Arkadaşlar şimdi en son sevgilimle 6 7 ay çıktık çok anlaşıyorduk beni sevdiğini hissediyordum eski flortlerimin hepsinin amacı sadece kullanmaktı bu gerçekten seviyordu ilk 3 ay hiç cinsellik konuşmadı. Güzel güzel devam ediyorduk tek ciddi düşündüğüm kişiydi o da benle ciddi düşünürdü. Sonra bir şeyler oldu tartışmalar sorunlar :( ayrılmak istedim ayrıldık ama şimdi çok özlüyorumm onla eskisi gibi olmak istiyorum napmam gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada cidden ilişkimizin kaçıncı ayındayız ben bilmezdim o bilirdi... seviyordu be 😣
Oğlak kadını en sevdiğim bir terazi olarak bende ondan çekiyorum acaba o benden çekiyor mu bilmem. Valla geri de gelebilir gelmeyede bilir. Ama sizler Oğlak burcusunuz geri gidersen o seni daha iyi anlar.
Ama bak sadece cinsellik için bana yanaşanlarla da yaşadım biseyler unuttum gittim onları buna gerçekten bir şeyler hissettiğim için unutamıyorum yasadklarimizi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Konuşmazsan bir şey olmaz
E kardeşim niye ayrıldın o zaman.
Tartışma falan oldu daha fazla soğumayalım birbirimizden dedim bitirince de özlemeye başladım iste mallık yapmism
Yazık ya. Onun burcu ne senin ki ne?
Burcumuz aynı
Ne işte burcunuz onu soruyorum
Oğlak
Oğlak kadını en sevdiğim bir terazi olarak bende ondan çekiyorum acaba o benden çekiyor mu bilmem. Valla geri de gelebilir gelmeyede bilir. Ama sizler Oğlak burcusunuz geri gidersen o seni daha iyi anlar.
Hmmm saol saol
Yaz konuş iki gönül isteyince oluyor her şey
Eskisi gibi olur muyuz ki :/
İkinizde isterseniz neden olmasın ki olur olur merak etme
Ben istiyorum inşallah o da ister o zmn
İnşallah
Degerını zamanında bılseydın
O bilmedi belki nerden biliyosun
Hııı ozleyen kım bellı
Cinsellik oldu aranizda
Hayır küçük şeyler oldu öpüşme falan sadece
Bir ilişkiye cinsellik girdimi ne yazikki bozuluyor iliskiler
Evt olabilirde ondan bozulmadı başta konulardan tartışma oldu
İşte çok bağlanıyorsunuz birşeyler oluyor ve sizi üzüyor
Ha evt bağlanmıştıkk
İşte yanlış sanki dünyadaki tek kişi gibi
Aynn ama ondan sonra konustugum oldu yine aklıma gelen kişi o
İnsanların teni değince işte ister istemez akla giriyor
Evt yaşanmışlık çok var
İşte o yaşanmışlık seni bitiriyor yarın biriyle aynı şeyi yasisan o an dicen bunu bunlada yaşadım ya buda biterse gibi
Ama bak sadece cinsellik için bana yanaşanlarla da yaşadım biseyler unuttum gittim onları buna gerçekten bir şeyler hissettiğim için unutamıyorum yasadklarimizi
Zararın neresinden dönersen kar
Unutamadm diyorum seviyorum diyorum. Adım atmiyimmi ona
Neden adımı sen atıyorsun ki suçlu gibi
Yok o yazdı kaç defa cevap vermedim ama şimdi hep aklıma düşmeye başladı özledim
Adım. atman ilerde sana ne gibi zarar verebilir
Verir mi
Yaşadıklarıni önüne koy bakalım verir mi
Seviyorsa unutabilir ama yeniden baslariz
Neden hep olumlu düşünüyorsun ki
Tam tersi her şeyi kafaya takan, en kötüsünü düşünen biriyimdir... :(
İyi düşün ki iyi olsun
Nude at beybi,
Olmuyorsa olmuyordur