Mesela fotoğrafı bile olmayan bir kadın hesabına her gün onlarca erkekten cinsellikle ilgili mesajlar yağıyor. Yakışıklı bir erkek fotoğrafıyla hesap açtım, asla kadınlardan mesaj gelmiyor, nasılım sorunca taş çatlasa bir iki kadın, o da tanışmak için yazıyor. Erkeklerin neden bir çoğu kendini basitleştirecek davranışlarda bulunacak, acizleşecek kadar cinselliğe aç?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sürekli kendi kendilerini baskılıyorlar belli bir yaşa kadar daha sonra patlama yaşıyorlar ülkedeki kadınlar aynı şekilde cinsellikte mesela korkuyorlar hiçbir şey yapmıyorlar adamlar hiçbir zaman doğal olarak tatmin olmuyorlar yani her şey aslında o kadar zincirleme bir saçmalık içinde yürüyor ki ama şöyle bir şey bilirim bu kadar aç kadınların bu kadar mesela uzak olmasının tek sebebi din
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbirazda psikolojik bi durum kadınların bu konuda daha rahat davranması istedini istedi zaman elde edip amacına ulaşıcanı bilmesidir hıc bısey yapmasa sadece ısmıne buse yazsa gunde 1000 tane bırlıkte olmak ısteyen adam cıkıyor karşısına erkekse cok caba sarfetmesı gerekıyor cok yakısıklı olcak cekıcı olcak parası olcak karıyerı olcak butun bunlar olsa bıle kızlardakı gıbı onune kız yağmıcak tanışmak ısteyenler olcak ama asla kadınlar kadar bolluk goremıcek kendısıyle beraber o 1000 kişinin arasından en önde olmak ıcın uğraşıp durucak bu birinci neden
ikinci neden doğası gereği erkekle kadın istekleri bir olmaz
erkekler dokunmadı sadece gördü kadına bıle cınsel fantazıler kurup azabılıyor
kadınlar ise bunun tersıne dokundun anda cınsel hormonları hareket gecıyor işte bu devrede kadın erkekten bıle daha istekli ve ısteklı hale gelebiliyor
ucuncu neden sperm faktörü ne kadar doluysa o kadar azgınlık dönemı başlıyor kadınlarda sperm cok az bulunur erkeklerde bıle her gun üretiliyor bu dolan spermler gözünün dönmesine yapmıcan seylerı yaptırcak sevıyeye getırıyor sımdı kadınlara gore genede bole davranmamalı bı erkek ne kadar azarsa azsın dıceksınız ama bı erkek olmadınız ıcın bu durumu asla anlayamıcaksınız istekli bı erkekle istekli olmayan bı erkek arasında dusunce olarak hormon olarak cok fark var kontrolu cok zor bi mesele bu o kadar basit değil10 Yorumla
Ben bu cinsiyet ayrımlarını hiç sevmiyorum kendi götümü de kaldırmam ben yakışıklıyım gider o kızla sevişirim onu bilmem ne yaparım çabasına da girmiyorum sadece tek bir kişiyle yapılabilecek bir şey bu o da hak ediyorsa eğer doğru kişiyse gerçekten erkekler bakımından kızlar kızlar bakımından erkekler istekli abaza olarak dolanıyor yaşadığımız çağ da lütfen böyle ayrımlara girmeyin iyi değil benim açımdan
19 Yorumla
Soran+1 yılİyi de sen bu dediklerimi yapmıyorsan niye üstüne alınıyorsun ki? Genellemeler elbette var, kendin de bir araştırmacı bakış açısıyla aç bakalım bir pembe hesap yazılan o mesajlara bir bak. Bu açıdan hemcinslerinin çoğunluğu gibi olmayabilirsin ama çoğunluğunun böyle olduğunu inkar etmeye gerek yok. Mesela Türk kadınlarının çoğunluğu kezbandır önermesi de doğru, ben üstüme alınmıyorum. Ama dışarıdan gözlemleyince hakikaten öyleler
Soran+1 yılÇoğu böyle olsa kıymetim olmazdı ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılVen de kendi çapımda yakışıklıyım sadece çıkarları olunca bir konuda yardıma ihtiyaçları varsa atıyorlar.
