Güncellemeler
+1 yıl
Sabah oldu güncelleyeyim dedim, uyandık 7 gibi sabah ereksiyonu halindeydi geldi sarıldı arkadan öptü, trip atar gibi olunca hiç hatırlamıyorum ki geceyi çok yorgundum felan dedi. ilişkiye girdik tekrar. Şimdi duşa girip kahvaltı sonrası evlere gidiş diye plan yaptık. Yani demek istediğim kendi kafamda kurmuşum acaba beğenmedi mi acaba başka bir şey mi var, kokudan ve mi rahatsız oldu, arkadan yapacaktık daha önce de yapmıştık, bu sefer canım çok acıdı olmadı acaba onla ilgili mi vs np yani :)))
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bacağının arasına girip yalasaydın yorgun
Dğşmüşl olablir
Ne kadar yav he sen ya. Dün gece 4 5 Kez olmuş zaten. Adam hemen kendini nasıl toparlasın da yapsın biraz erkek anatomisini bil Allahin cahili
S/ALAK! SİN
Vay Anasını Biz Böyle Kızlar için Yanıp Tutuşuyoruz
Erkek Arkasını Dönüp Yatıyor Hayret
Ben Hiç Durmadan Boşalmadan 5 Saatten Fazla Seks Yapabiliyorum
Böyle bir Partner İster Miyidn 🤔🤔🤔
Önceki geceden yorgundur
umarım ama ben tek gece dedim o ille 2 gece kalalım çok istiyorum diyip duruyordu
Yormuşsun demekki
Evet baya yoruldu ama bilmiyorum ya normalde 2 gece kaldığımızda ilk gece dolu dolu 2gece 1-2 kez yapıyorduk. Resmen bu geceyi boş geçtik
Tahrik edemedin mi acaba
Hortumun suyu kurumuş 😍
:(
Asma yüzünü hortum da çok şunda 😍🙃
Hâlâ istiyor musun peki
Evet
Kalk oral yap o Zaman ağzına al boğazına kadar delirt onu
Yeterince belli ettim dudağına dil darbesi ufak ufak öpmeler elimle tuttum felan adam aşkım dur uyuyalım felan deyip yattı
Keşke onun yerinde ben olsam şu an kıskandım valla
:(( kıymet bilse keşke ama horultu sesleri gelmeye başladı bile
Valla kıskandım adamı su an.
Senjn gibi sevgilim olsa iki gece hotelde kalsak o iki gün içinden hiç çıkmam yeminle
Arkadan zor değil mi
Arada deniyorduk canım acıyınca kıyamayıp kesiyordu orada. Birkaç kez yaptık acı oldu ama baya zevk de oldu zaten çok istekliydim o anlarda o şekilde oldu. Ama onun zevk aldığını gördükçe ki baya belliydi yüzünden felan, dayandım hep. Hatta en acısız olanda baya rahatlatmıştı bir eliyle klitoris kısmını okşuyordu diğer eli öne sokmuştu bir yandan da arkaya git gel yapıyor felan yaşadığım en etkili orgazm olmuştu
Vuaaaww çok iyi
Baskasi mi var acb
Cinsel anlamda olamaz çok büyük ihtimalle onu biliyorum. Zaten yakın yerlerde oturuyoruz sık görüşüyoruz ve her gece saatlerce görüntülü konuşuruz her anını haber verir. Ki başkası olmasını gerektirecek bir durumu yok. Benden yaşça baya büyük ve onun yanında ciddi manada çıtır" denebilecek yaştayım. Resmen ağzının içine bakıyorum hoşuna giden veya istediği her şeye okeyim çoğu konuda. İlk defa onla birlikte oldum vs. O boşanmış ve çocuklu, bir daha benim gibi birini bulamayacağını o da biliyordur.
İsteniyor
Hangi otel