1. Yılımız ve seks ben istemediğim için yapmadık daha istemiyorum açıkçası ama yıldönümümüz için bu parçayı giysem nasıl olur? Büyük göğüslüyüm 98 cm.. e cup l bedeni mi almalıyım ya da bu modeli tercih etmesem mi bilemedim? Esmerim bu arada sizce hoşuna gider mi? Almalı mıyım?
Bunu ben beğenmedim ya çok demode gibi geldi gözüme yani bir de seks olmayacaksa neden bunu giyiyorsun ki, azdırıp azdırıp kasık ağrısına mı sokacaksın adamı 😂
Bence güzel değil begenmedim daha güzel kıyafetler var. Ama şu dikkatimi çekti 1. Yılımız doldu diyorsun yil dönümü diyorsun ilişki istemiyorum diyorsun Bu elbiseyi giymek istiyorum diyorsun Sonra zorla bir sey yapinca da buraya sevgilim tecavüz etti yazıyorsunuz Yerinizde durun 1 sene de bu adama nasıl güveniyorsun. Sen o geceliği giyeceksin askerlik arkadaşı gibi seninle yanyana yatacak buna sen inanıyor musun?
seksi olsun işte daha iyi değil mi 😀 bak bebeğim seks istemiyorum diyorsun ama senin gösterdiğin takımda sekse davettir ;) 😀 gel demektir seni istiyorum demektir yani masum bir gece istiyorsan giy ayıcıklı pijamalarını falan 😂😂😂😂
zaten yapma ben sizin özel hayatınız dahiline o da dahildir diye önerilerde bulundum yani denin gönderdiğinde davetkar 😀 ona kıyasla bunlar daha şık iyi seksi