Aslında konu tam da başlıktaki gibi. 5,5 aydır gündür gece gündüz konuşuyorduk durmadan da nude istiyordu. En sonunda attım 3 gündür ne arıyor ne soruyor. Sizce neden olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu bir ilişki değil ki, gece gündüz konuşmaların genel içeriği neydi? Sürekli nude isteyen görüntü at gülüm iltifat vereyim gülüm ticareti. Arayıp sormadığına göre bitmiş gitmiş işte. Hepsi alana kadardı yani yalandı. Unut gitsin. Yalnız bir konuda dikkatli ol, bazıları bu işi iğrenç bir meşguliyet olarak icra eder, p*rno sitelere ya da randevu sitelerine fake hesap olarak kullanır. İşte onlar savcılığın devreye girdiği konular. Umarım bu kardeşim keko öyle değildir ve görüntü ayrıntılı ve yüzünü içeren türden değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu hayatımda bir şey öğrendiysem o da erkeklerin isteklerinin bitmemesidir. Erkekler çocuk gibi isterde ister zaten böyle isteyen erkekler genelde seven erkek değildir çünkü bencillerdir karşı tarafı ne hale sokarım, kız ne durumda olur, üzülürmü kırılır mı vs. asla düşünmezler sadece kendi istekleri önemlidir ve isteklerine ulaşana kadar zaman kavramları yoktur. Hani derler ya senelerdir sevgiliydik çocukla bi yattım beni terk etti diye
aynısı işte nude diye israr eder eder en sonunda hedefine ulaşır sonrada şimarık bir çocuk gibi oyuncağından sıkılır çünkü hevesini almıştır. O yüzden ASLA ama ASLA bir erkeğe özel fotolarını atma istersen 10 sene konuş
ne sen nude atacak kadar düş
ne nude isteyecek kadar seviyesiz şeref yoksunu erkeklerle birlikte ol !
Yakışıklı veya parası var diye hemen kciniz basiniz oynamasin bi duruşunuz olsun bi karakteriniz olsun lütfen...
Ha şuda var o geri gelebilir ve bu seni sevdiğinden değil senle bide cinsellik yasamak istediği için az aklını kullanırsan o erkekle bide cinsel ilişki yaşamazsın yani63 Yorumla- +1 yıl
Sen hep böyle erkeklerle tanışmışsın kusura bakma da. Ben hiç bu tip erkeklere rastlamadım. Hep kendinden veren, karşı tarafı daha çok önemseyen, cinselliği arka planda bırakan tiplerdi. Zaten bu tipler cinsellik yaşasa da asla arkasını dönmez sevdiğine karşı. Bir insanın değeri cinsellikle bağdaştırılamaz. Duruş falan bu değil yani
Cevap sahibi+1 yıl@Mdaydddd Cinsellik yasamak isteyen yasasin konu bu değil
konu kendini kullandirtmamak ve senin dedigin erkeklerde var elbette ben onlari icine katmadim
dedigim tarz erkeklerde senin karsina cikmamis olabilir ama benim karsima cok cikti ondan uyarimi yaptim
nude nedir ayrica kendine saygisi olan kadin atmaz
illa erkegin cok iyi biri olmasina gerek yok
normal cinsellik yasa daha mantikli sanaldan foto alisverisi sahsen igrenc ve normallestirilmemeli
Ben de haftalarca konuşup normal foto atmıştım sonra yazmadı😄 Üstelik sadece anonimlikten çıkıp arkadaşlığımız samimiyetleşsin diye atmıştım flört yoktu ortada ne alaka demiştim kötü bir histi😃 Sonra aylar sonra yine yazdı ben de takmadığım için yine konuşmuştum. Ama senin ki bayağı fütursuzca bir hareket bana saçma gelir bu nude atma işi keşke sen de güvenmeseymişsin nişanlı falan olmadığınız sürece zaten ne haddine ki bir erkek davarı öyle fotolar ister onu da hiç anlamam. Umut et ki yakın arkadaşlarıyla dalga konusu yapmasın seni unut gitsin artık yapcak bişey yok
00 Yorumla
+1 yılSiz böyle her isteyene her istediğini hemde insanın bence en değerli varlığı olan bedenini kolayca verirseniz daha çok KS de acaba mı soruları sormaya devam edersiniz özgür bir ülkedeyiz eyvallah ama bazı şeyler bu kadar ucuz bu kadar bayağı olmamalı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
120Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmemek değilde adamın hevesi oymuş almış bitmiş
71 Yorumla- +1 yıl
Kalpsizlik değil mi
+1 yılMerhaba yaşadığın duruma bir kadın olarak üzülmedim senin de üzülmeni istemem. Sana yazmama nedeni ise erkekler bir avcıdır. İstediğini elde etmek için çabalarlar ve bu arada av sebebi sen değil, senin vücudun oluyor. İstediğini YANLIŞ şekilde verdiğin için seninle artık iletişimi kesmiştir. Bunun sebebini sana kendimden örnek vermek istiyorum. Nude konusunda en hassas insanım ve sana bir tavsiye verecek olursam KIZ arkadaşın dahi olsa asla vücudunun dekolteli, çıplak fotoğrafını paylaşmaman. Bunu neden söylüyorum çünkü gerçekten seven ve değer veren bir insan senden nude istemez. Evet sevdiği insanın vücudunu görmek güzel ve doğal bişey. Fakat işini görmek için (cinsel) isteğini sürdürmek için bir OBJE olarak kullanmak çok yanlış ve zavallıca bir durum. Bunun tehditkâr ve basit görülme durumları da var. Umarım beni anlamışsındır ve bu tavsiyemi kulak arkası etmemeni söylemek istiyorum :)
50 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Vücudunu beğenip beğenmeme değil bence konu. Konu onun sapık olması ve seninle beraberken sadece bunun için beraber olması. Sevgilin mi bilmiyorum ama bu kişiyi acilen hayatından çıkartman gerekiyor. Çünkü seninle sadece bu tarz şeyler için beraber olmuş birisiyle berabersin. Amacına ulaştığı içinde artık onun için bir hiçsin. Sen dediğimi yap böyle birisiyle daha fazla ne arkadaş kal ne de sevgili. Bu dönemde böyle erkeklere güven olmaz. Onların kafası sadece nude ve 18 şeylere çalışır. Sen beni dinle ve bu şahsı hayatından çıkart. 😊
Umarım her şey gönlünce olur.30 YorumlaNasıl bi soru bu ya! Bu ne rahatlık! Kızım, çiçek böcek fotoğrafından bahsetmiyorsunuz nude atmak nedir ya... Beğenmedi mi yani derdiniz? Siz hala ne olduğunun farkında değil misiniz? Annenizin, doktorun, ileride eşinizin, Allah göstermesin ama her kesin sonu ölüm diye söylüyorum ölü yıkayanların görebileceği vücudu ona buna atmak nedir ya? Herif zaten sapıkmış ki istemiş böyle bişeyi sizden. Yaymasa bile iğrenç durum. Ama yaymayacağı ne malum? En küçük ihtimal acaba atacak kadar ahlaksız kız mı diye düşünmüş olabilir. Ama tahminimce sadece tatmin amaçlı istemiş almış ortadan kaybolmuş. Geçmiş olsun umarım bu size ders olur bedeninizin sadece size ait olduğunu anlar ve gerektiği gibi korursunuz.
13 Yorumla- +1 yıl
@HzDoqukan teşekkür ederim
Fotoğrafta yüzün varsa geçmiş olsun, tam emin ve ön yargılı olmamakla beraber. İhtimaller şunlar;
1-) Montaj yaparak yüzünü p*rno videolarına ekleyip, eğer sesli mesajların varsa sesini de o videoya ekleyip p*rno sitelerinde seni meşhur ediyordur.
2-) Sadece senin çıplak fotoğrafını kullanarak snapchat'te istekli abazaları trolleyerek paralarını sömürüyordur.
3-) O fotoğrafını hatıra olsun diye portre foto halı olarak kendisi yapıyordur.
4-) Gerçekten seni beğenmemiştir
5-) Ölmüştür
6-) vs.. vs..
:)11 Yorumla
+1 yılBen alacağımı aldım diyip artık seninle konuşmaya gerek duymamışta olabilir. Bazılarınız saçma sapam erkeklerlere güvenip durmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz artık? Nerde eli ayağa düzgün, güvenilir erkek olur elinizin tersi ile itersiniz, nerde abazan, karaktersiz tipler olur, onlara güvenirsiniz. Ama olan yine size oluyor dinlemeyip yine aynı hatalara devam edecekseniz tercih sizin.
30 YorumlaYani moralini bozmak istemem tabi ki ama beğenmemiş olabilir ama bu da gösteriyor ki seni sadece cinsel obje olarak görüyormuş bence gerçek yüzünü de görmüş oldun amaaaaa eğer diyorsan ki benim fiziğim iyi beğenmeme ihtimali çok düşük o zaman ben bilemem.
20 YorumlaBir erkek olarak söyleyeyim
Tanımadığın kimseye nude atma
Nude isteyip işini bitirir sonra sormaz
Sarışın çok ama iyi niyetle safsın
Çünkü atmışsın nudeyi
Güvenmişsin
Ancak sen sen ol kimseye güvenme bu devirde
İki * nude görmek için ister işini bitirir gider
Hep böyledir bu
Menfaat içindir20 YorumlaBacım her şey olabilir
Resmini kullanmak için ısrar etmiş olabilir ve sonunda istediğini elde ettiğinden seninle başka amacı kalmamıştır.
Resmini yasaklı sitelerde kullanma amacı taşıyordur ve alakayı bu yüzden kesmiştir.
Ya da dediğin gibi beğenmemiştir ihtiyaçlarını giderecek kişi olarak görmemiştir... vs vs vs14 YorumlaMerak etme peşini bırakmaz..
Yarın öbür gün attığın çıplak pozlarla seni her türlü tehdit edip korkutup seni kendisine seks kölesi yapmaya çalışır.
Elindekilerini sana karşı koz olarak kullanıp sana her istediğini yaptırmaya çalışır..
Şimdi yapacağı planları düşünüyordur..
Bence sapığın teki o..
Eğer böyle bir şey olursa sakın korkma o tehdit mesajları ile hemen savcılıga gidip suç duyurusunda bulun..
Sakın ona boyun eğme01 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir şeyi yapma şansı yok , eskisi gibi değil artık böyle şantaj yapanın düburunden kan alıyorlar şimdi mahkemede.
- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılneyi ne kadar attığını bilsek daha net cevap verilebilirdi
ancak yüzün çıkmışsa attığın nude de bu kötü niyetli biri olaiblir anlamı taşır
sadece bir bölgeye odaklı bir resim ise attığın göreceiğini görmüş demktir
geniş açıdan bir resim paylaşmışsan ve geri dönüş olmamışsa seni beğenmediği anlamı çıakrabilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok safsınız cidden. Konuşmalarınız zaten cinsel içerikliymiş amaç belliymiş. Niye uzattın ki sohbeti. Belli ki kafasında bi vucut var onu arıyor. Ne biliyim pembe meme ucu falan 😂 saçma s a l a k insanlarla konuşup sonra da bunu dert edinmeyin. Salla gitsin. Balık baştan kokar bi daha da böyle m a l lar la konuşma.
30 Yorumla
+1 yılİstediğini elde etmiş işi bitmiş gibi bişey olmuş geçmiş olsun
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba,
Dikkat et bence seni sonra tehdit falan etmesin. Kaç yıldır berabersiniz de nude istiyor merak etmedim değil. Ki zaten seven ve çiddi düşünen erkek böyle şeylerle uğraşmaz üzülerek söylüyorum , istediğine ulaşmış gitmiş gibi sanki, bak gör bundan sonraki mesajları nasıl soğuk ve sade olacak buz gibi. İyi düşün böyle erkeklerle zamanını harcamanı tavsiye etmiyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKanka aklında olsun. Bir kardeşim nude diye tutturursa ve sende atmak istiyorsan netten al, filtre yap kes biç at. Rengini belli eder sonra zaten. Hemde böyle şüpheye düşmezsin. Ben hep öyle yaptım. Alakamı kestiğimde elindeki resimler umurumda da olmadı 😊 kapiş
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*kardeşim değil şerrrrreeeffffffsssiiiizzz
+1 yılOsjdkowdowödmwödöwödpwls Canim hemcinsim neden uzun süreli konusuyosunuz diye hemen gitmeyecek muamelesi yapıyorsunuz. İstediğini elde edince tabi ki gider :D böyle yapa yapa onların egolarını yüceltiyorsunuz
21 Yorumla- +1 yıl
Nude atmak her türlü iğrenç bir şey... ama nude'ü "aman istediğini alıp da gitmesin" diye atmamak daha iğrenç... kusura bakmayın ama "nude" atıldığında amcına ulaşmış olmanın tatminiyle gidecek erkek zaten bir zamet gitsin. Öyle erkeği napacaksınız... Aynım şey ego yüceltmeyle ilgili de geçerli... doğru düzgün bir erkeğin egosunu şişirdikçe kazanırsın, onu daha da kendine bağlarsın cinsel performansını da arttırırsın yani egosu şiştikçe her yeri şişer :) ama sen egosu şiştiği zaman şımaracağını düşünüyorsan o erkek zaten adam değildir, yol ver gitsin...
- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılBu yüzden bu nude işlerine hep karşı durup, sinirlenen biriyimdir. Erkeklerin başka işi yok tek bildikleri bu!
Dua et ki ileri gidip ertesi gün yapmasaydın dememiş olması.
Bu sana ders olsun bi' daha yapmazsın.00 Yorumla Ne bekliyordun aç koynunu ben geldim mi , atmayın söyle resimler bu kadar basit olamaz insan vücudu
50 YorumlaHata sende Nude Gönderen Biri Ile Neden konuşmaya Devam ediyorsun Ve Bence Bu Çok Kötü Bir Şey Bak seni Tanımıyorum Sana yakıştıamadım sen Nası Kendine Yakıştırdın Bir Düşün Bakim 😐
10 Yorumlaaptallığınıza doymayın. daha da bir şey demiyorum.. neyse.. amaç zaten bozukmuş da... onu da geçtim , bu ne la demiş muhtemelen fiziği görünce ve başka sulara yelken açmış.
10 Yorumlanude atinca ne oluyor
heleki hiç tanimadigin biri, isteyen de aynı şekilde neye göre istiyor.
internette bir sürü çıplak resim var, madem merakli indirsin oradan istedigi kadar 🤔11 Yorumla- +1 yıl
Valla aklı basında insansınız helal olsun
Bana saçma geliyor bu nufe olayı deger veren erkek olsun kız olsun bu şekilde bişey isteyemez senle işi bitmiş buda sana ders olsun bence
20 Yorumla
+1 yılSeni güzel bulmamış olabilir ama tam olarak bilemeyiz sana yardımcı olabilmek için tam olarak resmi görmem gerekiyor yanlış anlama sadece çocuk neden dönüş yapmamış onu anlamak için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılHevesini almış diyenlere katılmıyorum. Nude atan devamınıda getirirdi buluşup zaten. Adam bariz beğenmemiş
10 Yorumla
+1 yılSon mesajları atsan fikir olurdu. Yani mesela nude attın görüldü mu oldu son mesaj senin attığın foto mu?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yani fiziğini bilmiyorum ama belkide beklentisi farklıydı ama ne olursa olsun bir açıklama yapmadan arayıp sormaması kişilikte karakter olarak zayıf biri olduğunu gösterir sonuçta her şey fizikten ibaret değil
10 Yorumla
+1 yılNude attığın için olabilir. Seni deniyordu belki de
20 Yorumla
+1 yılya hevesini almış ya da seni denemiş evlenilecek kız mısın diye, alınca işi bitmiş 2 türlü de.
20 Yorumla
+1 yılAlacağını almış daha ne yazsın bu sana demekki sevmiyodu sırf onun için yaziyodu aferin
20 Yorumla
+1 yılSebebi ne olursa olsun büyük ayıp etmiş. Düşünme fazla
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Adam seni çıplak görmüş masturbasyonunu yapmış rahatlamış azgınlığı gitmiş işi bitmiş ama biraz bekle azınca yine yazar.
20 Yorumla
+1 yılKendi iç dünyasın da yetersiz bir erkek modeli böyle erkek çok var senle alakası yok.
Basit ve zayıf karakterde olan bir tip00 Yorumla
+1 yılKanka beğenmez olur mu yola çıktı hızla geliyor sana yazamamistir aceleden bekle kanka sen cama çık dur orada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacı sadece fotoğraflarını alıp kendini ve arkadaşlarını tatmin etmek. Boş yere nude atmayın diye tavsiye vermeyin aşık olduğu kişiye her kız nude atar. Her türlü ortam ve koşulda ha hemen atmaz 1 ay sonra atar o ayrı
00 Yorumla
+1 yılKeşke atmayaydin serefsiz cok ben liseye gidiom bi arkadaşın fotosunu yaydilar kızın psikolojisi bozuldu
00 Yorumla
+1 yılNeden atıyorsun ki? Kimseye bu kadar güvenmeyin bence cevaba gelirsek ya cidden seni beğenmemistir. Ya da atacağını hiç tahmin etmiyordu gözündeki değerini yitirdin bu kadar basit
50 Yorumlabeğenmemiş olabilir, erkek yapısı düz mantıktır. ve istediğini elde edince soğumuşta olabilir bunu bilemeyiz ama önemli olan neyi beğenmediği?
00 YorumlaBeğenmemiş veya istediğini aldıktan sonra seni sallamamış olabilir her iki ihtimal için de umarım yüzünü paylaşmamışsındır
00 Yorumlaİstediğini elde etmiş büyük ihtimalle telegram gruplarında reklam parası kazanmak için paylaşıyordur umarım yüzünü çekmemişsindir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılAtar atmaz hiçbir şey yazmayıp ilişiği kestiyse, ya beğenmemiştir ya da alacağını aldı gözüyle bakmıştır.
00 Yorumla
+1 yılNude yüzünden olabilir diyeceğim ama 5 ay da az bir zaman değil yani. Belki başka sorunları da olabilir, bunu ona sormalısın bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni denemiş olabilir. Kimseye nude atacak kadar düşme. Sana değer verenin seni çıplak görmesine gerek yok
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. İşini görmüş yarın veya bir kaç gün sonra tekrar atar merak etme 👍
10 Yorumla
+1 yıllibidosu artınca gelir yine resim ister sonra yine gider
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani sevgili olmadan nude atmış olman kötü. Seni beğenmemiş.
10 Yorumla
+1 yılAlacağını almis istediğini elde etmiş dhaa niye arasın sorsun?
10 Yorumla
+1 yılTek kelimeyle kusursuz bulmuş nutku tutulmuş adamın
10 Yorumla
+1 yıl5.5 ay bunun icin mi koştum pişmanlığı yaşıyordur :)
10 YorumlaAmacı seni öyle görmekti gördü seni le işi bitti. İnşallah yüzünü göstermemişsindir
10 Yorumla
+1 yıl3 gündür mastürbasyon yapıyordur abazan adam işi bitince gelir :D
10 Yorumla
+1 yılNude isteyen bir erkekle birlikte olmayın sonu hüsran olur.. sen güçlü ol sen vazgeç hayır gelmez ondan
20 Yorumla
+1 yılYa beklentilerini karşılamamışsın ya da amacına ulaşıp ortadan kaybolmuş.
00 Yorumlahayelleri yıkılmış galiba :D çok mu geniş acaba :D içini dolduramam diye korkmuşttur o :D
00 YorumlaBegenmiyorsa gitsin mastürbasyon. Yapsin ya neyin tribüne giriyorlar
00 YorumlaS... krt et beğenmese bile sen kendini beğen kendine bak başkasının fikri çok önemli dul bu konuda
00 YorumlaKilolu ya da zayıfsındır. Fiziğin ona hitap etmemiş sanırım 🙄
00 YorumlaYa senin gibiler nude atan kız var ve beğenmiyor maalesef o ya cidden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. boşaldı ve rahatladı bide uzaktaysanız tamam umursamaz artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İleriki zamanlarda resmin bir yerlerde görür isen şaşırma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzün gözüküyor muydu? Başka yerlere atabilir evet beğenmemiş ve bitirmiş maalesef. Erkekler serfszfir hepsi iki yüzlü güzel kardeşim
13 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmayın lütfen ya da yapacaksnız bu lafları önce babanızın yüzüne söyleyin.
- +1 yıl
Herkes aynı değil
- Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Nude attıktan sonra arayıp sormadı, fiziğimi beğenmemiş olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler