Giden sevgili geri gelir mi?

Biz sevgilimle defalarca kez ayrıldık kavga ettik küfür ettik ana bacı kalmadı neler söyledik neler o beni tehdit etti ben oku tehdit ettim arada sevgi Saygı kalmamıştı ama onunla konuşmak bana benimle konuşmak ona iyi geliyordu yaklaşık 2 hafta önce ayrılmak istiyorum diyip gitti 10 gün sonra geri yazdı yalandan olsa yazdı özledim dedi sensiz olmuyor senle de olmuyor falan işte sana bişey demeden gittim falan dedi geri geldi ama o arada sevgili yapmış tiktoğa video atmıştı sevdiğim iyi ki sen yazmıştı , el ele tutuşmuş şekilde video çekmiştiler. Sonra kavga ettik derken ağza alınmayacak şekilde kavgalar ettik sonra dedik düşünelim 10 gün sonra karar verelim konuşmayalım bi kafa dinleyelim sonra diğer günü yazdı tutamadım kendimi dedi sonra dedim karar ver ben mi o mu dedi onu belki sevmiyorum ama sana yaptığımı ona yapamam falan bende dedim ki hiçbir şekilde karşıma çıkma öyle sizce geri gelir mi tabi cinsellik de yaşandı 2 defa aramızda ama öyle böyle değildi sohbetimiz muhabbetimiz birbirimize söver küfür eder onun başına güzel kötü bir olay gelse beni arardı sizce ne olur benim numaramı da silmemiş eminim çünkü baktım onun numarasını başka nuamaradsn ekledim onda foto gözükmedi profil ama benim wtpsptsn gözüküyordu sizce ne olur geri mi gelir geri gelmez mi gelirse niye ne sebeple gelir gelmezse neden gelmez? Daha sonrasında ki olayları eğer gelirse falan yazarım gelmezse de artık bu post burada kalır böyle :))
Giden sevgili geri gelir mi?