Buram buram moda kokan bir cinselik sorusu Güzel bir fizik hepsinde de etkileyici olur. Boylu orantılı bir vücut her kıyafette kendini belli eder. Buda karşıdaki kişinin bakışlarında dikkat çeker. Dar kıyafet ise vücut hatlarını bir adım öne çıkarttığı için güzel bir fizikte seksi durur. Dekolte ise her bedende çekicidir. Bu yüzden dekolte giyim daha ön planda kalır dikkat çekmek ve çekici görünmek için. 🤷♀️
Yo değil darda giydim dekoltede giydim çıkmayan adam yoldan çıkmıyor pp seçicem bahanesiyle foto attım djjfj yol ben bir yerimle dağlara çıktı o yoldan çıkmadı jfjfj ama o zaman göğüslerim kalçam çok yoktu şimdi atsam yüreği hoplar😂😂😂😂
Bir kadın seksi ise ne dar kıyafete ne de dekolteye ihtiyacı vardır.. Havası yeter.. Çuval da giyse çekicidir net.. Fakat ikisi arasından bir seçim yapacak olsam dozunda dekolteyi tercih ederim.. Keyifli günler..
Dar giyimi sevmiyorum kadında Dekoltenin fazlası da gereksiz ve itici Ama spagetti askılı derin sırt dekolteli uzun bir elbise giyip saçını da hafif dağınık topuz yapan kadına düşerim bak işte...
Dekolte sadece bir kısımda verilir ve açık olunca hoş bir görüntü olur. dar giyinmek ise tüm detayları göz önüne serer ve o zaman da daha çok açık görmek istersiniz. Bu konuda dar giyim daha dikkat çeker diye düşünüyorum