Evli olup da başkasıyla cinsellik konuşmak evliliğinizi nasil etkiliyor? (sevgilisi olanlar için de gecerli soru)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu durumu eşi veya sevgilisi biliyorsa bu bir fantezi olur bunu yapanlarda oldukça fazladır. Eğer ki sevgilisi veya eşi bilmiyorsa bu bir kaçamaktır sonucu her yere varır. Bir hata veya yanlış olarak ise her insan her an yapabilir. Bunu bazıları affeder bazıları zor affeder bazılarıda hiç.
Bir çok kişi de sanal diye düşündüğü dünyada bir çok cinsel içerikli konuşur. Bu onunla cinsellik yaşamak istediğinden değil paylaşmak, anlatmak veya fikir sahibi olmak içindir. Bu site içinde en fazla rastlanan da budur00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Konuşmak yetmiyor bana. Fazlasını arzu ediyorum ve fazlasının olması evliliğimi olumlu etkiliyor çünkü cinsel birikimin verdiği gerginliği üzerimden atmış oluyorum. Bu da evde dsha uysal olmamı sağlıyor
010 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik ihtiyacını başkasında karşılayacak isen evdeki kadının ne günahı var o kadının da yok mu cinsellik ihtiyacı sence?
Soran+1 yılBir kadın da durduk yere reddetmez demek ki istemeyi bilmiyorsun ya da kadının ruhuna duygularına hitap etmiyorsun
Soran+1 yılDeğil mi?
Soran+1 yılTüm kadınlar için söylemiyorum tabi ama çoğunluğu öyle bnce
Soran+1 yılbenim aklim almıyor valla bir kadının eşini arzulamamasi istememesi bilmiyorum tabi haklı da olabilir sin
+1 yılEvli biriyle konusuyorum, kendisi hiç mutlu değil. Eşi de aldatıyormuş, bir şeyler de yaşadık. Tamamen onun baskısı ve isteğiyle. Onu iyi yönde etkilediğini söylüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılburada ikisi de karşılıklı ihanet ettikleri için öyle düşünüyorlardir
- +1 yıl
Bu ikisinin bitiremediği problemi.
+1 yılBu aldatmaktır.
Evliliğe de bir yararı yoktur.
Cinsellik konuşmanız gereken kişi aranızda sorun bile varsa ççözümlemek için eşinizdir.
İnsanlar eşleriyle konuşmadıklarını yabancılarla konuşarak evliliklerini bitme noktasına getiriyorlar.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
35Cevap
+1 yılHayır aksine olumlu yönde etkiler. Çiftler bunu konuşmalı, karşılıklı istek ve beklentilerini birbirine anlatmalı.
00 Yorumla
+1 yılAşırı zevkli oluyor. Özellikle kadın kendini daha çok veriyorsa, bu konuda sınır koymuyorsa reel seks kadar zevk alıyoruz. İki tarafında evli olması daha da zevkli oluyor.
10 Yorumlaşimdi gerçekleri konuşsam "püü" falan derler, psikanaliz kasarım gene fayda etmez , şöyle diyim.
Hep bal yiyorsanız, arada kuru fasulye gömmek bala olan iştahınızı kapatmaz.00 Yorumla
+1 yılMünasebet teşebbüsüne doğru kaymadıkça problem yok. Politika nasıl muhabbet konusu olabiliyorsa cinsellik de pek ala olabilir.
00 YorumlaEvli olup da bu tür yerlerde veya başka bir sosyal medyada ben konuşmam diyebilen bir erkek çok nadir çıkar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Ne sormak istersen acikca sorabilirsin acik mesajim
05 Yorumla
Soran+1 yılSorum gayet açık degil mi
Soran+1 yılAnlıyorum
Soran+1 yılPardon yanlış görüşe yorum yaotim
+1 yılTecrübe kazandırır farklılık getirir.. Daha faydalı bence...
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki başkasıyla birşeyler yasamak konuşmak eşinle olan ilişkini ona olan ilgini kötü etkilemez mi sence
- +1 yıl
İşte tam o noktada yönetmek ile kontrol ile ilgili kısım öne çıkar.. Eğer bunu evine eşine ilişkine iyi gelmesi için konuşuyorsan çok iyi.. Ama eşinden soğuyup o kısma kayıyorsan aldatma orada başlar ve eşinle tamameb kopar.. Amaç ettiğin şey araç olmaktan çıkar
Soran+1 yılAnlıyorum
- +1 yıl
Sanırım böyle bir süreç içindesin ve içinde çatışma yaşıyosun?
Soran+1 yılÖyle gibi
- +1 yıl
Eğer istersen yazabilirsin. Elimden geldiğince bu konuda mesleki olarak da arkadaş olarak da sana yardımcı olmak isterim inan. İyi gelir
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Ama şunu net söyliyim asla pişmanlık hissetme bu sadece senin sorunun değil çünkü aslında sorun eşinden kaynaklı
+1 yılben boşandım ve burdan evliler yazıyor arada.. evlilikleri etkilenmiyor aksine sorunlarını çözüyorum
10 Yorumla
+1 yılEşine karşı isteksizlik başlar sana görüntüsü bile ağır gelmeye başlar bir zaman sonra
00 YorumlaDirtytalk (kirli konuşma) yapmanıza bağlı bu bence, yapıldığı sürece sınır yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ben taktik alıyorum ve eşimle daha haz alarak sevişiyoruz artık
00 YorumlaDaha Tavan Yaptırıyor Ancak Eşimde SOrun olduğu için ihtiyacımı kendi ellerimle gideriyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılevliliğimi etkilemiyor en azından kafam dağılıyor hoşuma gidiyor ya senin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuştuğumla kaldırıyorum sevgilimle indiriyorum 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılOlumlu etkiliyor yani ilişkinizi
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Soran+1 yılİyi
Cevap sahibi+1 yılSeni nasıl etkiliyor?
+1 yılİyi etkileyeceğini sanmıyorum. Yapılmamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimse bilmediği sürece sorun yok :D buna aldatmada dahil :D
00 Yorumla
+1 yılher şey kişiye bağlı seviye saygı adap varsa sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılBence farklı duygular dusunceler paylasmak guzel bırsey tabuların var mı senın boyle
00 Yorumla
+1 yılSap olanlar da yorum okusun bari (yani ben sjsjsj)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sorun varsa çözülüo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılBence kötü etkiler. Başkası ile konusma
00 Yorumla kafa allak bullak oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Azıp azıp gecede karıya pompa
00 Yorumla
+1 yılEvli olmadığım için etkilemiyor bişeyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılNormal konuşmak mı cinsel konuşmak mı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Taktik öğreniyor olabilirler
00 YorumlaEvliyim ve hiç sorun değil benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evliyim ve sadeec sanalda konusuyorum bazen. sen evlimisin peki
00 Yorumla
+1 yılEvli olan neden konuşsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlumlu
93 Yorumla- +1 yıl
come on
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakın arkadaşı. Ve grup yapıyoruz 😄
06 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
Cevap sahibi+1 yılEvet. Rahat bi cevrede yetiştik diyelim
Soran+1 yılİlginç
Cevap sahibi+1 yılYapan çok bakma demediklerine) denemek istersen bekleriz hahaha
Soran+1 yılYok sağol
Cevap sahibi+1 yılSen de sağol iyi günler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbir çogunu olumlu etkiliyor konuştugum kadarıyla
06 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
kimi eşine anlatamdgı derdi sorunu şehveti anlatıyor bilmediklerini ögreniyor bakmayın herkes biliyom dediğine bir çok şeyi bilmeyen o kadar çok varki.
Soran+1 yılAnlıyorum
- +1 yıl
peki senin açından nasıl bu durum olumlumu olumsuzmu
Soran+1 yılOlumsuz galiba vicdanım çok sızlıyor
- +1 yıl
neler konuştun bu kadar vicdanın sızlamasına neden oldu. birde cinselliğini nasıl etkiledi istersen özel yaz
+1 yılihanete girmez mi
04 Yorumla
Soran+1 yılİletişim varsa ihanettir tabi
- +1 yıl
sen sadece konsuuyor musun?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
anladım :)
Konuşmayı severimm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Sevgilim yetiyo
00 Yorumla
+1 yılFantazili