Bir süredir annem bende olduğu için sevgilimle görüşemiyoruz, o da bunu sorun yapmaya başladı yok işte kaç hafta oldu sevişemiyoruz falan diye. Aramız bozulsun istemiyorum ama bir yandan da annem artık gitsin diye dua ediyorum. Kötü evlat mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYazdigin, cinsel yaşamda bulunmaz yani yanlış şeye yazdın, aile ve problem daha yakışır
Biliyorsun turkiyede böyle adet yoktur yani annenin zamaninda
Sevişmek için anneni Atacan kapıya?
Gerekmez ! Bide bunu gerçekten anneni sırf bunun için atmak istiyorsan , kusura bakma kötü bir evlat olur
Yalan olur ki eğer desem ( yok bir şey olmaz anneni atabilirsin seni kötü bir evlat etmez ) o zamanda trol olur
Yaşına göre sevgilin, kendi evini olması lazım
ya da bir otel tuttun, annesini atmayı daha iyidir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnnenin önemini biliyorsun sanırım anlatmayayım sana anne gitsin denirmi hiç anne öyle bir şeydirki bu anneler bu gün var yarın yok bir gün toprağını öpersin sonra pişman olursun sevgiline gelince basit bir adam seninle sevişmek için atar yaptığı konuya bak başka bir mekan ayarlayamayacak kadar basit boş bir adam bence seni oran İçin seviyor erkek adam sevgilisinin evine mi muhtaç çok enterasan bir adam ben senin yerinde olsam atarım başımdan onu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl😂 hayır kötü evlat yapmaz seni anlıyorum ben olsam bende öyle yapardım sonuçta birisi var seviyorum ama annem var onun yüzünden bir şeyler yaşanmıyor gitmesi için dua ederdim bu benim annemi sevmediğimi göstermez ama sevgilimle bir şeyler yaşamak istiyorum değil mi böyle düşünmek lazım😂🤦♀️ reziliz biz😂🤦♀️
00 Yorumla
+1 yılKotu bir evlatsin evet ben hergun annemi rüyamda görebilmek için dua ederek yatıyorum annen yanında ama sen kıymet bilmiyorsan kotu bir insansin o sevgilin olacak adamda akıl olsa zaten annendir annenle vakit geçir bunu daha başka bir zamanda yapabiliriz derdi. Anlik zevkleriniz için bir ömür uğrunuza kendinizi adamin annelerinize de yapmayın yani
Herkes sizin gibi sansli olamıyor gidip gidip o bir avuç toprakla yetiniyoruz52 Yorumla- +1 yıl
@AsabiÖküz sağ olasın.
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Sevişememeyi sorun ediyorsa ilişkiyi gözden geçirmek lazım diye düşünüyorum. Ailen neticede. Sana bu konuda baskı yapmamalı. Elbet birgün gidecek sonsuza kadar kalacak değil kadın
20 YorumlaSen değil de sevgilin idare etmeli bu durumu ama bence anlayışlı olmalı. Belki dılarda bir kaçamak olabilir arasıra ayarlayamaz mısınız?
14 Yorumla
Soran+1 yılannem sürekli darlıyo burdayken nerdesin nerde kaldın diye rahat bırakmaz ki kaçamaz yapsak bile
Soran+1 yılortalığı birbirine katar o kadın ya
Kalsın bence orada yanındn ayrılmasın eden sana yar olmaz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılGit sevgilin evine anne nöbetin var de bu gece gelmeyeceğim. de ne iş yapıyorsan minareyi çal kılıfına uydur 😂
00 Yorumla
+1 yılKimse bir yere kaçmıyor beklesin. Bekleyin anne o. Seni doğurmasa sevgilin şu an halen eliyle sevişiyordu. Biraz anlayış.
00 Yorumla
+1 yılSakın böyle şeyler düşünme anne gibisi var mı dünyada elin oğlu için değmez
00 YorumlaKesinlikle yapar Bence elin oğlu için Annen üzmeye değmez
00 YorumlaBir zahmet bir kaç hafta da sevişmeyin. Kurumaz merak etme
00 YorumlaYa bu nasıl soru böyle? Sevişemiyoruz diye isyan mı ediyor bir de!
00 Yorumla
+1 yılGunduz yer bulsun gidin sevisin senin evi mesken tutmus belli ki beleşçi
00 Yorumla
+1 yılSeninle sadece sevişmek için birlikte ise hiç olmasın daha iyi
00 YorumlaKötü denemez beee 😊 ama baya da olmuş yani çocuk haklı 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyin duası bu ya annen sevgiliden daha değerli mi oldu? Sanki Allah duasını kabul edecek. Hayırlara vesile dua ediyor sanırsın. Bu ada tam bir ergensin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet kafayı yemiş. ne ara bu kadar rahat olduk abi biz ya pes cidden
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu troll sorularla toplumun ahlakmini bozuyorsunuz, GÖTTÜNDEN Uydurdugun bir soru oldugu cok belli, üyeliginde mavidir senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanıyor seni Allah size edep versin akıl versin ölümden hiç korkmuyorsunuz şaşırıyorum
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGelişmek ahlaksızlıkla olmaz her erkeğe veriyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılNamussuzluk ne zamandan beri gelismek oldu orsplugu medeniyet zannedin siz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka bi yerde adamın işini göreceksin aya payını vereceksiinn
00 Yorumla
+1 yılYav nasil bir sevgili bu sirf senden faydalanmak icinmi bunlari diyorsa ayip etmis bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnneye bu şekilde dua ederek kötü bir evlat olmaktan önce, sevgilimle sevişiyorum Allah'a iyi bir kul muyum diye düşünseniz daha iyi olur kardeşim
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılValla adam haklı rutin oluşmuş. şimdi düşüş var
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklı mı diyosun öff ya
+1 yılO adamdan hayir gelmez
00 Yorumla
+1 yılSen git sevgilin evine
00 YorumlaNe değişik kafalar var laaa şu evrende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTeyzecim bi rahat bırak aşıkları yaa😁😁
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Annemi sevgilimi sendromu çaktırmadan bulus
00 YorumlaBu azginlikla basın yanar bu gidişle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazen insan bencil olabilir Sen o dönemdesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannen ölünce görürüm ben seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılDenebilir.
14 Yorumla
Soran+1 yılçözümü yok ki başka napıyim
- +1 yıl
Mevzu çözüm değil. Sevgilinin cinsellik üzerinden sorun çıkarması, senin de sevgilini ön plana koyup anneni postalamaya çalışacak kadar maneviyatsız olman.
Soran+1 yılne alakası var haftalarca uğramayıp bi anda resmen evime demir atan da kendisi, düzenim bozulduğunda şikayet etmeye niye hakkım olmasın
- +1 yıl
Kendisinden rahatsız olman başka şey, üstte yazdığım başka şey. Ayrıca sevgilinle ilişkin varsa annenle de ilişkin var, her ilişki sevgililikten ibaret değil. Annenle iletişim, hayat görüşü hakkında ayrı duruşlarınız varsa bunu çözmeyip de sonra yine şikayet de edemezsin.
seni doğuracana taş doğursaydı terbiyesiz
01 Yorumla
Soran+1 yılanneme alt yazı eklemişler gibi bi yorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı evlat fghj
01 Yorumla
Soran+1 yılkötü hissetmeli miyim sence
+1 yılO kadar uzun süre kalmasın o da
10 YorumlaBasitlik diz boyu...
00 Yorumlabirgün umarim keske demessin 😞
00 Yorumla
+1 yılKandil gecesi için doğru tercih 👋🏼
00 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sevgiline git sen
00 Yorumla
+1 yılSabredin biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi annene git denmez de git başka yerde hallet
10 YorumlaGel evimi verim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrençsiniz ya
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılotelde yapin
24 Yorumla
Soran+1 yılannem varken çıkamam ki ya
Cevap sahibi+1 yılyaşın kac ne iş yapıyon
Soran+1 yılneden ki
Soran+1 yılee napıyim bu bilgiyi peki😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekar mı yaşıyordun
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimle yaşıyoruz
Ev tutup sevisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurban ol annene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtangaç birimi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmenin o zaman
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Annem geldiği için sevgilimle görüşemiyoruz, gitmesi için dua etmem beni kötü evlat mı yapar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat