Cinsel Yaşam Kendimden tahrik oluyorum, keşke kendimle sevişebilseydim bu mümkün mü :D? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Kendimden tahrik oluyorum keşke kendimle sevişebilseydim bu mümkün mü :D? Güncellemeler+1 yıl Kendimle sevişebilseydim ölene kadar durmazdım Kendimden tahrik oluyorum, keşke kendimle sevişebilseydim bu mümkün mü :D? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ezgiklccc Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Mümkün değil de mastürbasyon diye bir şey var. Bir nevi kendinle sevişmek. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl o nu biliyorum ama ben kendimin vajinasını kendimin vajinasında hissedip doyasıya öpüşmek istiyorum Yorumla Ezgiklccc +1 yıl O zaman vajinanın kopyasını yap. İnternetten bakarsın yapılışına bir madde ile ilk önce şeklini çıkarıyorlar, sonra silikon ile kopyasını yapıyorlar. Kendinin şişme bebeğini yaptır gitsin sjajjaha Yorumla Soran +1 yıl oha çok mantıklı ahjshjahjdjhadjjbn Yorumla
kmlaslnsbb Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mumkun tabi mastürbasyon yaparken butun vucudunu goguslerini kalcani poponu heryerini iksa oyle bosal 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. mastürbasyon aslında bi nevi bu demek kendini okşayarak tatmin etmek 0 0 Yorumla
polisyok Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendi kendini yapabilirsin mastürbasyon işte ahahah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl duvara yaslan önünde bir erkek olsun onu saçlarından tut veee vereni istiyorsan yalat 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kendimle sevişmek istiyorum diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle bi imkan yok sanırım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evin bir bölümüne aynalar döşe. Sürekli kendini izle sevişmiş gibi his 0 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Daha neler göreceğiz Allah’ım fjdjsk 1 0 Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendini öp o zaman 😀 2 1 Yorumla Soran +1 yıl öpüşüyorum ztn hajhshhajash Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka sen bensin başa bela bu kdksjsjskdkalaa 4 7 Yorumla Soran +1 yıl yok be iyi aslında sjanjsanjas Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dkksdjhahzkalsa fazla mı güzeliz ne hahahahaha Yorumla Soran +1 yıl iconuz ayollll jsjndjnsjdnanjkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahhahahahah şu an bike kendime yükseliyorum Yorumla Soran +1 yıl ay evet ben 2 haftadan beri böyleyim 2 haftadan beri özgüvenim baya yerinde narsist olup çıkmayalım asnjasnjjksajknsaj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kdksjsjakdhahakala yok yok rahat ol kanka gizliden çıksam istek atabilir misin hahahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek değilim korkma abahahaha Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ayna varsa hallederiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl var nasıl Yorumla XIARESIX +1 yıl Gell Yorumla
blondik Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl klonluyor aynısından yapabiliyosun bilmiyo muydun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kedimden okudum kufur etmeye gelmiştim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl KMKLDEQWMLLMEQMKL Yorumla
taytayko Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Yokluktan kafayı yedin iyice 1 2 Yorumla Soran +1 yıl saçmalama ya ne yokluğu nsanjksa :D kadınlarda yokluk yoktur bir mini etekle 40 erkeği baştan çıkarabiliyorsun ne kadar çirkin olursan ol Yorumla taytayko +1 yıl 40 erkegi değil damacanaya tecavüz eden 40 abazayi Yorumla
Aaysimaaaa35 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Mastürbasyon yap 3 2 Yorumla Kartalgibikartalll +1 yıl Mantıklı 😈 Yorumla Yamaç355 +1 yıl Sana biler soracak @Aaysimaaaa35 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. bu nasıl bir şey ya sdfsdfd 0 0 Yorumla
kaanov Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aslan mısın🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oğlak Yorumla kaanov +1 yıl Seni övme mi ister misin :) Yorumla
selim451 Takip Et Bilge Yaş: 59 +1 yıl Aynada kendine bakıncamı tahrik oluyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet yanaklarımı öpesim var Yorumla selim451 +1 yıl göğsüne ememiyormusun Yorumla selim451 +1 yıl tanıdığım bir bayan var oda kendisiyle sevişiyordu göğüslerini elliyor emiyordu Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ayna var mı odanda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Mümkün değil de mastürbasyon diye bir şey var. Bir nevi kendinle sevişmek.
o nu biliyorum ama ben kendimin vajinasını kendimin vajinasında hissedip doyasıya öpüşmek istiyorum
O zaman vajinanın kopyasını yap. İnternetten bakarsın yapılışına bir madde ile ilk önce şeklini çıkarıyorlar, sonra silikon ile kopyasını yapıyorlar. Kendinin şişme bebeğini yaptır gitsin sjajjaha
oha çok mantıklı ahjshjahjdjhadjjbn
Mumkun tabi mastürbasyon yaparken butun vucudunu goguslerini kalcani poponu heryerini iksa oyle bosal
mastürbasyon aslında bi nevi bu demek kendini okşayarak tatmin etmek
Kendi kendini yapabilirsin mastürbasyon işte ahahah
duvara yaslan önünde bir erkek olsun onu saçlarından tut veee vereni istiyorsan yalat
kendimle sevişmek istiyorum diyorum
öyle bi imkan yok sanırım
Evin bir bölümüne aynalar döşe. Sürekli kendini izle sevişmiş gibi his
Al elime masaj aleti koy vajinana fışkır fışkır dur
Daha neler göreceğiz Allah’ım fjdjsk
Kendini öp o zaman 😀
öpüşüyorum ztn hajhshhajash
Kanka sen bensin başa bela bu kdksjsjskdkalaa
yok be iyi aslında sjanjsanjas
Dkksdjhahzkalsa fazla mı güzeliz ne hahahahaha
iconuz ayollll jsjndjnsjdnanjkd
Hahahhahahahah şu an bike kendime yükseliyorum
ay evet ben 2 haftadan beri böyleyim 2 haftadan beri özgüvenim baya yerinde narsist olup çıkmayalım asnjasnjjksajknsaj
Kdksjsjakdhahakala yok yok rahat ol kanka gizliden çıksam istek atabilir misin hahahahaha
Erkek değilim korkma abahahaha
Ayna varsa hallederiz
var nasıl
Gell
Sen ne tür bir insansın ya
Kendinle oyna dıdnxkdmmd
Sevişebilirsin tabi ne var
klonluyor aynısından yapabiliyosun bilmiyo muydun
Elinle devam et bölmiyeyim ben
Kedimden okudum kufur etmeye gelmiştim
KMKLDEQWMLLMEQMKL
Hayırlısı
Yokluktan kafayı yedin iyice
saçmalama ya ne yokluğu nsanjksa :D kadınlarda yokluk yoktur bir mini etekle 40 erkeği baştan çıkarabiliyorsun ne kadar çirkin olursan ol
40 erkegi değil damacanaya tecavüz eden 40 abazayi
Aynayı al karşına yap
Mastürbasyon yap
Mantıklı 😈
Sana biler soracak @Aaysimaaaa35
bu nasıl bir şey ya sdfsdfd
Aslan mısın🤣
oğlak
Seni övme mi ister misin :)
Aynada kendine bakıncamı tahrik oluyorsun
evet yanaklarımı öpesim var
göğsüne ememiyormusun