Sevgilimle 1 aydır birlikte olmuyorduk arkasını dönüp uyudu, neden olabilir?

Evet zaten ayda 1-2 kez beraber kalabiliyoruz. Otele geldik 2 geceliğine, dün gece 4-5 kez boşaldı beni de defalarca aynı şekilde ve 4 saat uykuyla felan duyuyorduk. Bugün birlikte dışarıda kahvaltı yaptık alışveriş yemek felan yani ilgi anlamında bir sorun yok gibi duruyordu. Ama otele gelince tık olmadı bilmiyorum kendisiyle ilgili bir sorun mu yoksa dün geceden benle ilgili bir sorun felan mı. Gece 1de uyandım satılacaktım bir dur gibi şeyler söyledi 3 gibi uyandık ikimiz de öptüm felan ileri gider normalde ama aşkım bir dk diyip arkasını döndü uyudu öyle mi görüşürüz o zaman felan yaptım hiç ses bile vermedi. Bilmiyorum yorgun mu bir şey mi var :( ne yapayım sizce, şimdi yatıp uyumaya çalışacağım sabah kalktığımızda o isterse bugünkü tavrını sorup reddetmeyi düşünüyorum ilk kez, çünkü gece boyu çok istedim belli de ettim ama yanaşmadı bile
Güncellemeler
+1 yıl
Sabah oldu güncelleyeyim dedim, uyandık 7 gibi sabah ereksiyonu halindeydi geldi sarıldı arkadan öptü, trip atar gibi olunca hiç hatırlamıyorum ki geceyi çok yorgundum felan dedi. ilişkiye girdik tekrar. Şimdi duşa girip kahvaltı sonrası evlere gidiş diye plan yaptık. Yani demek istediğim kendi kafamda kurmuşum acaba beğenmedi mi acaba başka bir şey mi var, kokudan ve mi rahatsız oldu, arkadan yapacaktık daha önce de yapmıştık, bu sefer canım çok acıdı olmadı acaba onla ilgili mi vs np yani :)))
Sevgilimle 1 aydır birlikte olmuyorduk arkasını dönüp uyudu, neden olabilir?