+1 yılBunu bir rutine bağlamaya gerek var mı? Aynı gün 3-5 olduğu da olur. Bir iki gün ara verildiği de 😊 Önemli olan arayı çok açmamak ve tek ona odaklı gidip bıkmamak. Her gün aynı istek heyecan ve tutku olursa her gün mutlaka olur ve bu isteği, heyecanı ve tutkuyu hissedip hissetirince zaten ne olduğunu anlamadan yatakta sigaranı yakarken bulursun kendini.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün istesen de olmaz ama 2 gün de 1 olabilir bunun regl var koronası var bazen eşin 1 haftalığına ailesine gider sen iş yerinden izin alamazsın sen evde kalırsın ;) sonra sürekli aşkım karıcığım seni çok özledim gel eve artık dersin o eşine verdiğin 1 haftayı 2 _3 gün sonra artık eve dön yeter seni özledim seni İstiyorum vs vs ;)) tabi bunlar renkli hayatlar ama adamlık Her gün aynı kadına Aşık Olmaktır der Susarım.. saygılarımla... #McLareN558
10 Yorumla
+1 yılKnk zaten bir kavuşsan her gün senin değil mi yani 😋😋
12 Yorumla- +1 yıl
😂🤦♀️
- +1 yıl
.🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılİsterse yaparım.
İstemezse de yaparım 🙄50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
İnsan hergün pilav yerse pilavdan tiksinmeye başlar. Ara ara pilav yerse tadına doyamaz. O yüzden hergün seks yapmak yerine arada yapmak daha ateşli daha keyifli olmasının yolunu açar. Artık hergün seks bir müddet sonra off yapalım da biran önce bitsin moduna dönüşmeye başlar.20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılYatak odasının kapısına şöyle bir şey asıcam
" müessesemizde bir gün sevişilir bir gün sevişilmez, bugün sevişilemeyen gündür."
Her gün seks saçma olur arada ufak tefek cazibelerle tahrik edip kışkırtmak ve öylece bırakmakta gerekiyor Redaaa🎈 🤭😉😃30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKendimi buna şartlamam. Keyif işi o. Canımız ne zaman isterse.
52 Yorumla- +1 yıl
Böyle olmalı aslında akışına bırakmak lazım
- +1 yıl
Aynen tatlım 💁♀️
Yaparım ama hergün olmaz ki insan vücudu lif tüketimi alması gerekir lif tüketimi spermin çoğalmasını sağlar ve bir de 1-2 hafta boşalmaması gerekir o yüzden her gün seks olmaz belki cumartesi ve pazar günleri olabilir 😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılİlk zaman hergün oluyor. Malum balayı boşa denmiyor. Sonradan olmamaya başlıuor. Haftada 1 2. Hamilelik olursa 4 ay ara ver. Bebek olunca lohusa dönemi. Bebek müsaade ederse ayda bir. Vs vs derken en sonunda ayda bir bilemedin 2 oluyor.
10 Yorumla
+1 yılNe zaman isrersek yaparız ya ama her gün olmamalı bence çünkü kalite düşer ikimizinde hormonlar zevk falan biraz birikip daha iyi yaparız en iyisi 2-3 günde 1 ama o ille de her gün derse sıkıntı yok yaparız.
10 YorumlaO temizlik yaparken Oturur izlerim, saçlarını severim, yemekler yaparım, tavla atarız birlikte, kitap okuruz, arada su savaşı filan yaparız evin içinde, arabayla gece son ses müzikle mahalle aralarında insanları rahatsız ederiz , balık tutarız baktık ikimiz artık çok sıkıldık çocuk yapar onunla oynarız.
10 YorumlaBasitleştirmek istemem, tutku ve şehvetin zirve yaptığı anlar dışında büyüyü bozmam. İşin içine duyguları da dahil ederim, romantik bir zemin hazırlamadan haydi maça bam güm olmaz :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYeme de yanında yat derler ya hani öyle gibi. Lakin müge anlı şunu diyordu; sen hediye almazsan komşun alır.
Sen yemezsen baskasi yer demeye getiriyor10 Yorumla
+1 yılYeni evlendiğinde hergün olması normal, zamanla monotonlaşır özellikle çocuk sonrası daha da azalır. Stres faktörü çocuk bakımı ve hayat şartları cinsel hayatı etkileyecektir
10 Yorumla
+1 yılSeksi çerez yemek sandınız heralde görüne güvenen yapsın.
40 YorumlaHer fırsatta yaparsın ikinizde istekliyseniz ama bazen iş güç insan yorgun düşüyor ara veriliyor istemsizce
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayir zaten benim libidom asiri yuksek sabah aksam yerinde durmuyor bir de hayalimdeki gibi biri olsa uyumayiz ki 😂
10 Yorumla
+1 yılSeks yapmak için evlenmek aşırı saçma ve sıkıcı. Ben zaten asla evlenmeyeceğim. Türk kızları bu gidişle bakire yaşlılar haline dönecek. :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. İlk zamanlar her gün olur ama 2 yıl geçtik den sonra hafta da 5 falan olur 5 yıl daha geçerse hafta da 3 olur her gün yapmak zaman içinde sıkıcı gelir
10 Yorumla
+1 yılHergun yaparım tabi makinayı yağlamak lazım pas tutmasın arkadan planda da UZi - Sen makinasin şarkısını açarım 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks yaş ve zamanla alakalı birde yaşamdaki öncelikler.
20.25 arası hergun olabilir.
30.35 iki günde bir
40.45 hafta iki
50.60 15 günde. ya da ayda
Daha üst yastakiler Mart ayında😂😂10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılevliliği her akşam bungee jumping yapıyor sanan kızlarımız çok üzülecekler sonra :)
20 Yorumla
+1 yılŞimdi sallama zamanı.
Her saniye olsun ya her gün kime yetsinn20 Yorumla
+1 yılOlmaz, bu gece olmaz başım ağrıyor demeye fırsatım olmalı.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılTübekiloz'dan geberip gidersin her gün seks mi yapılır haftada 3-4 ideal. :))))
10 Yorumla
+1 yılTabiki her gün olmaz ama 2-3 günde bir kaliteli ve doku dolu seks yaparız👍Önemli olan kalite
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHergun seks yapılmaz İnsan sıkılır
Arada durulmalı ve hayatın akışına uyulmalı
Özlem olursa atesde olur10 Yorumla
+1 yılHer gün bir defa yapılır hatta daha falza da yapılır tabi başım ağrıyor demezse
10 YorumlaHer gün 2-3 kere sen ne diyorsun. Duşta yatakta yemekte temizlilte ohooo 😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBen evlendim şükür. Ben değil ama eşim hemen hemen her gün yapıyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben sıkılmazdim ya sonuçta senelerdir onu beklemişim o yılların hasretini çıkarmak lazım 😊
10 Yorumla
+1 yılHayallerde aramam. Haftaiçi her gece, mümkün olduğunda her sabah. Haftasonu gün boyu. 🦁
10 YorumlaBunu 20 li yaşlarımda sorsan bana denk birinin olduğuna şüphe ederdim 😁 varmış olurmuş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün yapılmaz insanın doğası gereği buna müsait değildir!
10 Yorumla İnsan sevdiği ile her fırsatta cinsellik yaşamaktan mutluluk duyar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHergun tatlı yese bıkar insan tadını çıkara çıkara yemeyi severim o yüzden
10 Yorumla He anasını satmıyım gkdhxja objeyiz ya biz başka işimiz mi var? Cinsellik için evlenmem.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHer gun isterse 3 akşam 2 sabah yapardımda istemezse biktrmazdım onuda 😏
10 Yorumla
+1 yılEvet. Bir bulsam öylesini, hiç usanmam. Gel evlenelim işte Reda. 😄
10 YorumlaHer gün yapardım 😁😁 ama işte kadınında istemesi lazım 😅
10 Yorumla
+1 yılKadınlar böyle bir şeye dayanamaz , zaten istemezler de itici buluyorsunuz bu kadar net.
10 Yorumlao kadar da değil ya bana uyar da kız belki istemiyor karşlıklı yani
10 YorumlaBu sıkmaz diyenleri o gün bir daha görmek istiyorum yalanı bırakın
10 Yorumla
+1 yılAbartmanın anlamı yok diyorum. Zaten hergün de yapılmaz. İçine girince anlarsın
10 YorumlaHer gün az bence. Her saat olabilir aşk bunu yaptırabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılşimdilik yalnızlığın ve libidomun bana verdiği yetkiye dayanarak evet yaparım diyorum
10 Yorumla Of hemde bıkana kadar.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl2 ay evden çıkmadın diye evleniyoz dicek kadarda mal değilim. hergün seks yapılmaz. dozunda olmalı. evlilik ömürlük şeydir 3 5 senelik değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeni sıkmaz ve isterim ama karşı taraf zamanla sıkılır diye ödüm kopar her zaman yapmam o yüxden
10 YorumlaHer güne can dayanmaz 🤣
21 Yorumla- +1 yıl
Dayanmalı sjsjjs
+1 yılYorumlara bakiyorumda gulup geciyorum degirmenden geliyor bu su 1 ay her gun yapan olursa madalya vermek lazim 😉
10 YorumlaSorular gene gumbur gumbur 🤦🏻♀️
60 Yorumlaher gün defalarca yaparım teşekkür :D
12 Yorumla- +1 yıl
Jssjjs iç sesim hdjd
Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Her gün olmaz işlerim var :D
18 Yorumla- +1 yıl
Olmalı sjsjj
- +1 yıl
Aksayacak djdj
- +1 yıl
Batsın hdjxj
- +1 yıl
Olsun jdjdj
Bir saniye bırakmam 😋
50 Yorumla
+1 yılSevmek her ne kadar karsilikli olursa sevgi ask iliski o kadar cok artar
10 Yorumla
+1 yılTabikiside gece gunduz dkjflrf
30 Yorumla
+1 yılBal yiyen baldan bıkar hergün olmaz
20 Yorumla
+1 yılevet evliyim ve yaparım
20 YorumlaO ne kadar isterse diyelim :)
10 YorumlaHergün yapmam haftada 3 yeterli
10 Yorumlaevet yaparım affetmem :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOfff cinsellik kitabı romanı yeniden yazarım
10 Yorumla Kimse hayalindeki kişi ile evlenmiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat