O zaman meme ile eli bir mi tutalım yani? Madem meme cinsel organ değil niye mememi sıkınca şelale gibi ıslaniyorum. Memelerime dokununca aldığınız keyf elinize dokununca aldığınız keyif gibi mi yani? O zaman meme nasıl cinsel organ değil ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılMeme, cinsel organ olmasa bile, cinselliği çağrıştırır ve görsel olarak erkeği isteklendirir.. zaten sen de demişsin, göğüslerini sıkınca şelale gibi ıslanıyorum diye..
Ayrıca , hem erkeğe hem kadına zevk veren bi bölge.. okşandığında , emilfiğinde , uçlarıyla oynadığında iki tarafta zevk alır, hatta bazı kadınlar zevkten delirir. çünkü hassas noktaları olabilir.. bazı kadınların zevk aldığı noktalar , göğüsleridir..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMeme kesinlikle cinsel organdır. Evet erkeklerde de var ve yine evet meme emzirmek için var ama aşırı derecede tahrik ettiği de gerçek. hem erkeği hem kadını çok gerek görsellik gerek ilişki açısından çok fena etkiliyor.
ben şahsen ön sevişmede ve ilişkide memelerle ilgilenmeyi çok seviyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılBen de memelerimin sıkılması dan hoşlanıyorum cinsel organ olmadığı söyleniyor o zaman bu kadar tahrik edemezdi ki
- +1 yıl
pozisyon olarak doggyde okşanması mı yoksa kucak ve misyonerde emilmesi mi daha çok hoşuna gider?
- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılMeme cinsel organ değildir.Çokça sinir ucu bulunan bir uyarılma noktasıdır. Vajina memeler ve bazı noktalar hazzı arttırmak için sinirlerle donatılmıştır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. meme cinsel organ değildir. sebebini anlatayım. sadece ve sadece cinsellikte kullanılan organ ile bir çok görevi olan ama cinsellikte de kullanılan organlar ayrılır. cinsel organ olarak sadece cinsellikte kullanılan ama başka amaçla kullanılmayan organa cinsel organ denilir.
cinsellik dışında kullanılmayana tek organ genital organlardır
ama diğer organların hepsi meme dahil meme haricinde tüm organlar cinsellikte kullanılabilir. mesela el. mesela dil mesela dudak. bunlar cinsel aktivasyonda destek amaçlı kullanılan organlardır ama onların öncelikli başka görevleri vardır. cinsellik dışında görevleri olan organlar cinsel organ adledilmez.
mesela dil en önemli organdır. cinsellikte olmazsa olmazdır ama onun başka görevleri de vardır.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKim söyledi bunu?
Gidip tokatlayım onu !
Meme üçünü cinsel organı birleşiyor.. sana anlatayım
Seni memelerinden üçü ökşesem , yavaşça seks in gelir
Yatakta sevışsek oral ile hissedersin
Orgazmını versem, o iyiliği bütün vücuduna gezer, beyine kadar, memelerine ile dahil
Hiç fark etmediniz mi orgazm alırken meme üçü az bişi şişiyorlar !10 Yorumla Ben de elime dokunduklarinda islaniyorum o zaman el de cinsel organ?
11 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor fbcbxhcg
Cinsel organ demek üreme organı demek, meme bebeğini beslemek için var.
10 Yorumla
+1 yılOnu diyen hatun isteyen erkeğe emdiriyorsa kendini bir tanıtsın 😏
01 Yorumla- +1 yıl
kayda değer sayıda kadın memelerime dokunulması vajinama girişteki kadar zevk veriyor diyor.
+1 yılBoynundan öpüldüğünde de muhtemelen ıslanırsın. O zaman boynuna da cinsel organ diyebilir miyiz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHassas sadece birçok insan farklı yerlerden uyarılır sendeki önceden gelme alışkanlık galiba ama meme biraz daha hassas
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGorunce tahrık oldugum her organ benım ıcın cınsellık taşır Cınselllık tasıyan hersey de benım ıcın bu yonde organdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmeme cinsel organ olmaz olur mu olmasa herkes dokunur bi memeye
00 Yorumla
+1 yılMeme kadınların en can alıcı bölgelerinden biridir beyin yakar akıl alır ve daha neler neler
10 Yorumla
+1 yılÇünkü memeyle birsey yaplmaz ancak oksanır emilir ama digerlerinin işlevi var
00 YorumlaDemekki senin musluğun vanası memende
20 YorumlaCinsel organ penis ve vajinadır çünkü.
24 Yorumla
+1 yılO zaman üstünüz açık gezin madem
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Madem cinsel organ değil öyleyse memeler açık gezmekte de problem yok, göneğiniz açık olduğu gibi memeniz de açık gezin 🤷🏻♂️
meme cinsel organ değildir
11 Yorumla- +1 yıl
sadece şortla geziyor musun
çünkü oradan bir şey olmuyor ondan demiyorlardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılEvet meme cinsel organ cinsel obje değildir!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolojik bir şey orayı erkeklerin çok ilgisini çekince sendede ondan işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel organdır hem cinse özgüdür ve direkt cinsel duyularla bağlantısı vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeme aslında bir besleme organı
21 Yorumla- +1 yıl
soranın dediği gibi memelerde çok fazla sinir ucu var yani emilince istem dışı tahrik oluyorum diyen kadınlar var
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok seviyorum ve bence cinsel organ
00 Yorumla
+1 yılmeme cinsel organ ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılarzular şelale :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim meme açık geziyorum
00 Yorumla
+1 yılZevk almıyor musun
00 Yorumla
+1 yılŞelale 😛
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi