Cinsel Yaşam En fazla kaç gün seks yapmadan durabilirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 20 yıldır yapmıyorum kurudum kaldım galiba Güncellemeler+1 yıl %80' inizle sexting yapmam peki... En fazla kaç gün seks yapmadan durabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Yeter Harun abi fake den yazıp kızlara görüş atma 😂 0 0 Yorumla
Teacherisback Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ahaha bence aksine kurumadın da kudurdun Yani hiç yapmadan da ömür geçer ama ona hayat mı denir 0 1 Yorumla Teacherisback +1 yıl Kimsin la sen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl seks elma yemek gibidir, elma yemediysen tadını bilmezsin. Yapmadıysan kudurmazsın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama kuduruyom Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen ölmüşsün yahuben 3 günü geçemiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yo kalbim atıyo Yorumla builder +1 yıl o zaman ufak bir dil darbesi ile klitoris de atar Yorumla
321Joker123 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kaç yaşındasınd 20 yıldır yapmadın 🤣🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla 321Joker123 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben iki gün yapmazsam duramıyorum. Sen iyi dayanmissin :)) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çılgın bakireyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni çılgın şey. Yaramazlık yaptın mı hiç sanal Yorumla Soran +1 yıl Yaptım dayanamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yine yapar misin Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bilmem hiç böyle bir challenger denemedim 0 0 Yorumla
McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. 1 hafta dahası olmuyor denedim 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. 15 20 gün bilemedin 25 0 0 Yorumla
hazazel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hiç yapmasam da olur. Toprağa girene kadar. 0 0 Yorumla
occiditpassionis95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 26 yılla rekor bende djnr 0 1 Yorumla occiditpassionis95 +1 yıl Sende az şey değilmişsjn girgugi Yorumla
BADLOWE1234 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Ufaklık yas kaç senin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 20 abi Yorumla BADLOWE1234 +1 yıl 20 yıldır yapmıyorum bu nasıl bisey Yorumla Soran +1 yıl Bakireyiz yani abim Yorumla BADLOWE1234 +1 yıl Demek zamanı gelmemiş Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hemcinsime yöneleceğim artık dkskdjsdbska 4 6 Yorumla Soran +1 yıl Gel kanka bana zhjsjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emin misinnnnnn Yorumla Soran +1 yıl Hele bi bakim ciciklerine Yorumla Soran +1 yıl Attım bebiş Yorumla barbaroskk +1 yıl Nasıl yaa Yorumla 1genç1düşünce +1 yıl @barbaroskk knk bunlar dönme harun bakma sen bu cakallara bunlar her gun fake hesap acıyor butun sorularına ekletıp xper laıyorlar trol bunlar top Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl En fazla birkaç ay 0 4 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Ben hariçtir herhalde Yorumla Soran +1 yıl Yapalım mı seninlen 💘 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Hahaha hayır Yorumla Soran +1 yıl Gel dedim buraya Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. sana erkek lazım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Stoklarda kalmamış Yorumla okannn_gunnn +1 yıl bu sitede acık bufe gibi sec begen al Yorumla Soran +1 yıl Bu büfeyi beğenmedim ürünleri çürük çarık Yorumla okannn_gunnn +1 yıl haksızsın diyemem Yorumla
doyumsuz_insan Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl mastürbasyon yetiyormu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim de 21 yıl oldu 3 18 Yorumla Teacherisback +1 yıl İlki sert bir karışılaşma olacak desene, baraj dolmuştur hah Yorumla parçalynpuma +1 yıl Sanal dene iyi gelir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Teacherisback eee yani biz de boş değiliz burada evlenmeyi bekliyoruz sonrası kolay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @parçalynpuma seviyorum sanal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @parçalynpuma sevmiyorum Yorumla parçalynpuma +1 yıl Peki ısrar yok Yorumla Teacherisback +1 yıl Emin ol dostum çoğumuzun öyle. İLk zamanlar bir geçsin ne mücadeleler olacak. Boş olunca zaten sıkıntı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Teacherisback evet bi o zaman gelsin artık gerisi kolay Yorumla Teacherisback +1 yıl O zaman gelsin de birde doğru kişiyle gelmesi lazım yaYoksa o da sıkıntı. Var mı bari aday Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Teacherisback yok maalesef Yorumla Teacherisback +1 yıl Desene o zman seninde daha yolun uzun. Barajı doldurmaya devam o zaman ajjlkjkl Yorumla Soran +1 yıl La yeter la yeter la Yorumla Teacherisback +1 yıl La sana ne oldu la ne oldu la Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Teacherisback aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Teacherisback +1 yıl Soranı çıldırttık 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sen beni çıldırtmıştın zaten aşkım unuttun mu sekstingimizi Yorumla Teacherisback +1 yıl Kimsin ki sen gizli Yorumla
KadinSevgilisı Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 20 yaşında? 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Zaten hiç yapmıyorum 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yas kaç ki 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstediğim kadar 0 0 Yorumla
hicetikdegilll Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ohaa ya bana kalsa her gün yapmadan durmam 😁😂 0 1 Yorumla hicetikdegilll +1 yıl Eee gel o zaman Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Yasin daha çok genç olur hayatında Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tutan mı var.. yap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tutan var Yorumla mceviz +1 yıl O zaman sık dişini.. masta devam Yorumla
Kenangünyr Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl gel yapalım 0 1 Yorumla Kenangünyr +1 yıl yüzde 20 benim :d Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. helal olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O zaman yap durma 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Oha zeki ya bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He zekiyim seks, yapmadan durulur mu hiç Yorumla Mayakovski19 +1 yıl Grup harika Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Yeter Harun abi fake den yazıp kızlara görüş atma 😂
Ahaha bence aksine kurumadın da kudurdun
Yani hiç yapmadan da ömür geçer ama ona hayat mı denir
Kimsin la sen
seks elma yemek gibidir, elma yemediysen tadını bilmezsin. Yapmadıysan kudurmazsın.
Ama kuduruyom
Sen eyer her gün 31 çekmiyorsan bir şey bilmiyorum 🤣🤣😂
sen ölmüşsün yahu
ben 3 günü geçemiyorum
Yo kalbim atıyo
o zaman ufak bir dil darbesi ile klitoris de atar
Kaç yaşındasınd 20 yıldır yapmadın 🤣🤣
20
🤣🤣🤣
Ben iki gün yapmazsam duramıyorum. Sen iyi dayanmissin :))
Çılgın bakireyim
Seni çılgın şey. Yaramazlık yaptın mı hiç sanal
Yaptım dayanamadım
Yine yapar misin
bilmem hiç böyle bir challenger denemedim
1 hafta dahası olmuyor denedim
21 yıl benimde haha yarışıyor muyuz
15 20 gün bilemedin 25
Bakireler toplanır şimdi
mastürbasyon yapiyomusun
Hiç yapmasam da olur. Toprağa girene kadar.
26 yılla rekor bende djnr
Sende az şey değilmişsjn girgugi
Ahahahhaa uzun zaaman
Ufaklık yas kaç senin
20 abi
20 yıldır yapmıyorum bu nasıl bisey
Bakireyiz yani abim
Demek zamanı gelmemiş
Hemcinsimle yapıyorum
Bence sen çok ateşlisim
Abartma dur bakalım daha çok gençsin
2 yıl dayanmışlığım var
Hemcinsime yöneleceğim artık dkskdjsdbska
Gel kanka bana zhjsjd
Emin misinnnnnn
Hele bi bakim ciciklerine
Attım bebiş
Nasıl yaa
@barbaroskk knk bunlar dönme harun bakma sen bu cakallara bunlar her gun fake hesap acıyor butun sorularına ekletıp xper laıyorlar trol bunlar top
En fazla birkaç ay
Ben hariçtir herhalde
Yapalım mı seninlen 💘
Hahaha hayır
Gel dedim buraya
sana erkek lazım
Stoklarda kalmamış
bu sitede acık bufe gibi sec begen al
Bu büfeyi beğenmedim ürünleri çürük çarık
haksızsın diyemem
mastürbasyon yetiyormu
Hayır
Benim de 21 yıl oldu
İlki sert bir karışılaşma olacak desene, baraj dolmuştur hah
Sanal dene iyi gelir
@Teacherisback eee yani biz de boş değiliz burada evlenmeyi bekliyoruz sonrası kolay
@parçalynpuma seviyorum sanal
@parçalynpuma sevmiyorum
Peki ısrar yok
Emin ol dostum çoğumuzun öyle. İLk zamanlar bir geçsin ne mücadeleler olacak. Boş olunca zaten sıkıntı
@Teacherisback evet bi o zaman gelsin artık gerisi kolay
O zaman gelsin de birde doğru kişiyle gelmesi lazım ya
Yoksa o da sıkıntı. Var mı bari aday
@Teacherisback yok maalesef
Desene o zman seninde daha yolun uzun. Barajı doldurmaya devam o zaman ajjlkjkl
La yeter la yeter la
La sana ne oldu la ne oldu la
@Teacherisback aynen
Tamam
Soranı çıldırttık 🤣🤣
Sen beni çıldırtmıştın zaten aşkım unuttun mu sekstingimizi
Kimsin ki sen gizli