Nasil tadi bide severek mi yaparsiniz yapmak lazim diyerek mi
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. her erkek aynı değil. bazısı adet yerini bulsun hesabı yapar bazısı gerçekten yapmayı sever
aynı zamanda şu da bir gerçek her kadına oral yapılmaz. her erkeğe de. kişisel temizlik ve bakım önemli. kendisine saygısı olan ve temiz olan insana oral yapılır
temizliğine önem veren bir kadının en temiz yeri genital organıdır. hani soruyorsun ya tiksinmiyor musunuz diye. pis şeyden tiksinilir. temiz yerden tiksinilmez. cahil bilgisiz insan orayı pis zanneder.
bence temiz bir kadının en temiz yeri orasıdır. memeleri boynu yalamaktansa vulvayı yalamayı tercih ederim.. çünkü daha temiz00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tiskinmem.Öncesinde güzel bir duş almışsa regl 2 3 gün geçmişse hiç düşünmem. Lazım olduğu için değil sevdiğim için yapıyorum. Ekşimsi bir tat oluyor ilk başta. Daha sonra gelen beyazlık mükemmel. Sadece önsevişmede değil ilişki ortasındada çıkıp oral yaparım. O tadı almak kadını orgazma dahada yaklaştırmak bambaşka.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
45
+1 yılEnfes bir olay asla tiksinmem sevdiğim kadının teninden
20 YorumlaHer önüme gelene yapmam zaten, hoşlandiğim biri ise istekle ve şehvetle yapıyorum asla tiksinmiyorum. Gerek olduğu için değil istediğim için severek yapıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. severek yalarım sıkıntı yapmam... cunku karşıya verdigim haz benide tahrik eder
00 YorumlaTemiz ve bakımlı oldumu sıkıntı yok ağzıma oturabilir bende şu icerim
00 Yorumla
+1 yılŞu dünyada en iştahlı yaptığım şey kiriterlerime uygun olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılbence güzel bir kadınsa ve temizse neden tiksinelim ki
siz oral yaparken oluyor mu00 Yorumlatemiz ve bakımlı olduğu sürece hayır seve seve yaparım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir
burada fazla yazamam nedeni !00 Yorumla
+1 yılSeverek yaparım, yaptıkça ıslaklığı hissetmek çok hoş. Peki sen iğrenir misin erkeğe yaparken
00 Yorumla
+1 yılPis olmayan bir şeyden neden tiksinesin, iyi bile gidiyor hatta
00 YorumlaOral yapıyorsam değecek biridir, beğenmeyince midem almıyor
00 Yorumla
+1 yılBazi durumlarda evet, ama partnerim mutlu oluyosa hic sıkıntı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverek yaparım. Lakin seks öncesi duş şart. Kadınların vajinasında koku oluyor ister istemez. Bu yüzden seks öncesi duş
00 Yorumla
+1 yılHarika süper hep yapmak isterim temiz olsun yeterli böyle iki elinle dış dudajları açıp dilimi sokup çıkarmak gibisi yok
00 Yorumla
+1 yılBayilirim ben, ama kokmamazi lazim temiz olmasi laIm
11 Yorumla- +1 yıl
Tecrube tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl siz tikainmiyorsanız bende tiksinmem partnerimin zevk aldığını görmek bana da zevk verir
00 Yorumla
+1 yılBen kadınımı hazırlamak ve bana yaşattıkları için teşekkür etmek için oral yapıyorum.
Genelde tadı tuzlu olur ve zevk suyunu emerken gözlerinin içine bakıp çıldırtmayı severim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmem ben sırf kızın zevk almasını görmek hosuma gider
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbayılarak ve severek zevk vererk yaptıgım şey o kilitores hiç sorma. birde venus tepeli vajinaysa off offf
00 Yorumla
+1 yılbazen yapamıyorum orası kokuyorsa mesela ya da biraz sıvı geldiğinde midem bulanırsa yarım kalıyorum kızda ağlıyor sonra
00 YorumlaTemiz ve bakimliysa yaparim tadini bilmiyorum hic yapmadim ama bence güzeldir
00 Yorumla
+1 yılBen yapmadım yaptırım
00 YorumlaSeverek yapıyorum sevgilimede yaptiriyom
00 Yorumla
+1 yılHayır, cok haz verici oluyor 🙃
00 Yorumla
+1 yılSeviyorum tadını
10 Yorumla
+1 yıltiknisirmi yaaa dunyanin ne tatlisidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Temizse seve seve yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yapmadım yapmam da