Ben anal seksi çok gereksiz ve saçma buluyorum mesela.. Ve beni bu konuda kimse ikna edemez.. Karşımdaki insanın sınırlarıma saygı duymasını beklerim kesinlikle.. Erkekler kendilerine gelince böyle bir şeyi kabul etmezler ve bu normal karşılanır ama kadın istemeyince ''neden istemiyorsun, ne var ki'' mantığı devreye girer. Yok öyle bir dünya.. Bir insan benim kimliğime ve karakterime saygı duymuyorsa zaten benim dünyamda olamaz.. Keyifli günler..
Ben hep saygı duydum ve partnerlerim bir sekikde denemek tecrübe etmek istediklerini belirttiler bende elimden geldiğince naif ve keyifli olması için çaba sarf ettim. Ama kilosu ve fiziki inceliğinden dolayı da 2 kişiyi yapmamak için ikna etmek için uğraştım ve yapmadık sebebi ise zarar görecekleri içindi ama yaptıklarımız diğer partnerler ise devamını istedi 😊
İkna etmeyi denerim, bana güvenip en azından denemek için razı etmeye çalışırım. Ama istemiyorsa çok da zorlamak doğru olmaz. Çünkü o zaman güven duygusunu da saygısını da kaybederim. Belli bir noktadan sonra onun tercihine saygı duyup vazgeçmek en doğrusudur.
ulkemizdeki kizlarin bir cogu. Bekaretinden dolayi ilk seks deneyimleri hep. anal olmustur. Buda o yaslarin verdigi tecrubesizlikten dolayi. Ilk anal deneyimleri cok acili gectigi icin bir cok kiz bu korkulara sahiptir. Yasamamis olsa bile arkadaslarindan duyduklari ile korku perdesi iniyor. Yani anal zevk vermiyo olsa rimjob diye bisey olmazdi. Su var tabiki vajina bolgesinde sinirler anala gore daha yogun. Yani anal tabiki vajina kadar zevk vermez. Ama analinda zevke donusturebilecegi cok guzel hazzi hissiyati vardir. Yeterki partnerine saygili bencil olmayan bir erkek olsun. Cunku anal seks cok hassasiyat ve ozen isteyen bir iliski. Asla aceleye getirilmemeli. Evet ikna ederim ve ikna ettigim bir cok iliskim oldu hepsine cok memnun kaldi.
Hiç bir zaman talebim olmaz ancak o ısrarla isterse hatırı için belki..Çünkü anal seks her i, ki taraf içinde sağlıklı değil.. p*rno filmlere bakmayın orada kadın son derce doktor kontrolunda lağman yaparak yapıyor..
Bunu yaptığımda izin almayı sevmem partnerim olacak insan bunu sevdiğimi bilir ve sınırı yoksa partnerim olabilmiştir, giriş noktasını aniden değiştirmeyi severim
ancak hatunun istemesiyle yapacagim bir iliski ayrica cokda zahmetlidir :)))) oyle bu bakire arkadan vericek cart diye olmaz bu is bir avuc b... ku alirsin eline