Aşk bombalaması, flört ya da ilişki esnasında olabilecek en korkunç şey olabilir. Bu sadece narsistler, istismarcılar dolandırıcılar tarafından kullanılan son derece manipülatif bir taktiktir. Meydana geldiğini anlamak çok zordur. Aşk bombalaması, etkileyen kişiye bağımlı ve yükümlü hissettirmek amacıyla kendisine bağlayıcılığı oluşması için yapılan aşırı dikkat, hayranlık ve sevgi halidir.
Ve etkilenen olarak herşeyden habersiz aldığınız dopamin ve endorfin artışı nedeniyle aşk bombalaması gerçekten iyi hissettirir. Kendinizi özel, ihtiyaç duyulan, sevilen, değerli biri olduğunuzu hissettirmeyi amaçlar. Bu duygular bir kişinin benlik saygısına katkıda bulunan ve onu artıran tüm duyguları barındırıyor.
Aşk bombardımanı diğer bir değişle Love Bombing nedir?
Gerçekten güzel bir içerik için okumadan önce hani iyi bir şey zannettim ama okuyunca aslında ne kadar felaket bir şey olduğunu öğrendim teşekkürler bunun için
Vallahi iyi niyetli yaptım en son baktım iyice bir tarafı kalktı kendini güneş beni etrafındaki herhangi bir gezegen zannediyor, o iletişim kurunca hemen dönmem gerekiyormuş, ben yazınca uzun saatler sonra dönüyor 2. sınıf muamelesi yapıyor. Bir anda bıraktım it gibi şok oldu, yalvar yakar etti hiç fayda etmez Hemde 2 kere bu senaryoyu yaşadık. Bu sefer kesin buraktım ortada kaldı