Sevgilimi azdiriyorum aslinda bazen hic bilmeden, bana diyor ki ilk defa bi kizi sadece görsellik olarak arzulamiyorum konusman davranisindanda arzulaniyorum ve bu ilk defa oluyor bi kizda, cinsellik yasamiyoruz, öpüsüyoruz o benim kalcami elliyor ama icten degil izin vermiyorum ve bende onun organini elliyorum ama icten degil, sonra cok azitiyor ve ben kendine gel diyorum, hem aztiriyorsun hemde birsey yapmiyorsun diyor, napim ben cinselligi evlendikten sonra özel olsun istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılElleme ya ne güzel işte böyle kıvama getir getir bırak getir getir bırak böyle yaparsan var ya hiçbir zaman sana olan ilgisi bitmez evlenirsen bile bitmez baksana demişki sadece dış görünüşünden dolayı değil davranışlarından hareketlerinden dolayı bile seni arzuluyorum yani bence doğru kişi bu ama birazcık daha kontrol et
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle canim bende öyle düsünüyorum cok tesekkür ederim yorumun icin
En İyi Cevaplar
Oranı buranı elliyorum ama içten değil. G*tümü sana sürtüyorum ama içten değil. Aşkım bak p*pini ellerim ama azmak yok.
Madem elledin bari el muamelesi yap. Elleyip kendi haline bırakmak da çok zalimce yani. Ya hiç elleşme ya da evlendikten sonra olsun deme.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
+1 yılGösterip elletmemenin ne anlamı var çocuk seni yiyor her tarafına elliyor bi zahmet kobrayıda salsın yani.
12 Yorumla
Soran+1 yılgöstermiyorum ki
- +1 yıl
lafın gelişi dedik anladın konuyu dağıtma
+1 yılEvlendikten sonra istiyorsan niye böyle davranışlar sergiliyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılcünkü seviyorum
- +1 yıl
sevebilirisin tabi ama bir erkek cok zor bekler
Soran+1 yıl@murat-altay evet ama hic dokunmim mi sevgilime tamam bukadar azdirip birakmak belki cok zor onun icin zaten diyor böyle oynama benimle ama napim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeen ellettigine, elledigine göre tam vermen gerektigini düsünüyor, yavas yavas yola getirme cabasinda.
04 Yorumla
Soran+1 yılistemedigimi biliyor oda evlendikten sonra istiyor ama o durumda iste saglikli düsünemiyor
Cevap sahibi+1 yılYaslariniz kac?
Soran+1 yıl20 ve 23
Cevap sahibi+1 yılEvlendikten sonrqa özel istiyorsan, neden kalcalarini elletiyorsun, azdiriyorsun? Elletiginle evlenmeyeceginden, ya da onun seninle evlenmeyecegini biliyorsun demek
+1 yılbızden ne ıstıyosun onu anlamadım adama harakirimi çekelim kıza dokunursan senı fururuz diye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşalt diyor yani dokunuyorsun bırakıyorsun. Kasıkları falan ağrır sonra.
11 Yorumla
Soran+1 yılagriyor zaten ama bosaltmak istemiyorum özel olsun istiyorum evlendikten sonra
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki kardeşim hem üstten elletiyorsun ne kaldı ki içine soksun ellerini poponu ellesin bari
04 Yorumla
Soran+1 yılellemek cok istiyor zaten eli hep icine gidiyor ama ben hep cek elini diyorum
Cevap sahibi+1 yılneden istemiyorsun ki pantolon dan ellemesini seviyor musun
Soran+1 yılcünkü devam gider hep ben elletirsem duramayiz yanariz
Cevap sahibi+1 yılsen onunkini ilk ellediğinde ne hissettin eline büyüdüğünde kardeşin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkeklere yaranılmıyor 😂
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi ya hahahha
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. O zaman hiç ellemeyecesin. Hata sende
08 Yorumla
Soran+1 yılellemek istiyorum ama
Soran+1 yıl5 aydir birlikteyiz cok sükür birsey olmadi zor tabi onun icin ama ben kontrolu kaybetmiyorum insallahta kaybetmem
Soran+1 yılama birazda azsin yani sonra gider baskalarina falan benim neler yapabilcemi görsün
Soran+1 yılbirazcik :)
+1 yılbence sen yalan söyluyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılne yalani?
+1 yılÇok iyi ama ya
00 Yorumla
+1 yılNasılsın yani
00 Yorumlaabazalik zor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı