Hi̇ç mı̇ ki̇mseye güvenmeyeli̇m şu hayatta?

7 yıl önce iş arkadaşım olan bir adam hoşlanıyoduk 7yıl sonra yollarımız kesişti şu an 33-38 yaşındayız ikimizde hiç evlenmedik ve kariyer sahibiyiz elektirik vs derken iyi vakit geçirdik baştan cinsellik hakkında tabularımı belirttim evlilik düşündüğünü ciddi olduğunu falan belirtti. İlk konuşmamızda çok güzel giderken ertesi gün telefonumu açmadı ve bianda kayboldu storylerime bakıp fotolarımı beğenmeğe devam etti arada fotoprafları dm den yazdı vs sonra ben neden kaçtığını sordum özürdiledi böyle elle tutulur bir açıklama yapmadı bidaha öyle bir şey yapmayacağı konuda bana söz verdi vs 2hafta önce tekrar konuşmaya başladık gündüzleri arada yazıyor arıyor geceleri mutlaka arıyor vs ilgiliydi yani pazartesi en son konuştuğumuzda bana galiba sana aşık oluyorum çok etkileniyorum sende huzur buluyorum sana değer veriyorum bu hafta aşırı yoğun mesai ile çalılıyordu uymam gerekirken seninle konuşmak istiyorum değer vermesem bunu yaparmıyım vs dedi. Ertesi gün salı yani stroylerime bakamsı kesildi fotolarımı beğenmedi hatta perşembe günü d. günümdü kutlamadı salısan sonra bi iki kere gğnaydın yazdı onun dışımda ben nasılsın özledim seni vs dediğimde soğuk sopuk evet hayır tarzı kısa cvplar verdi aradım çok yoğun oldupunu hiç vaktinin olmadıpını oyğzden yazamadığımı belirtti bende ben aptalmıyım sürejli whatsapptasın çevrimiçi oluyosun bana gelincemi yoğunsun dedim hönk diye kaldı konuyu değiştrdi ben seni arıcam akşam dedi aramadı ertesi gün günaydın yazdım aramadın dedim çok geç geldim dedi ben aradım işteyim dedi açmadı iki güzel bişey yazdım sen bu hafta çok yoğunsun ben sana ilgi göstereyim dedim şirin emoji atıp hiç bir şey yazmadı cuma günü oldu bu. perşembe günü aradığımda doğum günüm dediğimde aa hiç farkında değilim çok yorgunum böyle kuru kuru kutlamak olmaz dedi vs cumadan sonra birdaha konuşmakdık. Ne o yazdı aradı nede ben anlamıyorım pazartesi sana aşık oluyorum diyen adam gün değil 5 saatte nasıl değişebiliyor nasıl oluyor ilgisini nasıl çekebiliyor ben oyuncakmıyım insan değilmiyim. Yazmıştım ona çarşamba günü hiç mi zamanın yok 5 dakşka bence benim için uğraşma bana ayıracak vaktin yoksenin dedim kalbimi kırdın dedim uyuyakalmışım dedi sadece. Sürekli whatsappsa çevrimiçi. Yani anlamıyorum gerçekten anlamıyorum
Hi̇ç mı̇ ki̇mseye güvenmeyeli̇m şu hayatta?