devamlı dil emojisi kullan? mesela sabah günaydın diye mesaj atıyorsan ''evet'' cevabı alırsan ''ufaklık da uyandı mı?'' falan diye sor. zeka sorunu yoksa anlayacaktır :) :)
O istemişti ama 1 ay olmuştu ve ben istemediğimi söylemiştim. O da hazır olduğunda olur dedi konu kapatıldı. 2 yıl geçti üstünden bir daha konuyu açmadı sanırım benim açmamı bekliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
devamlı dil emojisi kullan?
mesela sabah günaydın diye mesaj atıyorsan ''evet'' cevabı alırsan ''ufaklık da uyandı mı?'' falan diye sor.
zeka sorunu yoksa anlayacaktır :) :)
Burdan yazılmaz kız 🤣
Yazayım mı kendi profilimle 😂
Bak bu olur işte 🤣🤣
Ayaklarını yalarım, kardeşim boğazıma kadar alırım yaz
Cinsel konuları aç işte
Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum. d sanırım dekolteli bi foto atıcam ya da açık açık konuşucam
Buluştuğunuzda oluyor mu *
Hayır ama olsun istiyorum artık
Ben şimdi duşa giriyorum , bakım yapmalıyım sonra yazarım sana diye sohbetin ortasında bir mesaj at anlar o :)
Peki teşekkürler :)
Frikik ver resim çek😉dekolte yap
Mantıklı
herseyi yazzzz
Çok açık oldu teşekkür ederim
sen konuyu nasıl acacağınımı soruyorsun
Evet
biz evli olsaydık diye basla ordan yürü
İstediğini yaz
Direk nude at
Gel anlatayım
Anlat burdan
Olmaz
Sen bilirsin
Okşuyorum de
Şanslıymış bak
Ne konuda?
Sevdiğini mutlu etme konusunda
Uyudun mu yaz :)
Gündüz yazacaktım akşam buluşacağımız için
Nefesin nefesime tenin tenime kokun kokuma diye gir
Aletini cok özledim
Henüz bi şey yaşamadık ki. d
Yasamak istiyorsan seni arzuliyorum dee böyle bir soru sorduna göre sen hazirsin cinselik icin
Evet istiyorum ama direkt söylemeye utanıyorum
Utanilack bisey yok normal bence acik acik konus artik bir üst levele gecelim de
Peki teşekkürler
Sevgilin cok şansli her erkek sevgilisinden arzulanmasini ister
O istemişti ama 1 ay olmuştu ve ben istemediğimi söylemiştim. O da hazır olduğunda olur dedi konu kapatıldı. 2 yıl geçti üstünden bir daha konuyu açmadı sanırım benim açmamı bekliyor
Anlayisli sevgilin var ne güzel seni zorlmaiyor baski yapiyor artik cocuga istedini ver sende istiyorsun ztn
Öyle yapıcam :)
Iyi kolay gelsin
Dekolte at
Op direk