Bekaret durumları yani bu da toplimsal baskıdan hani yoksa genel olarak fikrim şu yönde erkekler nasıl seks hayatını gönlünce yasayabilrse kadinalr da öyle olmalı adam benle yapmasa eskortla ya da başkası ole yapar ama kadın evlenmek için bile eş adayı bulamaz böyle saçma bir şey
Özgür olmak istemek değil mesele olsimasina imkan saglamayan zihniyetten kaynaklanan çeşitli problemler beraberinde de gelir dediğin şey ki bu erkeklere de yansır sevgilisinden cinsellik istediğinde sapik damgası yer ve ya o hisleri çoğu zaman içine bastırır karamsik boktan bir konu
Gelin ata binmiş ya nasip demiş bir erkek eger sevdıgını garantıye almak için once onu dusunup nıkahına alır sevıyorsa tabi sonra olacak olan olur sevdıgıne kıyamamalı ınsan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşık olduğum kişiyle yapmayacağım da, kimle yapacağım Allah aşkına. Ötekine seks mi denir?
Seviyorsam tabiki kabul ederim
😎👍
Seviştimiz oldu da öpüşme vs seks sakıncalı gibi
Neden sakıncalıdır
Bekaret durumları yani bu da toplimsal baskıdan hani yoksa genel olarak fikrim şu yönde erkekler nasıl seks hayatını gönlünce yasayabilrse kadinalr da öyle olmalı adam benle yapmasa eskortla ya da başkası ole yapar ama kadın evlenmek için bile eş adayı bulamaz böyle saçma bir şey
Doğru tespit haklısın 😊👍
Sende mi özgür olmak istiyosun bu o anlama mi geliyor bir bakıma
Özgür olmak istemek değil mesele olsimasina imkan saglamayan zihniyetten kaynaklanan çeşitli problemler beraberinde de gelir dediğin şey ki bu erkeklere de yansır sevgilisinden cinsellik istediğinde sapik damgası yer ve ya o hisleri çoğu zaman içine bastırır karamsik boktan bir konu
Kim olduğunu bilmiyorum ama gerçekten bakış açın çok iyi 😊👍
Gizlisin maalesef yoksa bu konuda konuşmak isterdim açıkçası
Konuşacak çok bir şey yok kendi fikrinde birini bul ve bas nikahu
Nikah mi şu an istemiyorum
Bulamazsın zaten
Gerek duymuyorum şimdilik evliliği
Gelin ata binmiş ya nasip demiş bir erkek eger sevdıgını garantıye almak için once onu dusunup nıkahına alır sevıyorsa tabi sonra olacak olan olur sevdıgıne kıyamamalı ınsan
Bu nasıl soru insan sevdiğini miker mi hiç😀
Kabul etmeyen gaydir ag
Kabul ederim tabi ki
😊👍
Hayır evlenmeden etmem
Neden
Çünkü özel bi anda evlendiğim kişiyle yaşamak isterim
Bakire misin hala
Evet
Ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun haftada
Birkaç haftada bir kere
En son ne zaman yaptın ki