Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca bunun tam tersini erkekler de iddia edemez kızların vajinası çok kötü kokar yıkasa dahi oranın kendi kokusu öyledir?
Güncellemeler
+1 yıl
Siz Harbi safsınız ya da iyi kandırmışlar sizi benim ki kokmuyo kötü ama diğer kızların hepsi öyle temizle hijyenle alakası yok bunun doğası gereği kötü kokuyo nasıl mideniz alıyo
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ya sen neden sogutmaya calisiyorsun ki ben hic iliski yasamadim hevesimi oldurmek mi istiyorsun bilader 😂😂
Ben gerçekleri söylüyorum 😂
Bazen acitir deme ben hala guzel gordugum gibi tasinin da guzel olgunu hayal edeyim 😅
Vahşi tutkulardır. Şekline göre değişir shy pussy dış dudakları büyük olduğundan çok bakteri toplamaz ve kokmaz mesela
Bak senin yüzünden sertleşti
Hijyene dikkat edilirse çürümüş balık gibi kokacağını zannetmiyorum.
Dikkat etse bile kokuyo doğası gereği kokar kızların şeyi
Doğası gereği niye koksun? Böyle bir şey yok.
Sen erkeksin ne bileceksin? Doğuştan kötü kokar orası
Bacım sen @исмаил uzmanı mısın? Kendininkinin dışında kaç kızı kokladın da böyle bir yorum yapıyorsun?
@исмаил*
Ulan scknksjc neyse
Dolu kızı kokladım kokudan yanlarından durulmuyor açınca sizi kandırıyorlar tabi siz sadece girme amaçlı yaklaştığınız için.. O güzel temiz gördüğünüz kızların şeyi acı acı kokuyo hatırlatırım
Tamam
Evet bir tek seninki güzel kokuyo, geriye kalanı çöp leş
Dedigini sadece bir kizda denk geldim tiksindim. Diger kizlarda hic denk gelmedim. Hepsi tertemizdi. Sadece kil varsa iliskiye girmem. Belki onlardada kil yuzunden kokuyordur.
Yani bu kızdan kıza değişir bence birton ürün var henüz kokudan yanına yaklaşamadığım falan olmadı olsa kaçardım zatenn alsjsldjslsm
Büyük ihtimalle yanına geldiği için Bi kaç kez yıkamıştır
Olması gereken de bu zaten
Sevdigin birisini kusurunu görmezden gelirsin ve zevke bakarsin bu sekilde ztn orgzm olunuyor
Ben sevdiğim insanda kokuyu çok sorun etmem
canımın balık çekmesine ne demeli
Seninki nasil kokuyor mu
Haklısın