Buradan Turkiyedeki tüm kadınlar çıkarcı mı diyeyim? Sanmam.15 Yorumla
Soran+1 yılSataşmak için demiyorum alınmanı istemem ama sen yakışıklı değilsin ki
Cevap sahibi+1 yılAhhaha sagol. Tamam o zaman çirkin bir erkek olarak soyle diyeyim.
Kac yildan beri şu sitedeyim bir kadın çıksın ilk mesajı sen attın desin.
Genellemelerini z. keyim artik baydınız.
Misal hem cinslerin gidiyor siddet egilimli, manyak, psikopat, evli, ilgi gostermeyen kekolardan tekmeyi yiyince yine burada genelleme yapıp agliyorlar mesela ona da tav oluyorum.
Yok bende sorun var ya sizlerle anlasamiyorum cidden. Mantık sınırlarıni zorluyorsunuz
Soran+1 yılYakışıklı değilsin demek çirkinsin demek değil. Alelade birisisin anlamında söyledim. Evet bu dediğ in eğilimde olan kadınlar var. Hakikaten de şiddete eğilimi olan bir erkeği çok çekici bulan. Ben onlara doğal seçilim gözüyle bakıyorum. Birbirlerini öldürüyorlar işte hayvanlar gibi.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın prenses. Kolay gelsin
Soran+1 yılTeşekkürler sana da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yıldevamlı üretilen bir cinsel sıvı var, haliyle cinsel sıvı vücuda devamlı bir cinsel açlık hissettiriyor. tamamen varoluşsal bir durum.
16 Yorumla
Soran+1 yılE kadınlar da yok mu o
- +1 yıl
Kadınlarda devamlı üretilen cinsel bir sıvı yok hormonlar dolayısıyla erkekler gibi. Benim bildiğim sadece regl öncesi, regl devam ederken ve regl bitimi zamanı hormonlar dolayısıyla bir yoğun bir cinsel arzu oluyor. Diğer zamanlar da cinsel arzu hissedebilir ama erkekler kadar değil.
Soran+1 yılGene de bunun insanı basitleştirdiği gerçeğini değiştirdiğini düşünmüyorum. Beynini kullanabilen biri adeta hayvan içgüdüleriyle ilkel davranışlar göstermez
- +1 yıl
Bizi hayvanlardan ayıran tek şey düşünebilme yani mantık değil mi? Kalan diğer her şeyde aynıyız. İçgüdüleriyle hareket etmek tabii ki de insana göre değil fakat ortada bir çekim olduğu gerçeğini de göz ardı edemeyiz. Ne kadar karşı koymaya çalışsan da bedenin bunu devamlı önüne koyacak.
Soran+1 yılYani insanları cinsel içerikli mesajlarla rahatsız edilmeyi olması gereken bu diye yorumluyorsun öyle mi? Yazılan yaygın mesajları söyleyeyim o zaman: Selam penis fotoğrafımı atsam yorumlar mısın?
Selam benimki 17 cm Sence yeterince büyük mü? Ensest ilişki hakkında ne düşünüyorsun Sana hiç karışmayan kıskanmayan hatta başka erkeklerle birlikte olmana bile bir şey demeyecek bi erkek ister miydin? Göğüslerin kaç beden? Cuckold ilişki ister miydin? Selam köleniz olabilir miyim? Ayaklarınız kaç numara?
- +1 yıl
Ben öyle bir şey demedim şimdi kendi kendine gelin-güvey olma. Konumuz taciz-tecavüz gibi aykırı bir eylemi savunmak değil. O tür ahlaksız eylemlerin hiçbir bahanesi olamaz.
