Sevgilim anal istemiyorum demek yerine neden böyle diyor sizce?

Kız arkadaşıma anal yapalım demiştim ben sana yapayım erkeklere yapılması zevkli siz zevk alırsınız kızlar zevk almaz arkadan bizim vajinamız var istersen salatalıkla yaparım sana prostat var sizin arkanızda zevkten uçarsın gay falan olmazsın merak etme diyor her anal konusunu açtığımda. Erkeğe anal yapmak hoşuna mı gidiyor kızların?
Erkeğe yapılması hoş kendime yaptırmam
Kendime isterim erkeğe yapılması hoş değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kız neden bunu ister acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Kendine asla anal istemiyor bana yapmak istiyor prostatınız var zevk alırsın eşcinsellik hem cinsinden hoşlanmaktır arkadan yiyince gay olmazsın korkma diyo anal erkeğe yapılınca güzelmiş.
Güncellemeler
+1 yıl
Hatun bugün istediğini yaptı oral yaparken parmakladı arkamı jeli sürdü salatalıkla denedi penisim taş gibi oldu birden kökledi aniden hortum gibi fışkırdım aşırı tahrik oldum arkama köklemesiyle istemsizce boşalmam bir oldu

Hafif acı oldu birden girince salatalıkla bu kadar zevk alacağım aklımdan geçmezdi bacaklarım titredi fışkırdım çok fena bir deneyim🙈

Sevgilimde mutlu oldu analdan vazgeçersen sürekli yaparım kadınlar vajinadan yapılmalı anal erkeğe yapılınca güzeldir diyordu haklıymış👍
Güncellemeler
+1 yıl
Araştırdım bu olayı prostat masajı deniliyormuş faydası varmış prostat büyümesini önler ve gay olmazsınız anal ile eşcinselliğin ilgisi yok demiş hekimler CİSED sitesinde

Sevgilim çok mutlu oldu erkeği o pozisyonda görmek kızlara göre harikaymış

Anal istemeyi bırakacaksan takma penisle bile yaparım diyo aşırı tahrik edici bir şey

Arkadan yemenin intikamını vajinasından daha sert alıyorum artık analdan vazgeçtim

Kız memnun tabi keşke canını daha fazla yaksaydım hırslandın iyi oldu diyo😊

Sevgilim anal istemiyorum demek yerine neden böyle diyor sizce?