi, ya bir arkadaşımın eşinin arkadaşı ile evlilik amaçlı tanıştırıldık biz, hatun güzel bişey böyle çıtı pıtı. Dedim ki olur ya bundan neden olmasın, işte şey diyo saat 11 de evde olmam lazım babam kızar falan, o gece bende kaldı hatun ya.. ve kendi gelmek istedi
Ahhahahahahhahshsha
O ne be öyle. Değişik gerçekten. ilk bi iki hafta en azından birlikteliğe yanaşmayan biri bulmam lazım. Eğer gerçekten soğuyorsan
Bişey söyliyim mi sana 😂 ya süründürsün beni vermesin bana, kapısında köle olurum 😂😂 Yeter ki öyle bir hatun olsun sjdjsj
Ahhahshdhd yani kendimden pay biçersem ilk haftadan benden cinsellik bekleyen birini ciddiye almam. Ya beni deniyordu ya da duygusal bakmıyordur derim direkt soğurum.
Sence kaç hafta birlikte olunmamalı sjdjsjs
İkimizde gizliyiz zaten 😂
Bu kişilerin standartları ve birbileri ile alakalı bence. Genel olarak 1 aydan önce saçma. Ama ikinci buluşmada yaşayıp evlenen de gördüm. Bence ikinci seçenek nadir. Kimse ilk anda öyle hah işte aşkı buldum diyemiyor. Hoşlansan bile dur bi bakalım modunda oluyorsun mecbur
O zaman zaten ilişki ciddiyet kazanıyor
Evet. Belki kızlar için çok ıskıntı olmaz duygu besleyebiliyor çünkü. Ama erkeklerde durum dediğim gibi, o dkdan sonra pek duygusal bakamıyorlar.
Sevişmemek lazım 😂😂
Ahsjdjfj o zaman sen biraz engel ol duruma
Shdjsj engel olduğumu varsayalım hadi, ben onda onu sezmişsem zaten soğuyorum ya, boşa gitmesin 😂😂
Hiç mi çıkmadı düzgün biri sana da, nasıl hayatlar yaşıyorsunuz bilmiyorum ki ajsjfjf benim çevre tutucu biraz. Dışarısı demek bu durumda
Ya lanet olsun çevreme benim 😂 Hayattan soğuttular, seksten soğuttular, insanlıktan soğuttular 😂
Ahahahdhd sen biraz hızlı yaşamışsın. Artık seçicilik devreye giriyor işte. Bulursun inşallah ya ne diyelim
Benimde tek temennim bu yönde, yoksa bu durum bir ömür sürerse s*çt*m ben zaten 😂😂
Yok be, istemiyorsan istemiyorsundur zaten, istemediğin bir şey neden sıkıntı olsun ajsjfnfn
Bişey diycem, burç ne alakaydı 😂
Ben zevk almak istiyorum ya sevişirken 😥
Bazı burçların libidosu düşük olabiliyor. İşte duygusal ilişki bulursam zevk alırsın bence benim teorime göre snjfjg
Başak libidosu düşük bir buç mu? Saçmalama, geçmişim çok fenaydı sjfjsjdk
Değil ya bence shsjjdfj benim bildiğim baya da çapkın bi burç sağo solu belli değil
Değil değil kendimden biliyorum😂😂😂
Senin için artık öyle... Snsjdjjf
Oha ama ya, bu kadar da küçümseyemezsin sjdjsj hem bazıları için 1 saat olması daha mutlu edici oluyo sjdjsj
O doğru da işte senin de sevk alman lazım tek taraflı tutukulu olmaz
Haplara mı başlasam sjdjsjdk
Ahhdjfjf yok canım. Bence biraz ara ver. Biraz özle. Bi tavan yapsın artık. İnsandan uzak kal azıcık kız tayfasından yani. Normale döner
Barmenim...
Ahjsdjj ne
Hani dedin ya uzak dur libidon tavan yapsın diye 😂 barmenim ben sjdsjsj uzak durma ihtimalim max 30 dk
ya aahahahahhashhsha senin işi değişmek lazım işte demekki. orada ciddi insan mı olur mq tabi ki sevişmeye gelecekler
Hayır düşündüğün gibi club falan değil, elit insanlar var yani beni sklemeyen gelip alkol iş toplantısı 😂
Hmmm olsun yine de ciddiyetsizi çoktur yani
Yok müşterilerimiz tamamen ünlü tayfası 😂
E uzak duramıyorum dediğin ne
Kadınlar
İyi bakalım
Güzel sohbetti ment in içinden geçtik 😂😂 teşekkür ederiiim
Shdjsjdj
Ahahhah rica ederim. Umarım aradığın ilişkiyi bulursun
Seni haberdar edicem buralarda ol 😂
Beklemedeyizzz sjjdjdjd
burada şey olmuyo mu ya? İkimiz de gizli üyeyiz ya hani, bulamıyo muyuz birbirimizi kimseye ifşalanmadan sndnsjs
Ansnjdjdjf nicki söyler ve yorumu kaldırırsan mümkün
Dur yorumu nasıl kaldırcam 😂
Ben kaldırırım
Ben yazcam sen benim yorumu kaldırcan doğru mu
Evet ahhaha
Tamam çabuk ol yazıyorum
burada mısın 😂
Habnsjd tamam
Keşke etiket yapsaydın ajdjfj neyse kaldırıyorum
Yapmam gerekiyor muydu sndnsj
Yazdımm
Zevk almıyor musun
Yani boşalma oluyor tabi ama önceden istekli seviştiğim için yarım saat sürüyordu, artık isteksiz seviştiğim için 1 saat hatta bazen 1.5 saati buluyo. Aslında vücudum yorgunluktan boşalıyo 😂
Psikolojik olarak olabilir birini arzulamaman
Ten uyumumun tutmadığını düşündüm bir dönem, ama 10 hatunun 10 u ile de tutmama ihtimali yok sanırım
Yoktur sanırım
Bi'Bilen falan mısın bu arada?
Hayır
Tamam 😂
Komik olan ne
Senlik değil, gülmeyi seviyorum kızma hemen
Tamam