+1 yılÇünkü kızlar cinselliğe öcü gibi bakıyor günlük hayatta hiç yanaşmıyor konuşmuyor burada dile getiriyor erkeklerde bu eksikliği
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet bak bu dediğin de çok doğru
- +1 yıl
Eğer kızlar cinsellik konusunda dozunda davransa rahat olsa, konuşsa bile erkeklere yeter gerçek bişey yapmasa da ama öpüşme deyince bile canım manyak sapık muamelesi gösteriyor kızlar 😀
Soran+1 yılErkekler de cinsel hayatı olan bir kadını değersiz, hiç cinsellik yaşamamış bir kadını çok kıymetli gördüğünden
- +1 yıl
Aynen sen de haklısın. Ama burada konu yaşaması değil. Her hayatta çok itici ve hiç dünya da cinsellik yokmuş gibi davranan kızların tepkileri sıkıntı. Spor veya sinema gibi lafı geldiğinde normal konuşulsa bile bu kadar tabu olmazdı ülkemizde. Tabi kültürel gelenekler aile yapısı bi çok etken var.
+1 yılYeni nefes almasa da olur mantığıymış o bahsettiğin şahıslar
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazlalar ama yazık cidden
- +1 yıl
Bırak eğlensin garibanlar. Netten indir foto gönder sevinsinler biri ilgilendi diye
Soran+1 yılHangi birine laf yetiştireceksin? Yüzlerce fake anonim hesaptan mesajlar
- +1 yıl
O da doğru tabi. Allah kolaylık versin. Bize de arada eşcinseller sarıyor. O da ayrı kötü bir durum, hemcinsin tarafından tırtıklanmaya çalışmak
Soran+1 yılO tek tük olur ona kalırsa kadın hesabı açıp yazan erkekler de çok var. Lezbiyen taklidi yapıyor
- +1 yıl
Buraya özgü değil ya, insanlar genel manada sapıtmış durumda
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. biz onlara 4msalak diyoruz delik görmesi yeterli kerkinmek için 😂😂
14 Yorumla
Soran+1 yılİyi de aşırı fazlalar
Soran+1 yılNe bileyim, hep içimden acaba tanıştığım bu erkek de anonim fake hesap açıp önüne gelene yazıyor mudur diye sorguluyorum
Hayyata başka bir şey bildikleri yok resmen cidden psikolojik sorun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılNe diyelim yokluk ve dıyumsuzluk... öylelerin hergün farklı kızlarla tanışmak için can atan tipler
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizde hala cinsellikle ilgili tabu var daha rahat ilişki yaşansa durum böyle olmaz
10 Yorumla
+1 yılevlenemiyor millet, bu acligida dizginlemek yerine sanalda gidermeye calisiyor
10 YorumlaKadinlarin cekici boyutu bizleri doyumsuz yapiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar da aynı çekimi erkeklere hissediyor ama böyle tavırlar olmuyor. 3/10 fiziksel çekicilikte bir kadına bile methiyeler diziyor erkekler
Yani ülkede bir cinsel açlık var evet aslında o kadar yokluk çeken bir ülkede değiliz ama
00 Yorumla
+1 yılKizlar daha aç bakirelik olayi olmasaydi kizlar gundev2 defacyapardi
00 Yorumla
+1 yılSadece bizim ülkeye özgü mü onu merak ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil. Yabancılar da da böyle. Fake anonim erkek hesaplarından cinsellikle ilgili sohbet etmek için mesajlar yağıyor
+1 yılTamsmrn yibaz toplumun ve erkeklerin suçu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAçlıktan değilde sanki ego tatminş
00 Yorumla
+1 yılemin ol kadinlae dahada ac
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç hiç sanmıyorum
- +1 yıl
erkekler daha belli ediyor sadece
+1 yılmallar çünkü :)
00 Yorumlatoplum olarak açız
00 YorumlaAbazalık 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok fazlalar ama. Erkek popülasyonunun yüzde 50 den fazlası böyle
Soran+1 yılInstagram hesaplarının yüzde 50 si anonim hesaplarmış. Bu oran bile neredeyse herkesin anonim hesabı olduğunu kanıtlamaya yetiyor
+1 yılerkeklerin yapısı bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Haklısın valla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası