7 yıl önce iş arkadaşım olan bir adam hoşlanıyoduk 7yıl sonra yollarımız kesişti şu an 33-38 yaşındayız ikimizde hiç evlenmedik ve kariyer sahibiyiz elektirik vs derken iyi vakit geçirdik baştan cinsellik hakkında tabularımı belirttim evlilik düşündüğünü ciddi olduğunu falan belirtti. İlk konuşmamızda çok güzel giderken ertesi gün telefonumu açmadı ve bianda kayboldu storylerime bakıp fotolarımı beğenmeğe devam etti arada fotoprafları dm den yazdı vs sonra ben neden kaçtığını sordum özürdiledi böyle elle tutulur bir açıklama yapmadı bidaha öyle bir şey yapmayacağı konuda bana söz verdi vs 2hafta önce tekrar konuşmaya başladık gündüzleri arada yazıyor arıyor geceleri mutlaka arıyor vs ilgiliydi yani pazartesi en son konuştuğumuzda bana galiba sana aşık oluyorum çok etkileniyorum sende huzur buluyorum sana değer veriyorum bu hafta aşırı yoğun mesai ile çalılıyordu uymam gerekirken seninle konuşmak istiyorum değer vermesem bunu yaparmıyım vs dedi. Ertesi gün salı yani stroylerime bakamsı kesildi fotolarımı beğenmedi hatta perşembe günü d. günümdü kutlamadı salısan sonra bi iki kere gğnaydın yazdı onun dışımda ben nasılsın özledim seni vs dediğimde soğuk sopuk evet hayır tarzı kısa cvplar verdi aradım çok yoğun oldupunu hiç vaktinin olmadıpını oyğzden yazamadığımı belirtti bende ben aptalmıyım sürejli whatsapptasın çevrimiçi oluyosun bana gelincemi yoğunsun dedim hönk diye kaldı konuyu değiştrdi ben seni arıcam akşam dedi aramadı ertesi gün günaydın yazdım aramadın dedim çok geç geldim dedi ben aradım işteyim dedi açmadı iki güzel bişey yazdım sen bu hafta çok yoğunsun ben sana ilgi göstereyim dedim şirin emoji atıp hiç bir şey yazmadı cuma günü oldu bu. perşembe günü aradığımda doğum günüm dediğimde aa hiç farkında değilim çok yorgunum böyle kuru kuru kutlamak olmaz dedi vs cumadan sonra birdaha konuşmakdık. Ne o yazdı aradı nede ben anlamıyorım pazartesi sana aşık oluyorum diyen adam gün değil 5 saatte nasıl değişebiliyor nasıl oluyor ilgisini nasıl çekebiliyor ben oyuncakmıyım insan değilmiyim. Yazmıştım ona çarşamba günü hiç mi zamanın yok 5 dakşka bence benim için uğraşma bana ayıracak vaktin yoksenin dedim kalbimi kırdın dedim uyuyakalmışım dedi sadece. Sürekli whatsappsa çevrimiçi. Yani anlamıyorum gerçekten anlamıyorum
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası var ya bu adamın hayatında seninle tamamen iletişimi kesmiyor istemediğini söylemiyor ki günün birinde tekrar yazayım boşluğa düşmeyeyim ele şunu Allah aşkına
05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüm ilk kaybolduğunda da arada dm den yazdığında iletişimş neden kestin dedim kesmedim ki dedi bu kesmemiş halin mi dedim dalga geçer gibi evet dedi bende sen benimle dalgamı geçiyorsjn dedim bozulmuş buna çok sinirim bozuldu aptal yerine koydu beni
- +1 yıl
boş ver tamam mı asla görüşme konuşma konuşmaya çalıştığı zaman istemediğini söyle her fırsatta kabul etmişsin havalanmış kalkmış sana nasıl davranması gerektiğini verememişin adama üzgünüm
Soran+1 yılBen ilk yaptığı şeyi çok başında olduğumuz için ses çıkarmadım bi kere daha deneyeyim dedim toplamada 3 haftadır konuşuyoruz çok başı ve ben tepkimi koyduğum için işine gelmedi izledim ve istediklerimi söyledim yapmadı kaçtı bende şimdi heryerden silicem onu şimdide asla stoylerime bakmıuor beğenide yapmıyor takdik uyguluyır kanımca
- +1 yıl
Ver yolu şu mala 30 küsür yaşı aşkın kadına nasıl davranması gerektiğini öğrenememiş sever mi böyle tipler Allah aşkına si kesim geliyor böyle tipleri yemin ederim
Soran+1 yılÇok haklısın ancak sinir bozuyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEle hemen ele bu tip insanla ben evliydim davam olucak yakindan kurtulup bosanicam. Bunlar dengesiz burcuda kesin terazidir bunun ya da ikizler evlerden irak.
09 Yorumla
Soran+1 yılBoğa burcu ayy verilmiş sadakam varmış zaten ben arayıp aptalmıyım ben aptal yerinemi koyuyorsun bençm zekamımı küçümsüyorsun dediğimde nasıl şaşırdı pislik yoğunmuş sürekli
Whatsappta son görüldüsüde açık
Cevap sahibi+1 yılIsi ne ki bunun yogunsa sevgili yapmasin ozaman sen sanki oyuncak misin istediginde seni alip oynayacak aklinca cok sinir oldum su an
Soran+1 yılBüyük bir holdingde bakım teknisyeni yoğun olduğunada inanıyorum ama insan hiçmi tuvalet yemek çay molası vermez nasıl diye yazmaz merak etmez bunuda söyledim öğlen bir tek mola verşyorum ondada uyuyorum dedi bu hafta çok yopundu normalde 5de çıkıyodu ama ben saatlerce yazsın demedimki bi kalp at vs dedim çünkğ mesafede var aramızda yok ya dengesiz dolu
Cevap sahibi+1 yılFarkli sehirlerde misiniz bu adamin 2 tane telefonu var belkide bilemezsin naptigimi dikkatli ol
Soran+1 yılEvet farklı şehir ama bitti zaten daha istemem yazarsa cvp falan vermicem kendini bi bok sanmasın diye silmedim ordan burdan
Cevap sahibi+1 yılKarismak istemem ama sana zaman ayirmiyo ve ilgisiz birakiyosa seni bu cok bencilce hakkinda hayirlisi olsun..
Soran+1 yılGeçen hafta ayırıyodu bu haftada oazartesi aşık oluyorum dedi ve ilgisini kesti bianda gerçekten çok tuaf neden böyle davrandığını sorsamda söylemez kemküm eder
Cevap sahibi+1 yılO yuzden sende ustune dusme birak
Soran+1 yıl👍🏻 Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılNeyini anlamıyorsun adamın derdi yatak. 38 yaşına kadar neden evlenmedi sence?
07 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim açık açık yaklaşmasaydı ilk konuşmaya başladığımda söyledim
Soran+1 yılHem bir sürü
Kadını yatağa atabilir bana neden geldiki
Ozmn tecavüzmü edecek- +1 yıl
Hayır önce sevdiğine inandırır sonra ilişki ister
Soran+1 yılHaklı olabilirsinşz tabi
- +1 yıl
Onun için bu yaştan sonra mantık evliliği daha doğru olur
Soran+1 yılDoğrudur bıktım bu duygu işlerinden ya
- +1 yıl
Benden bıktm erkeklerden uzak durmaya çalışıyorum hepsi olmasa da çok büyük çoğunluğu çıkarcı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu adam sana ilgili ve soguk yapiyo gibi bence bu evli
016 Yorumla
Soran+1 yılEvli değil çok fazla ortak arkadaş var bi şekilde anlardım ama 2 yıllık ciddi bi ilişkisi varmış aile galan tanışmış ama ayrılmış nedenini açkk açık söylemedi
Cevap sahibi+1 yılPeki niye sana böyle davraniyor? Niye soguk yapiyor o zaman kesinlikle bir sey var ama sana demiyor bence iyice ögrenmelisin bence
Cevap sahibi+1 yılAilenizde sorun felan var mı belkit kendinde sorun var adamin sana demek istemiyor senden uzak duruyor hersey olabilir
Soran+1 yılPazartesine kadar her şey normaldi hatta memlekette ailesinin yanındaydı icra tapu kredi falan demişti sonra yaşadıpı yere İzmir'e döndü pazar günü pazarteside iyiydi sonradan çok değişti
Soran+1 yılHala bakıyorum sürekli
Whatsappa giriyor yani. İstemiyorsada hoşçakal desin böyle hiç bir şey demende bune böyle insanız sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBende anamadm ne yapmak istedigini bence yaz sor ne yapmak istiyorsn bende bi insanim sorularimin cevabini ver bitirelim konusmak istemiyorsan ben sag sen selamet de yapacak bisey yok yani bende cok anlam veremedim
Cevap sahibi+1 yılAilesinin yanina gidiyse belkit ailesimi seni istemiyor kiii
Soran+1 yılDaha çok yeni konuşuyoruz ailelik bir durum yok birde yalnız yaşıyor öyle ailesi karışmaz. 5saat içşnde birini bulmamıştır yani dimi dengesizlşkten başka bişey değil
Cevap sahibi+1 yılDengesiz ise bulur ama karakterli biri ise yapmaz böyle bir sey, ama sen diyorsun ya yeni diye belkit daha önceleri sevgili felan olabilir yani
Soran+1 yılBeni yedekli tutuyor gibi
Yani
Cevap sahibi+1 yılBence öyle olabilir dikkat et eyer öyle ise salla hic yüz bile verme sen engeli bas askini kalbine göm
Soran+1 yılAşk falan yok bende ben sadece aptal gibi hissetirmesine sinir oldum
Cevap sahibi+1 yılAsk yok duyorsn ama bence flörtmu ediyonuz
Cevap sahibi+1 yılAnladim ya aman gizemli insanlari cözme onlar zor insanlar birak sal gitsin sen kendi mutluluğuna bak
Soran+1 yılYani öyle kör kütük aşık olacak aşkından ölecek bi durum yok ben sadece aptal gibi hissettirdi bana onu hazmedemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladim boswer ya üzülme yol ver geç yani bekleme onu daha fazla daha cok aptal yerine koycak seni sen engele gitsin en iyisi konusma bile en iyisi o biraz kendini naza cek
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkafası çok karışık kendi haline bırak o yazana kadar yazma
03 Yorumla
Soran+1 yılYazsada daha güvenmem ki
- +1 yıl
tabun evlenmeden sevişmemek mi
Soran+1 yılAynen öyle sadece kocamın olmak istiyorum.
O yaşta biri seks olmadan durmaz genelde
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu ona açık açık belirttim oda kabul etti o zaman evlensin evlenmek istiyorum diyordu kimsenin arzularımı destekleyecek değilim
+1 yılGüven ama beklentin çok olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılBeklenti değilde bir yola girmişse ben nasıl ğstüme düşeni yapıp emek veriyorsam osa yapacak
+1 yılArkadaş ne uzun yazmışın be
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yaşadığımı anlamadığım için detayları şle yazmak istedim belkş anlayan biri çıkar aydınlanırım
Issız adam rolünde
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok sinir bozucu😂
Soran+1 yılÇok etkilenmiştim.
Evli olabilir mi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvli değil ama bilemiyorum kimseye güvenmiyorım ama evli olsa gece falan arayamaz bide instagramında eşiyle olurdu fotoğrafları çok fazla paylaşımı var
Soran+1 yılBi erkek çok yoğun çalışıyorsa ve whatsappa çok sık giriyorsa sevgilisi vardır bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen şu an yanlış yolda ilerliyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılBitti gitti istemiyorumda sadece bi sonrakiler için temkinli olmak adına bidahakine kime nasıl güvençcem diyorum
Cevap sahibi+1 yılBiraz konuslm senle ya biz, sana instaa versem bana ulaşır misin
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ne yazdın be
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım