Cinsel Yaşam İşyerindeki arkadaşlarınızdan cinsel istek veya imalar oldu mu ? istanbul34-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 işyerindeki arkadaşlarınızdan cinsel istek veya imalar oldu mu? İşyerindeki arkadaşlarınızdan cinsel istek veya imalar oldu mu ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Okul arkadaşım ima etti 0 60 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Üniversitede mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Şu an okuyor musunuz bitti mi? Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Ne söylemişti? Sen nasıl cevap vermiştin bu imasına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okuyorum Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Hangi üniversitede okuyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Otelde aynı odada kalacağımız bir tatil teklif etti kabul etmedim Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Aranızdaki samimiyet neydi nasıldı Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Ne zaman oldu bu olay? Sende etkisi ne oldu? Dinlemek isterdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka kadar samimi değildik ben onu normal arkadaş olarak görüyordum Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Hep eksik cevaplar veriyorsun 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaja gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçtiğimiz yazın teklif etti Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Şu anki samimiyetiniz nasıl kendisiyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eski samimiyet yok Yorumla istanbul34-34 +1 yıl yaşlar kaç? burcun nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 yaşındayım terazi burcu Yorumla istanbul34-34 +1 yıl ne okuyorsunuz bölümünüz nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çeko Yorumla istanbul34-34 +1 yıl hangi üniversitedesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu söylemek istemiyorum Yorumla istanbul34-34 +1 yıl ailenden uzakta okuyorsun sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka şehirdeyim Yorumla istanbul34-34 +1 yıl zor mu peki aileden uzakta olmak?seni yoran neler var genelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zor tabii sorumluluklar artıyor Yorumla istanbul34-34 +1 yıl ne gibi sorumluluklar ve zorluklar var hayatında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ev idaresini yapıyorum aile evinden çıkıp tek başına bunu yapmak benim için yeni bir şey Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Evde mi kalıyorsun Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Tek başına mı kalıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde kalıyorum tek değilim Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Kaç arkadaşsınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 kişi Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Dayanmayı sabrı ve katlanmayı öğrenirsin. Kaçıncı sınıftasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3. Sınıf Yorumla istanbul34-34 +1 yıl sanırım seneye son olur. 3 yıldır arkadaşlarla mı kalıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 senedir Yorumla istanbul34-34 +1 yıl okuduğun yerde kalıp çalışmayı düşünüyor musun yoksa ailenin yanına mı dönersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ailemin yanına dönmek isterim Yorumla istanbul34-34 +1 yıl neden? gurbet zor mu? anadoluda mı yaşıyor ailen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ailemin yanında olmak isterim Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Onu zaten söyledin. Sebebini merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ailemin desteği aynı şehirde yaşamak güzel Yorumla istanbul34-34 +1 yıl annesini kaybetmiş Narsist bir babaya sahip bana kısmet olmadı ama güzel düşünce. ben de aynı fikirdeyim. büyükşehirde misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyükşehirdeyim Yorumla istanbul34-34 +1 yıl okul mu büyükşehir aile mi :) sanırım okul. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkisi de büyükşehir Yorumla istanbul34-34 +1 yıl hım hangisi daha büyük :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ailemin bulunduğu şehir daha büyük Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Türkiyenin En büyük şehrinde mi ailen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet doğru en büyük şehir Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Avrupa yakasında mı Yorumla istanbul34-34 +1 yıl :) çok mu soruyorum ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sora sora mahalleye kadar gidecek bu şekilde daha fazla söylemeyeyim Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Ben söyleyeyim istersen 😊 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Ben avrupa yakasındayım. Cevizlibağa yakınım 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben merak etmiyorum Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Yoldayım şu an yazamıyacam bir süre. Ben meraklıyım. Söylemek istersen dinlerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylemeyeceğim Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Zaten mecbur değilsin Yorumla istanbul34-34 +1 yıl Eğer bir gün güven duygusu oluşur veya ne sakıncası var söylememin diyeceğin bir cesaret gelir ise o zaman söylersin belki. Çok da önemli değil Yorumla
LasT_SecondS Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 74% +1 yıl Evet oldu. 0 1 Yorumla istanbul34-34 +1 yıl ne oldu nasıl oldu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Okul arkadaşım ima etti
Üniversitede mi
Evet
Şu an okuyor musunuz bitti mi?
Ne söylemişti? Sen nasıl cevap vermiştin bu imasına
Okuyorum
Hangi üniversitede okuyorsun
Otelde aynı odada kalacağımız bir tatil teklif etti kabul etmedim
Aranızdaki samimiyet neydi nasıldı
Ne zaman oldu bu olay? Sende etkisi ne oldu? Dinlemek isterdim
Kanka kadar samimi değildik ben onu normal arkadaş olarak görüyordum
Hep eksik cevaplar veriyorsun 😊
Mesaja gerek yok
Geçtiğimiz yazın teklif etti
Şu anki samimiyetiniz nasıl kendisiyle
Eski samimiyet yok
yaşlar kaç? burcun nedir
21 yaşındayım terazi burcu
ne okuyorsunuz bölümünüz nedir
Çeko
hangi üniversitedesin
Onu söylemek istemiyorum
ailenden uzakta okuyorsun sanırım
Başka şehirdeyim
zor mu peki aileden uzakta olmak?
seni yoran neler var genelde
Zor tabii sorumluluklar artıyor
ne gibi sorumluluklar ve zorluklar var hayatında
Ev idaresini yapıyorum aile evinden çıkıp tek başına bunu yapmak benim için yeni bir şey
Evde mi kalıyorsun
Tek başına mı kalıyorsunuz
Evde kalıyorum tek değilim
Kaç arkadaşsınız
3 kişi
Dayanmayı sabrı ve katlanmayı öğrenirsin. Kaçıncı sınıftasın
3. Sınıf
sanırım seneye son olur. 3 yıldır arkadaşlarla mı kalıyorsun
2 senedir
okuduğun yerde kalıp çalışmayı düşünüyor musun yoksa ailenin yanına mı dönersin
Ailemin yanına dönmek isterim
neden? gurbet zor mu? anadoluda mı yaşıyor ailen
Ailemin yanında olmak isterim
Onu zaten söyledin. Sebebini merak ettim
Ailemin desteği aynı şehirde yaşamak güzel
annesini kaybetmiş Narsist bir babaya sahip bana kısmet olmadı ama güzel düşünce. ben de aynı fikirdeyim.
büyükşehirde misin?
Büyükşehirdeyim
okul mu büyükşehir aile mi :)
sanırım okul.
İkisi de büyükşehir
hım hangisi daha büyük :D
Ailemin bulunduğu şehir daha büyük
Türkiyenin En büyük şehrinde mi ailen?
Evet doğru en büyük şehir
Avrupa yakasında mı
:) çok mu soruyorum ne
Sora sora mahalleye kadar gidecek bu şekilde daha fazla söylemeyeyim
Ben söyleyeyim istersen 😊
Ben avrupa yakasındayım. Cevizlibağa yakınım 😊
Ben merak etmiyorum
Yoldayım şu an yazamıyacam bir süre. Ben meraklıyım. Söylemek istersen dinlerim
Söylemeyeceğim
Zaten mecbur değilsin
Eğer bir gün güven duygusu oluşur veya ne sakıncası var söylememin diyeceğin bir cesaret gelir ise o zaman söylersin belki. Çok da önemli değil
Evet oldu.
ne oldu nasıl oldu?