Başıma kötü bişey gelebilir diye korkuyorum?

arkadaşlar durumu tamamiyle burada anlatıyorum çünkü deliricek gibi hissediyorum
davet edildiğim bir arkadaş ortaminda bir çocuktan hoşlanıyordum sonra konuşmaya başladık benimle sevişmek istediğini anlayınca korktum biraz ağır konuştum ve o ortamda uzaklaştım ve hiçbir mesaja cevap vermedim günlerce yazdı iki gün once konserden çıkarken oda ordaymış bilmiyordum birden beni tutup zorla çekip goturmeye çalışırken bağırmaya başladım tekme falan attım korkudan güvenlik gelip goturdu arkadaşıma mesaj atmış beni rezil etti ben konuşmak istiyordum falan diye ben başka şey istesem kimse elimden alamazdi falan diye
korkuyorum açıkçası ilişkim olduğunu söyledim arkadaşına belki artık vazgeçer diye neyin saçma neyin doğru olduğunu bilmiyorum
birazcık akli dengesi yerinde değil gibi ters bişey söylerim da tahrik olur diye de korkuyorum konuşmak istediğini söylüyor ama konuşmaya gidersem resmen her dediğini kabul etmemi beklicek bana da bişey yapabilir
gitmezsem cevap vermezsen de bişey yapa bilir
ailemden de uzak yaşıyorum ve babam da sert bir insan hiç bişey anlatamıyorum çok çaresizim ne yapmalıyım
Başıma kötü bişey gelebilir diye korkuyorum?