Kendimde bir kadin olarak yazıyorum bunu 50li kilolara çok düşmek istiyorum kız cafede yanımdan geçti ve ciddn en fazla 50kilo benim boylarında (165) kız çok cılız kemik gibi nomalde sosyal medyada fotoğraf felan görsem a ne kadar seksi derim ama hiç seksi değildi sizce böyle bir kız seksi dururmu bir erkeğe?
Evladımın üstüne düşen bir dolabı tutup çocuğumun zarar görmesini engelleyecek bir kadın olamadıktan sonra, Benim için bir faydası yok o kişinin hayatıma.
İdeal göze hoş gelen kız erkek fark etmez boy ve kilo olarak ideal olandır yani bir orantı varsa gözü tırmalamıyorsa ve o kişinin yüzü de güzelse ister istemez seksapalitesine yansır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
erkek olsam etli butlu tercih ederdim. kadın olarak bile seksi buluyorum yuvarlak hatlı yumuşak tenli kadınları
Bakıp ağlamaya devam et emzirsen bile benimkiler kadar diri ve büyük değildir kezban 🤫 sevgilin ve kocana sor birde göster bakalm özgüvenin varsa o kadar
Göstermek istedikten sonra benim param senin gibilerine değmez ucuzsun ahahhah tenim seninkinden daha beyaz bı tane noktam yok gosuslerim dik kalcam çıkık yüzümün güzelligi senin makjali halinden inan bin kat güzel ahahhaha kendini iyi pazarla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evladımın üstüne düşen bir dolabı tutup çocuğumun zarar görmesini engelleyecek bir kadın olamadıktan sonra,
https://www.youtube.com/watch?v=W1mg_ilCPWMBenim için bir faydası yok o kişinin hayatıma.
Zıçmışım seksiliğine.
İdeal göze hoş gelen kız erkek fark etmez boy ve kilo olarak ideal olandır yani bir orantı varsa gözü tırmalamıyorsa ve o kişinin yüzü de güzelse ister istemez seksapalitesine yansır
erkek olsam etli butlu tercih ederdim. kadın olarak bile seksi buluyorum yuvarlak hatlı yumuşak tenli kadınları
Aynen öyle ahhaa
öyle tabii ele bişeyler gelmesi lazım ne o öyle kürdan tahta vb gibi karı neye yarar
Şak edicek dimi vurduğunda ahahhah
Sanırım evlisin, belaltı vs her türlü konulardan konuşmak ister misin
ben severim zayıf kızları kendim de zayıf ve uzunum
Çok aşırı zayıf kemikleri batar bence biraz vitaminli olmalı
Bence o kız hem çok güzel hemde çok seksi bir kızdır
Popo yoktu göğüs bacak arası felan basenleri çok ince
Basenlerinin ince olması, poposunun ise küçük ama diri ve kavisli olması en çok aranan özelliklerdendir
Herkesin zevki farkli ya
Türk insanları çok saçma derdiniz var ya
Mesela yerinde olsam o memeleri dert ederdim çok kötü
Sende yok tabi 50 kilo vitaminsiz kezban
Emziriyorum seninkinden daha seksi
Aynen bak inandım şu an ağlaya ağlaya bak paran olsa ilk işin göğüsünü büyütmek olur🤣
Söylediğin gibi bak sosyal medya aldatıcı 😍❤️
Param cebimde benim hiç ihtiyacim yok. Kadınların dogasiini bilsen emziren annenin gogusleri daha büyük olur bilirdin daha fazla ego kasma filli boya
Bakıp ağlamaya devam et emzirsen bile benimkiler kadar diri ve büyük değildir kezban 🤫 sevgilin ve kocana sor birde göster bakalm özgüvenin varsa o kadar
Göstermek istedikten sonra benim param senin gibilerine değmez ucuzsun ahahhah tenim seninkinden daha beyaz bı tane noktam yok gosuslerim dik kalcam çıkık yüzümün güzelligi senin makjali halinden inan bin kat güzel ahahhaha kendini iyi pazarla
Seksi durur tabi, önemli olan olgun ve cilveli olması o da sende yok
Bence guzel
Baya sal@ksın
Herkesin zevki farklı zayıf kalın bacak
Bana göre değil
Bana durur
Yatakta gormek lazm
Durur
popo göğüstemi yoktu
Yoktu knk
Seksi gelmez kank o zaman
Seksi değil zaten bir erkeğe nasıl seksi gelio onu anlamıyorum 😁