Aldatma? Aldattim?

Insan yapmam diyor ama maalesef yaptim. İstanbul'da bir apartmanda oturuyorum. Karşı apartman da sürekli konuştuğum bir konsum var gerek eve gelir gerekse balkondan balkona laflarız. Oğlu var üniversiteye gidiyor ve onu bir gün yanında bir arkadaşıyla gördüm aşağıda arkadaşı sürekli bana baktı. Ben de baktım çok yakışıklı çocuktu gerçekten. Ve benden yaşca küçük çocuklara ilgimin kaydığını fark ettim. Daha sonra bu çocuk beni nasıl oldu bilmiyorum ınstagram hesabımi bulmuş tahminim arkadaşının hesabında vardım ya öğrendi ya da kendi buldu. Aklından hiç çıkmıyorsun seni gördüğünden beri demiş dm ye baktım o çocuk ben de kimisiniz dediğim de kendini tanıttı ben olmaz evliyim yanlış bu dediysemde kendime engel olamadım ve buluşmayı kabul ettim. Buluştuk ertesi gün ormanlık bir yere götürdü beni ve orada sevistikten sonra ilişkiye girdik. O günden sonra mesajlarına devam etti beni çok sevdiğini söyledi önsüz bir an düşünemedim eşime ilgiyi kestim tamamen. Ağrılarım var hastayım diyerek onu gecistirdim bir şekilde ve sevgilimin evine gittim beraber olduk. O günden sonra sevgilimin ilgisi azaldı şimdi daha çok ben yazıyorum arıyorum ama için de de bir pişmanlık hissi oluştu. Ben görücü usulü evlendim sanırım bunu yapmamdaki sorun bu severek evlenmedigim için peki şu an ne yapayım sevgilimi seviyorum eşimi sevmiyorum nasıl ayrılabilirim ya da ayrılırsam sevgilim benimle evlenir mi evlilik konuları açıldığında oralı olmuyor hiç ortada kalır miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Dün evine çağırdı gittim dayanamayıp istememe rağmen ters ilişki yaptı normal de kocama bile dokundurmadigim yer ama o olunca kıramıyorum dayanamıyorum aşk be sevgi bu işte
Aldatma? Aldattim?