5-6 yıldır sevgilisi olan insanlar var. Merak ediyorum cinsellik olmadan bunca sene ilişki sürer mi? Annem süreceğini iddia ediyor, eskilerde yaşıyor hala tabi😂Ben de mümkün olmadığını söylüyorum. Sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
Olabilir neden olmasın :D
Ancak çiftlerin ikisinin de aseksüel olması şartı ile mümkün. 20. Yüzyıl zihniyetinde kalmış insanlar bu söylediklerimi inkar edebilir.
Benim anlatmak istediğim ise evlilik yolunda giden ilişkilerde cinselliğin önemidir.
Ten uyumu, cinsel tatmin derecesi, uzuv boy / derinlik uyumu çiftlerin mutlu bir ilişki yaşamalarında anahtar etmenler oynarlar.
Evlendikten sonra ayrılmaların bir kısmının sadece cinsel sorunlar olduğunun altını çizmek isterim.
Bu aslında biyolojik bir ihtiyaç da sayılabilir. Bunun için eğer uzun bir süre mastürbasyon veyahut seks yapmadığınız zaman rüyanız, cinsel içerikli olur.
İşin diğer tarafı ise tabulaştırmadır ve bu en kötüsüdür ki, yukarıda belirttiğim gibi gerici bir zihniyete sahip kişiler genelde bu hazzı kendilerinden mahrum eder.
Ne demişler efendim:
"Savaşmayın sevişin!"
Işıkla kalın...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSürüyor 😂 ama uzaksan. O dönemde aklın eğitim, kariyerdeyse çok umrunda olmuyor. Bir de çekim kaynaklı bence. Evet sevgili oluyoruz iyi anlaşıyoruz diye ama her anlastigimiz insanla cinsel çekim oluyor mu acaba? Bazı sevgililere dikkat ederseniz iki yakın arkadaş gibi sadece😅
00 Yorumla
+1 yılmümkün eğer çok aşıksan sürer
bazıları sevgilisi ile sadece oynaşmak için buluşur
bazıları ise sadece bir arada olmak için, sarılmak karşılıklı sohbet etmek gibi şeyler için mental orgazm yaratır bazen ve bu bedensel orgazm gibidir00 Yorumla
+1 yılBence mümkün örnek verebilirim biz varız 4 yılı geçtik. Gayet oluyor iki tarafın da anlayış ve saygısı uyuşuyorsa dürüst olacağım konusu konuşuluyor ama ilişkiye hiç girmedik imkansız değil yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
85Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız beş yıl boyunca altı yıl boyunca hiç seks yapmadan ilişkiye sahip olmak imkansız insanlar bir yıl hadi iki yıl bile yürütemiyorlar yani bu kadar uzun süre cinsellik olmadan gitmez cinsel birleşme olmasa bile sürtünme oral anal yani mutlaka bir şeyler olmuştur ayrıca yani bir ilişkinin içinde neden cinsellik olmasın ki
20 Yorumla
+1 yılHerkes olur demiş hayatı cinselliğe bağlamayın arkadaşlar cinsellik olmadan uzun ilişki yürütülebilir bence, irade denen bir şey var maalesef çoğu insan iradesine sahip çıkamıyor herkes iradesine kendisine sahip çıksa bu insanlar düzelecekte işte nerdee! Herkesin bedeni mücevherdir değerini düşürürsün indirirsin herkesin kendi hayatı ama düşürmemek en güzeli herşeyin yeri ve zamanı vardır, cinsellik olmadan yürümez o bu beş dkkalık zevk içinmi seviyorsunuz insanları yazık daha fazla uzatmak istemiyorum anlayan anlasın
20 Yorumla
+1 yılAllah korkuları varsa, birbirlerini saf ve masum şekilde seviyorlarsa olur. 5 yıl olsun olmasın, sonucu değiştirmez.
Nefislerine kaybedenler imkansız diyor. Gerçekten saf ve temiz sevilmeyenler imkansız diyor. Gerçekten saf ve masum seven evlenene kadar bekler.
Evlilik öncesi cinselliği (zina) normalleştirmeyin. Kendi sonunuzu kendiniz kendiniz getiriyorsunuz.72 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
+1 yılEger gercek sevgiyse insan bekler en guzelini sevdigi ile yasamak icin. Ama simdiki insanlarda maalesef sabir diye birsey yok. Herkes birbiriyle giriyor..
21 Yorumla
Soran+1 yılSevgiyle alakası yok bence ya. Sevmeseler 5-6 sene sürmez zaten o ilişki. Ama sevince de onca yıl beklemez kimse bu devirde
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik bir ilişkiyi ayakta tutuyorsa o ilişki sadece ihtiyaca dayalıdır oysa 5yillik cinsellik olmayan ilişki sevgiye ve aşka dayalidir
41 Yorumla- +1 yıl
helal olsun
+1 yılSürmez tabiki annen seni doğurmasa ilişkisi sürermiymiş sor bakalım. Niye evlenmiş cinsellik olmasaydı evlenirmiydi aksine eskiler daha azgındı sürekli kalabalıkta olmalarına rağmen fikişiyorlarmış
21 Yorumlaoluyor ya hersey cinsellik degil sonucta tabi ama cinsellik tuzu biberi
50 Yorumla
+1 yılsürmüyor illa ki ufakta olsa bişi yaşanır ama genede kişiden kişiye değişir
35 Yorumla
Soran+1 yılİşte o ufak da olsa yaşayanlar eninde sonunda tamamen yaşıyorlar çok zaman geçmiyor yani
- +1 yıl
bi bende olmamış o zaman xd
- +1 yıl
insanda sıkılıyor ya 🤣
Soran+1 yılSende nasıl olmadı😄
- +1 yıl
şartlar el vermiyor 🤣 neyse bakalım yakında olur
10 yıl sürdü
Ve sürer diyorum.
Yeter ki sevmesini bil. bilmenin yanında da beklemesini bil. 😉23 Yorumla- +1 yıl
Hocam niye evlenmediniz
- +1 yıl
Tm
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar doğru bir soru, bu devirde imkansız. Millet sokakta helada arabada beceriyor birbirini. Durmaz o kadar erkek milleti. Ben dururum ama öyle erkek olmayacagi için yalnızlık ideal. Olur diyen yorumcular yalan söylüyor
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim ben 7 yıldır duruyorum sorun yok, bir 7 daha dururum problem değil
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim hayır, herkesin eli birinin belinde olacak diye birsey mi var
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılŞimdi cinsellikten kastın ne ona göre değişir. El ele tutuşma olur, öpüşme olur vs ama hepsi mutlaka seks yapıyor diye bi koşul yok. O elini bile tutmadan sevmeler eskide kaldı
00 Yorumla Eskilerde ask vardı bir insanı helali olsun diye beklerlerdi şimdikiler sexe ask diyorlar seks yapınca asık oldugunu zannediyorlar eskiler sevgi ve asklarindan az yerler ve zayiflarlardı simdikiler sevgili oldugu halde erkek arkadaslariyla yatan kiz kiz arkadasinin arkadsiyla yatan erkek oldular
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen ile bu konuları konuşabiliyorsun. Senin savunduğun tez sonrası kızım sen uzun ilişki yapma dedi mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılDedi
Evliysen işler iyice ciddidir ve bağlılık bir resmiyet kazanmıştır. Karı-koca olarak tabiki yaşayabilirsiniz lakin evlilik dışı ilişkileri tasvip etmem mümkün değil.
00 YorumlaDini değerleri varsa olur yoksa olmaz öyle uzun bir ilişki
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYahu niye olmasın hem sanki sevgiliyle cinselik yapmak şart mı? Değil tabii ki de.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Evlilik öncesi cinsellik düşünenler ciddi düşünmezler amaçları sizi kullanmaktır kullanıp atmaktır… ama siz hala bunu aşk sanmaya devam edin 👍🏽
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTabi baban yıllarca annenin elini zor tutmuştur bu yüzden annen olacağını sanıyordur. Ama öyle bir nesil kalmadı
12 Yorumla- +1 yıl
Kendi adına konuş siz günahkarsınız diye herkes sapmış olmuyor
- +1 yıl
@saebyeok_067 sizin elinizden tutan olmadı sanırım hala kutlarım sizi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim de cinsellik yok 5 yıldır birlikteyiz, bence bu kişiliğe bağlı ya cinselliği çok ön planda tutmayan insanlar birlikte olunca gayette yürüyor, şimdiki sevgilimden öncekilerde 1 ay yürümüyordu cinsellik istedikleri için.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılOlur benim gibilerle olur bu zamana kadar cinsellik yaşamadım sevgilimde olmadı olursa cinsellik olmadan uzun süre devam edebilirim
10 Yorumla Birbirinizi cocukluktan liseden taniyorsaniz surer ya da kisiler 25 alti ise surer ama bunlar disinda imkansiz ya aldatir ya sen birseyler yaparsin
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle olmaz ilişkiyi dinamik tutan zaten cinselliktir
20 Yorumla
+1 yılMümkün belki ama onca zamanı niye o zevki almadan harcarlar? Soru bu olmalı aslında.
20 YorumlaCinselliği sadece ilişki olarak alırsan tıkanırsın. Uzak mesafe ilişkisi hiç yürümez bunca zaman. Temas önemli.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan sürmez sürer diyenler çıkar canım değiliz nereye kadar olmadan gidecek yalanıniz batsin
00 Yorumla
+1 yılAnnen eskilerde yaşamıyor , o ahlaklı ve gerçek aşka inanan bir insan , tabiki yürür , insanları kendinizle kıyaslayarak yargı vermeyin
00 YorumlaOluyor tabiki her şey cinsellik mi, Bizim ki cinselliksiz sürüyor gayret de , ufak şeyler tabiiki olur da cinsellik ileri aşama.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yaşadım 5 yıl elimi sürmedim öpüşme vs hariç. bekaret için. ama hata etmişim başkasına verdi sonra ağladı bana döndü sonrada evlendi bir başkası ile.. sürmez annen baban olmadan birini sevsin denesin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir
Iyi birisi bulana, toprağın altında minik altın parlayan bulmaya... çok nadır bir şey00 Yorumla
+1 yılZor. O ne öyle askerlik arkadaşı gibi? Sevgililik ile kankalık arasında bir fark olsun. Sıktı artık bu evlenmeden olmaz zihniyeti.
00 Yorumla
+1 yılSevgiliyken imkansız ama yillardir evli olanlar için durum farkli olabilir.. sevgili 5 sene bisey yapmadan imkansız canli bombalar
00 Yorumlaartık 1-2 yıl takılan bile karı koca ilişkisi yaşıyor. daha uzun zman dilimini söylemeye bile gerek yok. istisna olur ama o da ne kadar
00 YorumlaBenim de uzun bir ilişkim oldu evet cinsellik olmadan da gayet güzel oluyor.
10 YorumlaAteşle barut yanyana gelirse mutlaka barutl ateş alır. istemesen de o ilişkiyi yaşarsın
10 YorumlaEvlilik dışı uzun ilişkiye karşıyım ben
5-6 sene sevgili olmak da nedir ulan...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 yillik birlikteligim vardi. hic seks yapmadik. Beraber yattik uyuduk tatillere gittik ama cinsel iliski yasamadik.
evlilige sakladik.
Ayrildik sonrada,
Ama cok güzel bir iliskyidi.00 YorumlaO uzun süreç ya Kavgalı olur ya sevişmeli. Başka şekilesakin geçemez
00 YorumlaYani emin değilim 5 6 yıl cinsellik olmamışsa problem vardır bence
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Cinsellik de ilişkinin en önemli temellerinden.
00 YorumlaKesinlikle olmaz. İlla öpüşme oral parmak falan olur, olmalı..
01 Yorumla- +1 yıl
çok kötüsün
+1 yılYürür benim 4 senelik ilişkim yürüdü bitti ama olsundu böyle şeyler en son düşünülür
00 Yorumla
+1 yılMümkünati yok annen garibim temiz kalpli eskide kalmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılBu cinsellik de amma dert oldu be arkadaş. Yaşasan bir dert yaşamasan ayrı dert. Madem öyle tanıştığınız gibi evlenin içiniz rahat olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinselliğin ucundan kıyısından köşesinden illa vardır
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabiki olur sonsuza kadar gider
zaten ilişkiyi çabuk tüketen cinsellik21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlur cinsellik günümüzde çok abartılacak bir şey. Zaten cinsellik olması için evlilik olmasi gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılNet konuşuyorum. Erkek cinsellik istiyorsa sevgililikte evlilik düşünmüyordur evlilik düşünüyorsa dokunmaz kanallar kapalıysa
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok eskilerde kalmış bir düşünce bu. Daha yeni arkadaşım evlendi 6 senedir beraberlerdi son 2 senedir cinsel hayatları da vardı
- +1 yıl
E denemesi bedava dene hayatında gör sonra bu söylediğim gelir aklına
Hiç sağlıklı olmuyor kimse kusura bakmasın. Yaşadık gördük sonuç yüksek ihtimal berbat biter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlana olur, olmayana olmaz. Herkesi arayışı ve sabrı bir değil zira.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur bence neden olmasın bana göre evlilik olunca olur
00 Yorumla
+1 yılEskiden olurdu ama şimdi insanlar duygusuz ve menfaatçi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSürmez ya yüzeyselde olsa yaşanır bir şeyler
41 Yorumla
Soran+1 yılYüzeyselden kastınız nedir ama
+1 yılilla cinsellik olarak değil de ufak tefek şeylerle canlı tutmak gerekir
00 Yorumla
+1 yılTam anlamıyla olmasa da farklı şekillerde bişeyler yaşanıyor. Cinsellik olmadan olmaz gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılFarklı şekillerde derken
+1 yılCinsellik de olmalı yoksa kanka gibi nereye kadar..
10 Yorumla
+1 yılAtes barut yan yana geldimi bilemedin en fazla yarim saat bir saat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskiler yan yana gelemiyordu ki cinsellik olsun hem ayıptı şimdi Kimin eli kimin seyinde belli değil
10 Yorumla
+1 yılOlmaz ya ya bırak ya bırak ya
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İki tarafta yaşamamışsa sürebilir
16 Yorumla
Soran+1 yılİlişkş yaşamamış erkek var mı ki? Bence yok
Soran+1 yılBen duymadım hiç en kötü ihtimalle hayat kadınlarına gidiyorlar
Soran+1 yılİstanbul
- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBence olur gayet de guzel olur
10 Yorumla - Devamını Gör (66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım