Ölçülerim 78 62 81, hatlı bir vücuda sahip değilim kendimi çekici bulmuyorum bir erkeği tatmin edebilcegimi düşünmüyorum , erkeklerin hep büyük göğüslü büyük kalçalı hatlı kadınlar ilgilerini çekiyor buyuzden sevgili olmuyorum kimseyle neden daha seksi değilim ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNiye kendine haksızlık ediyorsun ki niye kendini kendi kafana göre yargılıyorsun
Sevgi ölçülerle değil duygularla oluşur cinsellik de duygularla ortaya çıkar sen kendini başarısız gördükçe zaman senden gidiyor kendine güven olsun özgüvenin iyi olsun karşında ki hiç kimse senden üstün değil güzelsin onu unutma00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Bence sen daha seksisin jdjsjd benim en çok zevk aldığım vücut tipi ince zayıf olan çünkü. Avucuma rahatlıkla oturacak ufak kalçalar, ufacık memeler, altımda edebileceğim incecik bedennn... Anlatırken bile ağzımın suyu aktı 🤤 jfjsjd
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
"erkeklerin hep büyük göğüslü büyük kalçalı hatlı kadınlar ilgilerini çekiyor" kımsı tamamen şahsi bir şey. Büyük meme ve gereksiz büyük kalçadan hiç haz etmiyorum. Bence vücudun gayet okay.
00 Yorumla
+1 yılburada boyden bir resmini paylaşsaydın sana neler olabileceğini tatmin edip edemeyeceğini söylerdik hem kilo almak istesen alabilirsin ve ölçülerini düzeltebilirsin
00 Yorumlasaçmalama kız deli herkes büyük sevmez ben ben koca göğüs ve kalça sevmem mesela ince bel eli dolduracak göğüs yeterli
03 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek sever illa ki sen sadece yetinmeyi bilenlerden sin ben daha çok göze hitap edebilmek isterdim
- +1 yıl
herkes sevmiyor vücudun değil bu önyargından ötürü itici olursun en fazla söyliyim
Kalça dışında sorun yok, biraz kalça çalışsan gayet güzel fizik olur
041 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum 82den fazla olmuyo ki napabilirim
Soran+1 yılŞekli dik oluyo squatla da kıyafetle belli olmuyo sadece iccamasiriyla güzel duruyor
Soran+1 yılHaklısın aslında
Soran+1 yılBende bacak yok mesela ama kalça squat çalıştığım için dik güzel duruyor fakat göğüs yok bacak yok sadece kalça iyi duruyor kadınsı hissetmiyorum
Soran+1 yılKalçanın şeklini bukadar iyi verince almış geri kalanlardan Allah heralde 😂
Soran+1 yılBacak yok derken ince şekli güzel düz ama ince sadece manasında , squat bacağa da etki ediyo biraz evet ama kalçaya daha fazla etki ediyo
Soran+1 yılKüçük ama dik iyi duran bir kalça ve ince ama şekli düzgun bi bacak düşün işte 😂 bu sekilde
Soran+1 yılYaniii benim ama'lardan sonrası toparlıyor :😂
Soran+1 yılİnce ama düzgün bacak hiç görmedin mi sen😂
Soran+1 yılGüzel olan tek şey şekli olduğu için kıyafetle belli olmuyo yani ama iccamasiriyla iyi duruyo demek istiyorum
Soran+1 yılBenim vücut bi arkadan güzel işte ben de bilmiyorum niye😂
Soran+1 yılAma 90 bedene yakın göğüslü ve kalçalı beli ince düzgün bir kadının da etiileyemeyecegi erkek yoktur bence dürüst değil burdaki kimse
Soran+1 yılİşte hep çoğunluktan denk geliyor bana oyuzden yalnızım 😂
Soran+1 yılAma ben karşı cins açısından dusuncek olursak azınlıktanım kas sevmem çok zayıf olmadığı sürece problem değil başka şeyleri onemserim ama erkekler öyle değil😂
Soran+1 yılSevmem derken kaslı biri ilgi çeker evet ama diğer kadınların ilgisini çektiği kadar değil benim nefsi bir şekilde ilgimi çeker diğer kadınlar gibi içine düşmem, çok çok hafif kas güzel duruyo bence bariz belli bisekilde kaslı biri şu Can Yaman tarzı benim fazla ilgimi cekmiyo varla yok arası kas daha ilgi çekici ve hoş duruyo onu anlatmaya çalıştım
Soran+1 yılYok hayır cinsellik yasamadim ben hic
Soran+1 yılOlmaz 😂
Soran+1 yılAnlattım ben sadece ovmedim😂
Soran+1 yılBen anlattım da koyun can kasap etti😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim:) bişey sorcam 99lu musun
Soran+1 yıl24 yaşından çok daha olgun konusuyosun ya:)
Soran+1 yılKesinlikle örneği çok onun da haklısın😂
Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Tatmin etmek için ideal bir ölçüye ihtiyacın yok muamele önemli 👍🏾😊😊
016 Yorumla
Soran+1 yılMuamele derken işve mi
Soran+1 yılİstekli biriyim zaten fakat gözü doyurmak da önemli
Soran+1 yılBen beğenilmemekten değil gözünun başkasını kaymasından korkuyorum o manada dedim, evet her erkeğin zevki farklidir fakat her erkeğin tercihi asıl zevkleri olmuyo asıl zevki olmadığım birine kendimi sevdirirsem bilinçaltında hep farklı kadın arzusu olcak ve ben bunu bilemiycem
Soran+1 yılDüşünce olarak aldatilcam sonra , anlatabildim mi?
Soran+1 yılSoylemek istedigim fiili bir aldatma değildi
hani her erkek bir değil dedin ya zevkine hitap ettiğim biri olup olmadığını nasıl anliycam , hitap etmesen birlikte olmaz diyceksin ama insan bazen başka açıdan sevince görmezden gelebiliyo ve hiç belli etmeyebiliyo saklayabiliyo sonra büyü ortadan kalkınca bu sefer dusuncede aldatma olusuyo , böyle birini seversem diye korkuyorum ben ifade edemedim tam ama anlasilmişimdir umarım
Soran+1 yılDediğin gibi olsa keşke:) Aşk mesela bir büyü ama illa ki bitiyo oyuzden emin olmak istiyorum tam zevkine hitap ettigime.. Umarım rol yapmaz 😂
Soran+1 yılÖrneğini yaşadığım için bu kadar soruyorum, flört ettigim biri vardi mesela aslında hatlı vücut seviyordu zevkini biliyodum ama zamanla benden hoslaninca durum sevgililiğe evrildi ama bende hep soru işaretiydi diğer kadınların ilgisini çekip çekmediği böyle bir durumda nasıl emin olcam onu bilmiyorum
Soran+1 yılKarakterinden illaki açık verir diyosun
Soran+1 yılburada da devreye kadın içgüdüsü giriyo yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çözümsüz bşe değilki bi kaç beslenme egzersizle çözülür o👍
08 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmek zorunda degilim
Soran+1 yılHer erkeğin hat ilgisini çeker ben sevdiririm zaten ama diger kadınlar ilgisini çekecek hep
Soran+1 yılBunu bilerek sevgili olamıyorum kimseyle
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
herkesin büyük sevmediğini biliyorsun ama bahane buluyorsun bence. beni beğenmeyecekler değil işin içerisinden sıyrılmak daha kolay çünkü
O kişiden kişiye değişir kimisi balık etli sever kimisi zayıf.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek orgazm olduktan sonra tatmin olur. Onun içinde büyük meme kalçaya ihtiyacın yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam tersine incecik kadınları çekici buluyorum. küçük meme ve kalçayı da aynı şekilde. manken gibisin işte en güzel
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılboy kilo?
Soran+1 yılCiddi mi soyluyosun mesela ben bile bazen reklam köşelerinde öyle vücudu olan kadınlar görüyorum ki ben oha deyip bakiyosam sevgilim olcak insan neler neler der böyle düşüncelere sahipken sevgili olamıyorum kimseyle
Cevap sahibi+1 yılçok ciddiyim. önceki yorumlarıma da bakabilirsin hatta. önemli olan senin oha demen değil erkeğin neyi beğendiği. merak ettim hatta seni
Cevap sahibi+1 yılmerak ediyorum hala
Soran+1 yılZevkler değişir hatlı kadını şart koşmayan da vardır biliyorum ben genelleme yaptım sadece erkek nefsi hat seviyo
Cevap sahibi+1 yılben sevmiyorum. seni baya merak ettim hatta ama bahsetmek veya konuşmak istemiyorsun sanırım?
Soran+1 yılNasıl yani 90 bedene yakın göğüslü aynı şekilde 90 beden kalçalı beli ince şekilli güzel bir kadın denk tavlayamaz mi etkilenmez misin hiç?
Soran+1 yılDenk gelse -
Cevap sahibi+1 yılzayıfı tercih ederim her zaman. konuşabilir miyiz seninle?
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum seni
Cevap sahibi+1 yıl45 kilo baya güzel bu arada
Boy ve kilonuz nasıl gayet ideal ölçülere sahipsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılKilom düşük işte 45 falan sanirim
Soran+1 yılÖlçüler iyiyse kilonun ne önemi varki
Biraz kalça yap. Az d meme.. mümkünse masaj vs ile ovalabebek gibi kiz olursun üzülme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılKendine fazla yukleniyosun baby, tatmin etmek anca deneyimle olur
00 Yorumla Bunu benim görmem lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek hatlı sevmez mesela ben
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence yanlış düşünüyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler her şeye tahrik olur knka merak etme :D
00 Yorumla Elli olmaz ki o ama
03 Yorumla
Soran+1 yıl50 derken
+1 yılTam benliksin işte niye olduğunu burdan soylemiyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHakli değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlma knk evde kal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrol mü sordun bunu?
00 Yorumla
+1 yılBoy kg kac
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası