Hoşlanıyor musunuz tokat atmaktan veya başka türlü vurmaktan/ vurulmasından?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılSert seks seviyosun belli.
Grinin 50 tonu kitabını oku..
Tarzın çok uç noktalarda, bu tarz herkes sevmez ama doğru partneri bulursan çok güzel şeyler yaşarsın
Ben de sevişirken tokat atmayı, göğüsleri dişlemeyi, ısırıp morartana kadar emmeyi severim..
Hard seks oluyo sanırım..12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Umarım iyi bir partner bulursun.
Mutluluklar
En İyi Cevaplar
+1 yılHem tokatlanmak hemde kısıtlanmak isterim bana vurulması tokat atılması hoşuma giderdi. aynı şekilde karşı tarafinda böyle istekleri varsa zevkten uçurmak için elimden geleni yapardım. nelerden hoşlanır diye araştırır ona göre uygulamalar yapardım. istediği gibi zevk alması için elimden geleni yaparım. Çünkü her şey karşılıklı
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yok lan ama misyonerde sırtımın cırmalanması hoşuma gidiyor.. daha bi şevkleniyorum doggy de de totoyu şaplaklamak hoşuma gidiyor. boyle keşkül gibi titriyor arada da sıkıyorum iki vurup bi sıkıyorum o sırada ileri geri yapmaya devam ediyorum.. sanırım ziiktiklerim de seviyor ki hiç itiraz etmediler. :D
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 severiz evet
Vurulmasından değil tatlı sert vurmasından hoşlanırım ama aşırı abartı olacak şekilde değil
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuma gider aşırı sert olmadığı sürece şiddet beni yükseltir😃
30 Yorumla
+1 yılO dediğin kavgayla olur. Birbirine bağırıp çağıracaksın. Sonra vurmaya yelteneceksin. Bunun kendiliğinden olması gerekir
15 Yorumla- +1 yıl
Kavgada vurmaya karşıyım. Ama kavganın etkisiyle sexe başlayıp o sırada vurmak zevklendirirdi beni. Ama kavga sonra dayak sonra seks şurasını sevmedim
- +1 yıl
Kendinden çok geçersen. Kalçaya bir tokat saçlarını çek duvara bir yere ittir. Bu mutfakta olsa daha iyi olur aslında. O anda zaten sert yumruk vuramazsın. Her şey kendiliğinden oluşur. Kurguya gerek yok
- +1 yıl
Bilmiyorum ya. Kavga olunca şiddet olmaz benimle. Hiç hoşlanmam. O kişiyle daha cinselik de istemem
- +1 yıl
Şiddet yok anlamıyorsun. Sana nasıl anlatacağım bilmiyorum. Benim gibi biri denk gelirse anlarsın dediğimi
- +1 yıl
Yok anladım şimdi. Ani dokunuşlar. Sert ama.
Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. bir partnerim doggy de kalçalarımı tokatla, saçımı çek derdi.
çok fenaydı çok.
sen sever misin bunları?14 Yorumla- +1 yıl
Doggy sevmiyorum pek.
- +1 yıl
Ya öyle ya da yüz üstü yatıp benim üzerimde olması komple. Altında ezilir gibi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece p*poya vuruyorum bazen fazla değil, sevgilim hiç olmadı, sadece ücretli kadınlarla beraber oldum. s eks düşkünü istekli biriyim, kadın vücudunu çok severek iyi beraberlik yapıyorum. vurarak fazla sertliğe gerek olmadan zevk yaşıyoruz
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVurmadan fazla sertliğe gerek olmadan demek istedim
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Popoya şaplak atmak hoş bir duygu. Benimde göğüslerimin sıkılması sırtımın kollarımın tırnaklanması hoşuma gider 🙈
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHe ya tekme tokat hemde. Boksor sevgili aranmaktadır
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Sevişmek varken niye tokat veya zorbalık gibi şeyler.
Sakince sevisemiyorlarmi12 Yorumla- +1 yıl
Zevkli oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıliliskide canim yanarsa zevk almam ki yumsak bir sekilde vurursa olur
512 Yorumla- +1 yıl
yumuşak nasıl mesela. hassas narin bir yapın ve karakterin mi vardır normal hayatta da. burcun ne?
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun canim yanmadan sesi ciksin yeter
- +1 yıl
şaplak atmak yani bir nevi. kalçanda hafif bir his olur ama şaplak atılırsa. başka yerine izin vermeyecek gibisin sanki
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun boş ver niye soruyorsun ki sordun yazdim iste
- +1 yıl
bir kadın ruhunu anlamaya çalışmak da mı olumsuzluk oldu şimdi. neden böyel parladın ki bir anda
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun kadin ruhunu anca esinle sevgilinle anlarsin konusarak degil
- +1 yıl
konuşarak da tanımış olursun nerde nasıl davranacağını nasıl içine işleyecek şeyleri bulacağını keşfedersin. sohbet asıl yakınlaşmayı sağlayan bir nevi yani. burcun ne ki mantığı tercih ediyor gibisin genelde sanki
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun yanlis kisiye soruyorsun arkadasim cunku evli bir kadinim
- +1 yıl
ilginç bunu demen sırf muhabbet uzamasın diye olduğunu gösteriyor neyse. şaşırıyorum kadınlar ilginç gerçekten
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun asla yalan söylemem zaten yalan soluycek olsam evliyim demem
- +1 yıl
bilemem. çok kişi tanıdım asla diyen sonrası hep farklı çıktı maalesef...
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun yoo ben gayet netim
- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılKadının canını yakmadan tokatlarım en özel yerleri bile
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok hoslanmam sanırım zaten bana vurulması absürt olur
10 Yorumla
+1 yılben cok seviyorum popoyu tokatlamak harika bir duygu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılFazlasıyla zevk alıyoruz
112 Yorumla- +1 yıl
Vurmaktan mi vurulmasından mi
- +1 yıl
Duruma göre değişir bazen vurmaktan yani tokat atmak ısırmak sıkmak gibi bazende vurulmasından sertlik ve argo seviyorum da biraz 😅 tabi bekar oluncada sorun oluyor
- +1 yıl
Karşında ki de baya zevk alıyordur 😊
- +1 yıl
Kadınların çoğu sertlik sevmiyor yani sertliği sadece ilişkiden ibaret sanıyorum ama vücuduna bir şey yapınca sorun olabiliyor 😀
- +1 yıl
Aaa cidden mi. Kadınlar seviyor diye düşünüyordum
- +1 yıl
Seviyorsa da hepsi değil en azından sadece nasıl desem malum KS de siliyor 😅 sadece giriş cikistski hızlanmayi seviyorlar zaten sona doğru sertlik olarak ne yapsan hoşuna gidiyor insanın o ayrı konu 😀
- +1 yıl
Anladım. Doğrudur. Herkesde de farklılıklar oluyor zaten.
- +1 yıl
Aynen mesela sen duvardan duvara vurulmaktan hoslanirsin ama bir başkasi hakan yavaş ciğerimi söktün diyebilir 😁
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
İyi eğlenceler ben kaçıyorum bak ona göre 😁
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
😅😁
Hoş olurdu.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek vurmasin kiz vurabilir
34 Yorumla- +1 yıl
Sen vurmayı seviyor musun 😃 ben bana vurulmasını şu sıralar çok istiyorum
Cevap sahibi+1 yılŞöyle diyim sen anla Erkekle olan iliskilerimde dominantimdir Kizla iiliskilerimde ise itaatkar
- +1 yıl
Oooo anladım. Bende bisexim. Ama reelde yaşamadım bi kizla bir şey daha. Biraz hoşlantı var sadece. Küçük yakınlaşmalar oldu sadece kiz kiza. Ama anladım seni. Teşekkürler 😊
Cevap sahibi+1 yılrica ederim😊
Evet severım tokatlamayı nefesını kesmeyi, şaplak atmayı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılSpontane olursa dadından yenmez
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Saplaklamayi severim bilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevişmek varken dövülmek niye 😹
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılPopoya şaplak atmayanda ne biliyim sjdjssd
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Doggy de hafif şaplak atılması zevkli olur
10 YorumlaHoşlanırım
60 YorumlaKadınlar sever bi tık
10 Yorumlahayır
20 Yorumla
+1 yılVurmayı severim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet cok
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı haz isterse duvardan duvara sokarım 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yaparim
10 Yorumla
+1 yılBi kaç kişi war çok sewerler 😉👍🏼
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılseverim
10 Yorumla Vurmaktir sap şap ses
10 YorumlaKızlar seviyor bunu
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkide size vurulmasından hoşlanır mısınız/yapar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat