ben cam önündeki tekli koltuğu görünce ister istemez etkilenirim aklımda deli sorularla bir bakış atarım
siz de var mı ev içinde seksi çağrıştıran bir eşya obje
siz de var mı ev içinde seksi çağrıştıran bir eşya obje
Aklına kucak geliyor galiba
evet aslında en masumu o kucak geliyor aklıma
o tekli koltuk da kucağı yaşayan biri gibi sordun sanırım
En iyi için sağ ol zaten bir tane kız yorumu var kdkdkd hiç yaşamadım koltukta yatakta ayakta hiçbir şey
umarım en kısa zamanda yaşarsın hem koltuk da hem yatak da seksi tüm renkleriyle ve pozisyonlarıyla birlikte :)
bu arada sevgilin vardır heralde
Tövbe istemem
niye ya küçük mü yaşın da tövbe çektin
Haram
evli olsanda mı haram kocankoltukda sevişmek
O zaman indirebilirse şaşarım
peki bu istek ve şehvet varsa eğer sende neden evlenmiyorsun
Okuyorum
yaşın kaç
ve herlade mastürbasyon yapıyor olmalısın bu haram değil mi
21 e gireceğim günah mastürbasyon
eyvah eyvah işin çok zor senin mastürbasyon yok , sevgili haram zevk günah. istek çok libido tavan yaş 21
yandı evleneceğin adam :)
😓
ama benim hisettiğim tamam sevgiliyle olmaz ama sen bi şekilde bu rahatlama işini beceriyorsun ya yastıkla sürtünerek ya banyoda fıskıye ile mutlaka rahatlama şeklin vardır yoksa bu istekdeki bir kız gergin olur
Bir halt olduğum yok azgınlığm lafta
çünkü icraata geçirebilceiğin bir eşin partnerin kocan yok
ondan lafta kalıyor olabilir mi
yoksa evlensen de haftada bir ilişkiye girip sonrasında uyurmusun?
Afedersin de kukum kara bahtım kara ben kapalı biriyim hiçbir zaman benim cinsel isteklerim eşimin umrunda olmayacak çünkü bana kötü gözle bakmaması için sanki hiçbir isteğim yokmuş gibi davranacagim çünkü bulunduğum kültür bu ve büyük ihtimalle aynı kültürden biri ile evlenirim hatta kesin evde kalırım
çok olumsuz düşünüyorsun aslında bunun nedeni bulunduğun ortamın kadınlarıyla yaptığın konuşma gözlemlerinde hepsi renksiz zevksiz görev gibi seks yaptıkları yönündeki eleştirilerinden dolayı
emin ol içlerinde çok farklı ve doruklarda zevk alanlarda var bu biraz da kadının elinde
Hayattan nefret ediyorum şu an
o niye kim senin tavuğuna kış kış dedi
Neyse buradan sonsuza dek konuşamayacağım abicim hayat işte iyi günler dilerim
sonsuza dek mutluluklar dilerim ablacığım dilersen beğen sorumu mesaj atabilirim sana
Ne konusacagim ki ben korkağim
o an aklına ne gelirse kızdıkların mutlu oldukların sevdiklerin sevmedikleri kısacası stresini atmak amaç
Boş ver
verdim gitti :)
Cevap
2Cevap
O tekli koltuk bana da oluyor 😂 koltuktaki ensenin denk geldiği yere ve dizinin arkasının denk geldiği yeri tam yere bakıcak şekilde ters çevir on numara dogy pozisyonuna uygun bir açı çıkıyor 😂
Halı yerde yapmak bir başka
diz dirsek ve sırtta kızarıklar gözümde canlandı :)
🤣🤣🤣🤣 mümkündür kumaşına göre
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar