İnan ülkede ya kondom kullanıyor ya da korunmasız oluyor. Kadınların çoğu ise içine boşalma ya da kaçma ihtimali olması durumunda genelde hap ile korunuyor. Oda genelde ertesi gün hapı olarak. Spiral, aşı, korunma hapı gibi yöntemlerde yine genelde sözde. Özelilkle maliyetleri göz önüne alınca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Çok uzun yıllardır geri çekilme yöntemini başarıyla kullanıyorum
Ama diğer sıvılarda da sperm bulunabiliyor yani riskli bi yöntem
Ben bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
İradem çok güçlü, istediğim müddetçe süreyi uzatabilirim ve son merhalede çıkarım.
Bu konuda kafam rahat.
Tek korunma yöntemim ve bence tecrübeli bir erkek için en garanti yol olan gerekilmektir
Geriçekilmek olacaktı😀
DKH. Hem etkili, hem ulaşımı kolay hemde hazzı etkilemiyor
Zamanında çekerek ya da hap sonuçta et ete değecek 😅
Seks yapmayan 250 kişi şimdi internette gördükleri korunma yöntemlerini yazarlar ama halbüki ülkenin %90ı kondom kullanıyor
Herkes kondoma uzakmış gibi davranıyor soruyu sorma sebebim o aslında. Çok şaşırıyorum erkeklerin hep kadınlardan korunmasını beklemesine
İnan ülkede ya kondom kullanıyor ya da korunmasız oluyor. Kadınların çoğu ise içine boşalma ya da kaçma ihtimali olması durumunda genelde hap ile korunuyor. Oda genelde ertesi gün hapı olarak.
Spiral, aşı, korunma hapı gibi yöntemlerde yine genelde sözde. Özelilkle maliyetleri göz önüne alınca
Prezervatif ile, arada geri çekilme ile
İğne
Biraz bilgi verebilir misin? Fiyatı ve nasıl yaptirdiğin hakkinda
Doktoruna danışman gerek sana en uygunu hangisi ise onu yaptırırsın fiyatıda buna göre değişir benim en pahalısı 80 tl olması lazım
İçine boşalmamak
Ama yine riskli?
Evet anlıyorum ama hele bir sorun yaşamadık
İlaç kullanmıyoruz ki zararlı, prezervatif kullanmıyoruz ki zevki mahv ediyor. Et ete değmeli sonuçta
Partnerim korunuyor
Hap ile mi
Aylık iğne
Geriye cekilme
Et ete degecek aga
Geri çekilme.
şu an hiç bişey
Hap,
prezarvatif
Kondom ya da doğum kontrol hapı ile
Korunmadan daha güzel geri çekilme
Ama riskli değil mi o yöntem