Cinsel Yaşam Öpüşürken dudakların kalın veya ince olması önemli mi? YakisikliAlihan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sizce onemli bir etken midir Öpüşürken dudakların kalın veya ince olması önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MrCenGo Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 +1 yıl Kalın ve renkli çok seksi oluyor ve daha tutkulu oluyor. 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Tabi onun estetigini falan yaptirmalisin yoksa cok zorlanirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence ağzı Temiz olsun yeterli en son birini öptüm iğrençti 1 3 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl O biri kimdi 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tatlı_günahlar eski sevgili Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Yokmu şu an sevgilin Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Köfte dudaklı olmak lazım 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kalın dudak daha güzel tabi daha fazla haz veriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle önemlidir 1 5 Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Hayır değil bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E olabilir kişiden kişiye değişir Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Haklısın tabi ki saygın için teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Ne oldu 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalın ve renkli çok seksi oluyor ve daha tutkulu oluyor.
Tabi onun estetigini falan yaptirmalisin yoksa cok zorlanirsin
Bence ağzı Temiz olsun yeterli en son birini öptüm iğrençti
O biri kimdi 🤔
@Tatlı_günahlar eski sevgili
Yokmu şu an sevgilin
çok ince ya da çok kalın istemezdim. orta kalınlık iyidir
Köfte dudaklı olmak lazım
Kalın dudak daha güzel tabi daha fazla haz veriyor
Değildir
Kalın olsun ya
Kesinlikle önemlidir
Hayır değil bence