Önemli olan çok kişiyle yapmak değil ki önemli olan gerçekten hissederek yapmak çünkü aslında şöyle bir şey var ne kadar çok kişiyle ilişki yaşıyorsa aslında o kadar uyumsuz birisidir ve bu iyi bir şey değil yani övünülecek bir şey değil bu.
Ben ilk seksimi 17 yaşında yaşadım, şimdi 48 yaşındayım. Önemli olan kaç kadınla seks yaptığından çok kaçının unutulmaz olduğudur. Kaç kadınla seks yaptım sayısını bilemem. Ama çok az kadın benim için unutulmaz olmuştur. 1,5 ay önce bir kadınla öyle bir seks deneyimi yaşadım ki bundan önceki yaşadıklarımın hepsini gölgede bırakacak derecede muhteşem ve unutulmaz bir zevkti yaşadığım. Yani sayı değil kalitedir önemli olan.
Bunu tespit etmek çok zor. Ayrıca bence nicelikten daha çok nitelik önemli. Yani 50 kadınla sevişip işini görmek mi yoksa 1 kadınla adamakıllı sevişip zevk alıp tatmin olmak mı? Ben seçimimi ikincisinden yana kullanırdım..
Bu sorunun cevabı burada olmaz. Zira kapsamlı bir anket araştırmasıyla fikir edinmek mümkün olabilir. Burada ancak herkes kendi durumuna göre sayı verebilir. Benim mesela 6 kişiyle oldu bugüne kadar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sheen, bu sabah ABD'deki NBC kanalında programına konuk olduğu Matt Lauer'e "HIV pozitif olduğunu" açıkladı.
Adam hayatı boyunca dünyaları mikti..
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben o zamanlar lisedeyim tabi.. Adam da altın çağını yaşıyor.. Yaşatıyor.. Aradan geçen zaman da sonuç bu..