En hassas noktamızı söylesem mi acaba bilemedim şimdi 😄 bu soruyu sorup cevap beklediğine göre iyi gözlem yapabilen biri değilsin demekki. ya da öğreneceğin şeyleri bir kadının üzerinde de uygulayacak olabilirsin? İki şekilde de sence neden bu soruyu soruyorsun?😄
Bu soruyu seni tanımak için sordum çünkü her kadın kalbinde eksik nutheyi yazar. Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın. hayatımda sadece annem var kadınların en kıymetlisi
Yalnızlığınla mutlu musun? Yalnızlığına bir başkası müdahale edince nasıl hissediyorsun?😄merakını gıdıklayan şeylere doğru sorular en güzel cevaplara götürecek belki de sizi😄
Aslında karşımdaki beni korkutuyor😂ya üzülürsem. düşünsene bir ağaç var onun en üstündeki daldasın elini meyveye uzatmak istiyorsun ama bir yandanda düşmekten çok korkuyorsun
O zaman yüzmeyi öğrenmek en mantıklısı 😄 hem böylelikle mat edilme şansın daha da azalmış olur😄 hemde yalnızlıktan zevk almayı da beraberinde öğrenmiş olursun
Sevmeyi biliyorsun yani başka sevgi verebilirsin ya geçmişi ile geleceği arasında hiç sevmemiş biri sevgi verebilir mi 😃sabah uyandığında çoçuğun başını okşayabilir mi 😃sence sevgi almadan verebilir mi ki
Aa bak burada düzeltmem gereken bir şey var. Hiç sevmemiş birisi değil de hiç sevilmemiş birisisindir belki de😄 belki de bu yüzdendir bu temkinli davranışların😄
Sevmeyi bilmediğini düşünüyorsun çünkü belki de çevrende sevgi yönünden rol model alabileceğin kimse yoktur😄bu senin sevmeyi bilmediğini değil, öğrenemediğini gösterir😄
Ewet ondan olsa gerek yarını ertesi günü bir yaşamak bundan olsa gerek 😂sen piskolok daha iyisin biliyor musun 😂😂onun gibi yarın geçer demiyorsun 😂🤣eşit ağılık okuduğun kesin😂
Bazı insanlar içinde ne varsa konuşur kimileri dilinde değil kalbindeki zehirden konuşur. Sen dilinde ne varsa kalbinde o var. 😂ondan sen onlara değil onlar seni anlamak istemezler
Ondan eminim ben korkağım çoçukken yaşadığım bir anıdan olsa ışığı kapatıp yatamıyorum. Senin elin sıcak sudan soğuk suya girmediği için korkak olmazsın. sana bir soru çiçeklerden papatya mı seversin
İş başa düşünce tabii kaytaracak yer ararsınız😄 bugün psikolojik olarak beni yoran bir gündü o yüzden 😄 yemeğe sevgimi katacağım bana aşık olabilir tabii😄ama yemek
Müzik dinlemeyi, dans etmeyi, kitapları, bebekleri ve hayvanları severim😄 yemek yemekten, kahve ve soğuk içeceklerden, satrançtan hoşlanırım. Araştırma yapmayı ve eğitim almayı severim 😄 vs vs. Peki sen? 😄
Ben doğayı severim piknik açık hava bayılırım kitap okumayı titiz olmayı severim. çiçeklerden gülü severim. peygamber efendimiz çok severmiş. kokusuna değil de kıymetini anlamını veren insanları severim
Kızlar Ne Diyor
En hassas noktamızı söylesem mi acaba bilemedim şimdi 😄 bu soruyu sorup cevap beklediğine göre iyi gözlem yapabilen biri değilsin demekki. ya da öğreneceğin şeyleri bir kadının üzerinde de uygulayacak olabilirsin? İki şekilde de sence neden bu soruyu soruyorsun?😄
Bu soruyu seni tanımak için sordum çünkü her kadın kalbinde eksik nutheyi yazar. Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın. hayatımda sadece annem var kadınların en kıymetlisi
Kadınları tanımak için sormuş olabilirsiniz. Ben teşekkür ederim açıklamanız için😄
Aslında insanları tanımak istiyorum bı kadar yalnızlığımın sebebi benmiyim yoksa onlar mı diye merak etmiyor değilim 😁
Yalnızlığınla mutlu musun? Yalnızlığına bir başkası müdahale edince nasıl hissediyorsun?😄merakını gıdıklayan şeylere doğru sorular en güzel cevaplara götürecek belki de sizi😄
Senin gibiyim santraçı tek başıma oynuyorum 🤣
Tek başına iki tarafı da yönetmek olayları en berrak şekilde tüm açılarıyla görmeyi de gerektirir😄
Mat olacağını bilsem korkmayacam ama beni mat edecek insandan korkarım 😄sonuçta iki tarafında yöneten benim
2 tarafı da yöneten sensen neyden korkuyorsun?😄
En son yapayalnız kalmaktan kimsenin ailesi sonsuza kadar yaşamıyor
Aa yoksa "mutlu aşk yoktur" mu sana göre de😄ee şimdi de yapayalnızsın? Yoksa sen yalnızlığınla da mutlu değil misin?😄
Aslında karşımdaki beni korkutuyor😂ya üzülürsem. düşünsene bir ağaç var onun en üstündeki daldasın elini meyveye uzatmak istiyorsun ama bir yandanda düşmekten çok korkuyorsun
Yani sen insanların senin aklınla oynamasından korkuyorsun bir nevi doğru mu?😄 Oysaki denize bakarak yüzmeyi öğrenemeyiz 😄
Haklısın ama yüzmeyi bilmediğini bildiğin için denizin beni boğacağını da biliyorum 😂
O zaman yüzmeyi öğrenmek en mantıklısı 😄 hem böylelikle mat edilme şansın daha da azalmış olur😄 hemde yalnızlıktan zevk almayı da beraberinde öğrenmiş olursun
Ben sana şimdi bir soru sorayım hiç aşık oldun mu sevdin mi 😄
Olur😄evet hayatımda 1 kere aşık oldum😄
Sevmeyi biliyorsun yani başka sevgi verebilirsin ya geçmişi ile geleceği arasında hiç sevmemiş biri sevgi verebilir mi 😃sabah uyandığında çoçuğun başını okşayabilir mi 😃sence sevgi almadan verebilir mi ki
Aa bak burada düzeltmem gereken bir şey var. Hiç sevmemiş birisi değil de hiç sevilmemiş birisisindir belki de😄 belki de bu yüzdendir bu temkinli davranışların😄
Sevmeyi bilmediğini düşünüyorsun çünkü belki de çevrende sevgi yönünden rol model alabileceğin kimse yoktur😄bu senin sevmeyi bilmediğini değil, öğrenemediğini gösterir😄
Ewet ondan olsa gerek yarını ertesi günü bir yaşamak bundan olsa gerek 😂sen piskolok daha iyisin biliyor musun 😂😂onun gibi yarın geçer demiyorsun 😂🤣eşit ağılık okuduğun kesin😂
Yarın geçmeyeceğini biliyorumdur belki de 😄 eşit ağırlık okudum evet bu güzel bir tespit 😄 peki neden böyle düşündünüz?😄
Sizi tanımaya başladım kendinizi bana sorularla anlattınız bende sizin kişisel özeliklerinizi çıkardım. Konuşmayı seven birisiniz
Yarın geçmeyecek yarın yine sabah aynı dünya dönecek sadece kendimizi kandırıyoruz aslında 🤣
Hemde nasıl😄ama beni dinleyecek birilerini bulamıyorum diyim😄
Neden aslında konuşma tarzınız çok güzel kibar ve anlaşılır
Kendimizi kandırmanın güzel yanları da yok değil 😄 sonuçta dışarıdan büyümek için içeriden komut almak gerekir 😄
İnsanların tahammül sınırları bu kadar geniş değil ama😄
Bazı insanlar içinde ne varsa konuşur kimileri dilinde değil kalbindeki zehirden konuşur. Sen dilinde ne varsa kalbinde o var. 😂ondan sen onlara değil onlar seni anlamak istemezler
Yani bir nevi korkak da olduklarını söylemek istiyorsun? Gerçeklerden kaçtıklarını?😄 Oysaki hayatımda korkak olan hiçbir zaman ben olmadım😄
Ondan eminim ben korkağım çoçukken yaşadığım bir anıdan olsa ışığı kapatıp yatamıyorum. Senin elin sıcak sudan soğuk suya girmediği için korkak olmazsın. sana bir soru çiçeklerden papatya mı seversin
Elimi sıcak suda bırakıp ağlamamam gerektiğini öğrettikleri için belki de cesurumdur😄 çiçeklerden nergis severim genel olarak bitkilerden kaktüs😄
Seni kaktüse sevdiren hayat bana neler yaptırmaz🤣🤣çünkü konuşman etkileyici
Neden Nergis
Böyle düşünmenize sevindim 😄 bazılarının kanatlarını kırılınca süpürgelerine binerler😄bende böyle bir felsefe yapayım
tamam senin meslek çıktı ortaya 😂
Nergis çiçeği aşkı temsil eder. Anlamı saygı ve sevgi duymaktır. Oldukça da hoş ve benim için manevi değeri yüksektir😄
Neymiş😄bende merak ettim mesleğimi
Beni etkiledin yeminle o gözle bakanı ilk defa görüyorum sorsan kadınlara kokusu görünümü der😂🤣felsefe hocasısın bence
Uyudun mu 😂
Yok maneviyata önem veren bir kadınım😄saygı, sevgi, dürüstlük bunlar benim için önemli değerler 😄
Sabah işe gidecek misin
Bide mesleğini merak ettim ne
Ne zaman uyumam gerektiğine ben karar verebilirim😄Uykun geldi sanırım iyi uykular
Benim bir mesleğim yok😄yani en azından şimdilik yok
Senin sohbetin güzel yalan yok yarın pazartesi bide soruma cevap vermedin
Üniversite mi okuyorsun
Sabah gitmek zorunda olduğum bir işim yok😄müsait olunca burdan yaz devam ederiz
Hayır bitireli yıl oldu😄
Normal mesaj atsam olur mu 😂
Meslek ne onu söyle bari😂🤣
Bilemedim şimdi 😄 yorumlar daha zevkli geliyor bana. mesaj atmak isterseniz atabilirsiniz tabikide 😅
Mesleğini söylede uyuyayım 😅😂😂sabah sana dua ederim 😂
Benim bir mesleğim yok 😄 yani yaptığım işleri söylemeyi tercih etmiyorum açıkçası. Daha fazla ısrar etmemeni tavsiye ederim 😄 iyi uykular
teşekkür ederim iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda beni gör emi söylemedin diye 🤣🤣
İşte bu pek mümkün değil 😄 cevabı ayrıntıda gizli
Mantıken imkansızdı zaten görmeden nasıl olacak 🤣🤣🤣
Anlamış olmana sevindim 😄 rica ederim ne demek
ne yapıyorsun hanım efendi
Müzik dinliyorum siz napıyosnz 😄 nasılsınız
Bende iyiyim eve geldim yemek yedim oturuyorum kitap okuyacam. akşam müsait misin
Müsait olurum😄İşleriniz bitince yazın bende görünce cevap veririm 😄
teşekkür ederim sakın erken uyuma 😂
Ahhaha 😄 inşallah uyumamış olurum rica ederim ne demek 😄
Uyursan kulağına üflerim uyanırsın 😂😂bensiz yatmak ne demek diye 🤣
Merak etme uyumam daha 😄 tabii çok da geç kalma yine de
Geldim 😃
Nerdesinn Nergis güzeli😄
Hoş geldin 😄buralardayım yalnız adam
Kadın seni nerdesin çoraplarımı makineye atmamış yemek yapmamışsın 🤣🤣🤣
Ayy sen aç mı kaldın? Bir yumurta kırayım bekle😄
Tuz olarak kendini kat🤣nasılson günün nasıl geçti bide dün ağzımı açtım aynı gün geçiyor diye bugün evin çeşmesi patladı🤣
Sevgimi de katarım😄 geçmiş olsun nasıl oldu o öyle 😄benim günüm güzel geçiyor bugün yorucuydu biraz sadece 😄 onun dışında bir sıkıntı yok
Uyandım evi su götürüyor yeminle aklıma sen geldin🤣🤣dedim burada olsaydı evi temizletirdim🤣neden yoruldun hanım efendi 😂sevgini katarsan aşık olurım🤣
İş başa düşünce tabii kaytaracak yer ararsınız😄 bugün psikolojik olarak beni yoran bir gündü o yüzden 😄 yemeğe sevgimi katacağım bana aşık olabilir tabii😄ama yemek
Zeki kadın başkadır😂piskolojik olarak kim üzdü seni😂geç yazıyorsun sende yemeğe acı katıyorsun
Sevdiğim bir kişi zor durumda o yüzden neyse😄Yemeğe acı katmayı o kadar istemem ki😄yeterki ağzımızın tadı kaçmasın😄
Kendini anlatsana bana ne seversin nelerden hoşlanırsın
Müzik dinlemeyi, dans etmeyi, kitapları, bebekleri ve hayvanları severim😄 yemek yemekten, kahve ve soğuk içeceklerden, satrançtan hoşlanırım. Araştırma yapmayı ve eğitim almayı severim 😄 vs vs. Peki sen? 😄
Ben doğayı severim piknik açık hava bayılırım kitap okumayı titiz olmayı severim. çiçeklerden gülü severim. peygamber efendimiz çok severmiş. kokusuna değil de kıymetini anlamını veren insanları severim
Yoksa bütün çiçekler ayrı ayrı ve farklı güzellikte kokuyor değil mi? Burcun başak mı?😄
Nerden bildin burcumu beni kalbimden vurdun🤣
Ahhaha 😄 başak olup da titiz olmayan var mı acaba 😄
Mesaj attım