Gizli Üye(25-29)+1 yılTip, boy pos yok. Penisim de küçük. Bu yüzden kimse beni istemeyecek yani cinsellik yaşayamayacağım. Zaten hep mastürbasyon. yapıyorum ama artık böyle düşünmekten dolayı sürekli üzülüyorum ve bir iki yıla sinir, stres ve üzüntüden kel olurum herhalde ahajsk işin şakası artık mastürbasyon. yapmamaya çalışıyorum çünkü bu duygulardan kendimi uzaklaştırmam lazım yoksa daha da üzüleceğim. Bunun dışında bir ara 1 aylığına falan dayanmıştım yapmadan.
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRüyalanma bir kez yaşadım o da kendimde ilk defa meni görmüştüm, sabah işerken fark etmiştim jssjsksk o zamana kadar hiç mastürbasyon. yapmamıştım; 7. veya 8. sınıftaydım o zaman.
Soran+1 yılNe kadar ki, küçük demişsin?
Kimler kimler cinsellik yaşıyor sende yaşarsın merak etme
Cevap sahibi+1 yıl13 cm ince ve biraz yamuk. Ve bu gidişle yaşayamam çünkü berbat haldeyim :d
Soran+1 yılAmeliyatı oluyor diye biliyorum?
Cevap sahibi+1 yılOluyor da kesin ve kalıcı sonuç yok ve öyle kolay değil yani maliyeti falan. Ameliyat demekle de olmuyor yani böyle diyorum siz yanlış anlamayın, beni anlayamazsınız yani.
Soran+1 yılNeden ki?
Cevap sahibi+1 yılBenim yerimde değilsiniz yani ondan.
Soran+1 yılAnladım ama olsun yine de kendini kucuk görme
Cevap sahibi+1 yılSağolun.
Cevap sahibi+1 yılKadınlara göre öyle değil işte.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde günde 1 kez mastürbasyon yapıyorum 3 4 gün yapmadigimda rüyamda hoşuma giden fantezi ile ilgili rüyalar görüyorum. Bazı rüyalarım mastürbasyon ve parterimle seks yapmaktan daha zevkli birde bu rüyaların diğer rüyalardan farkı hd kalitede olması normal rüyalar karanlık bir ortamda net olmayan görüntü şeklinde oluyor mastürbasyon yapmadığım da sonrasında gördüğüm rüyalar hd kalitede çok zevk verici
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçekten azaltmak istiyorsun ama her seferinde daha da mastürbasyon yaparken buluoyrsun kendini değil mi. bende öyleydim ama azalttım hatta bazen rüyalanma olmasa boşalmam bile. bir buçuk ay iki ay yapmadan dururum ama işte gece rüyalanma oluoyr yoksa arama yapmam bile. burcun ne? kedini anlamaya keşfetmeye ve farklı mastlar ile doyuma ulaşman gerekiyor aslıdna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen duramam ya bir şekil bedenim beni hareket ettiriyor, rüyasını da yaşadım bir kadınla sevişiyorduk sabah kaltığımda ise boxerıma boşalmıştım bir başka rüyamda kadının yüzünü falan görmüyorum ve kadına oral seks çekiyordum ama çekerken iğreniyordum çünkü kukusu güzel görünmüyordu ayıp olmasın diye devam ediyordum 5 6 defa yaşadım bu rüya durumunu
02 Yorumla
Soran+1 yılRüyayı yaşamak nasil bir his nasil oluyor bu ruyalanma ya
Cevap sahibi+1 yılSanki gerçekten o anda yaşıyormuşsun gibi oluyor, bir tanesinde dışarıda insanlardan saklanarak yapıyordum, his olaraksa mastürbasyondan daha çok haz veriyor ama rüya sonuçta en fazla ne olabilir ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İstediğim kadar durabilirim. Ama hiç durmuyorum çünkü çok istiyorum
00 Yorumla
+1 yılHerhalde 3 ay olacak, rüyalanma bir çeşit otomatik boşaltma aslında, kadınlardaki akıntı gibi ancak salgıdan öte seminal kese dolunca yer açmak için kaçırmaya başlıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım sıkılmasa ömür boyu da durabilirim, libidom çok düşük. En uzunu 5 ay kadardı hiç aklıma bile gelmemişti shdgjdghb
211 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yaaa. Ben 5 gün duramıyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılSiz cinsel ilişki yaşadınız mı
Soran+1 yılHayır, bakireyim
Soran+1 yılSiz
Cevap sahibi+1 yılBen de, acaba ondan mı düşük diye düşündüm de alakası yokmuş jahsh
Soran+1 yılKac yaşındasınız
Soran+1 yılOff benim yaklaşık 1 yıldır böyle felaket şekilde, asla baskılayamıyorum
Cevap sahibi+1 yıl22, senin 16 19 aralığında ise bence çok normal, bende de öyleydi. Sonra azaldı nedense
Soran+1 yıl21 im
Soran+1 yılBende de tam tersi 😅 16 17 özellikle
Cevap sahibi+1 yılBu da normal bence ya anormal olan benim sanki ksjsk olması gereken bu aslında da işte, seks bir tabu olmaktan çıkamadı henüz😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartneri geç sevgilim yok :D rüyalanmayı daha 2 gün önce yaşadım 2 gün önce yaşadığımda rüyada bir şey görmedim bazen rüyada bir şey görülmüyor bazen de cinsellik yaşarmış gibi rüya görüp boşalıyoruz
05 Yorumla
Soran+1 yılIste o şeyi merak ediyorum, nasıl cinsellik yaşarmış gibi oluyor
O his nasıl oluyor rüyada
Cevap sahibi+1 yılBildiğin rüya. Rüyayı görürken kendinde olmuyorsun uyuyorsun hala anca tam boşalacağın zaman kendine geliyorsun. Bazen boşalmak istemeyip kendimi tuttuğum bile oldu
Soran+1 yılAaaa
Soran+1 yılNasıl oluyor acaba yaa bu his
Merak ediyorum erkeklerin o durumu nasıl diye
Cevap sahibi+1 yılSen hiç cinsel rüya görmedin mi? Kızlarda görüyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim partnerim olduğu halde hergün mastürbasyon yapiyorum partnerimlede 2 3 günde bir seks yaptığım halde hergun mastürbasyon
10 YorumlaPartnerlerim de oluyor ama hiç olmadığı zaman Max 2 3 gün durabiliyorum.
00 YorumlaBir gün zorlarsam iki gün durabiliyorum bir süredir partnerim yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmastürbasyon için sexting yapıyorum öyle daha zevkli oluyor
rüyalanma ise bambaşka☺️05 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek olduğun için soruyorum. Neden illa erkekler karşılarında birini istiyor netten? Kendi imkanlariyla yaptığı masttan daha mi zevkli gerçek biriyle yazisarak yapmak?
Cevap sahibi+1 yılkızlar içinde zevkli oluyor
Cevap sahibi+1 yılbizim içinde yazışırsak yetiyor illaki canlı olarak görmeye gerek yok yanii
Soran+1 yılEvet de erkekler daha çok seviyor neden öyle
Cevap sahibi+1 yılaslına bakarsan kızlarda seviyor da erkeler rahat dile getiriyor
ve kızlar söylese yanlış anlaşılmaktan korktukları için kendilerini frenliyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilimden ayrildim. mastürbasyon. yapnak istemitorum ya, arkadas arjyorim aslinda. Sende mastürbasyon. istemiyoesun degil mi.
Canli kanli heyecan ariyor insan00 Yorumla
+1 yılÇok duramıyorum çünkü testislerimde şişip ağrı yapıyor haliyle boşaltmak zorundayım. Ya da dediğin gibi istemsiz rüyalanma oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecen sene ramazan da 2,5 hafta dayandim. Ben bile hayret ettim kendime.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMax 4 gün, süre uzarsa uykuda boşalma oluyor ve kasık, testis ağrısı mahvediyor beni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSexting yapıyorum burdan biriyle hergun
86 Yorumla
Soran+1 yılHem de her gün 😂
Soran+1 yılSen kac yaşındasın
Soran+1 yılBuradan bir tanıdık ile ismin aynı da o yüzden sordum
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılGit işine
Cevap sahibi+1 yılSen sıkılırmisin
Ben 4 sene önce aylarca yapmamıştım vücut rüya yöntemiyle kendi kendine boşalıyor ama rüyası da ayrı güzel :)
00 Yorumla
+1 yılBence en fazla bir hafta insan dayanabilir sonra mastürbasyon devamke
00 YorumlaMax 1 ay 😅 düşünmemeye çalışarak anca
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bugun evde oldugumdan 3 defa olacak nerdeyse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 yıl önce mastürbasyonu bıraktım
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin mi var yoksa hiç mi yapmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılsevgilim yok eskiden her zaman her gece yaptığım bir şeydi ama sonrasında sıktı artık zevk vermez oldu bende bıraktım
Soran+1 yılBende bırakmak istiyorum. Nasil birakabilirim ya
Soran+1 yılBen yeni yeni bu kadar alışmaya başladım önceden bu kadar değildim
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyonun senin için bir değeri olmadığını düşün ancak böyle bırakabilirsin
evet zevk veriyor ama geçici bir zevk
bu yapmaya değmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılrüyada çok garip ama 1 hafta da olabiliyor bazen 2
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünde 2 kere boşalıyorum sen?
00 Yorumla
+1 yılİstediğim kadar.
10 Yorumla5 saat jshs
00 Yorumla1 hafta falan
00 Yorumla
+1 yılFsrkli taktikler vereblirm denersen
00 Yorumla2 ay durabildim
00 Yorumla
+1 yılAylarca durabilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2-3 gün falan galiba
00 Yorumla
+1 yıl10 gün felqn :)
Sen de mi partnersizsin01 Yorumla- +1 yıl
Gizliden yazsana :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2-3 gün en fazla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yapmıyorum..
01 Yorumla
+1 yıl2 gün sen peki
00 Yorumla2 gün
00 Yorumla1 ay
00 Yorumla
+1 yılBaya durdum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası