Ayrıldık 3 ay oldu 2 ay dil döktüm ama olmaz bizden artık dedi, aramızda bi çok beraberlik sevişme falan geçti sadece şimdi dersiniz erkek adam sevgilisini anlatırmı diye ama insan seviyosa fikir almak falan istiyor çünkü çıkmaza giriyor, bizim ilişkimiz 2 yıl sürdü hemen hemen her buluşmada özlem gideriyoduk tabi kız daha hala onun bekareti sağlam yani ters ilişki falan yaşandı aramızda, ayrılmadan önce son 2 ay kala falan bu takıntı haline getirdi beni nerdesin nbyon neden yazmıyosum falan gibi hal böyle oluncada beni boğdu yani baya bi sıktı anlıyacağınız zaten benimde son zamanlarda kendime göre sıkıntılarım vardı o yüzden pek ilgi alaka gösteremedim, hemen hemen her akşam tartışıyoduk, demek istediğm ben hala unutamıyorum onu, bu sevişme konusunda benim ilkim o onun ilki benim, ayrılırken kötü ayrıldık umursamaz tavırlar falan sergiledi bana karşı bende biraz ağır konuştum ama küfür falan etmedim edilmezde zaten 2 hafta göz yaşı döktüm ayırıldıktan sonra erkeğiz ama insan bu konularda hassas oluyor, sizce ileride beni özlermi tekrar mesaj atarmı barışmak istermi fikrinizi öğrenmek istedim, bu arada her yerden engelledi beni onuda göz önüne alarak bi cvp yazarsanız sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKader kısmet. En baştan adam akıllı yaklaşmıyorsunuz sonra da barışır mıyız diye düşünüp duruyorsunuz. Kaldı ki kız sana tekrar yazsa bu kez o yazdığı için egoya girip sen istemeyeceksin klasik vakalar
04 Yorumla
Soran+1 yılAdam akıllı yaklaşmasam 2 yıl süre zarfında neden benle konuşsun, ben ona karşı yanlış bişey yapsam zaten bu kadar kafama takılmaz benim suçumdu der geçerim ilgisiz kaldım diye insan terkedilmeyi haketmiyor bence.
- +1 yıl
Bir insan ilgisiz kalmak için mi sevgili oluyor? 7/24 ilgi istemek tabii ki yanlış fakat sorun belki de olay daha farklıdır? Ayrıyetten ite kaka 2 yıl sürmüş olabilir birde karşı tarafı dinlemek lazım. Üstelik bir kadın için ilki esktra özeldir, onun ilkiysen senden gitmesinin ardında çokça şey olabilir. Hem de zaten her şeye rağmen olmuyorsa da zorlamamak gerekir. Seviyor olabilirsiniz ama sürekli tartışma gerginlik oluyorsa ne mânâsı kalır ki sevgililiğin. Nedendir bilmem ve doğru veya yanlıştır onu da bilemem ama bana pek samim gelmedin yine de hayırlısı olsun 👌
Soran+1 yılHaklısın, ama bilmediğin çok konu var, bu şekilde bir soru birinden bende görsem bana da samimi gelmez o kişi, normal yani, dediklerin doğru katılıyorum sadece onu düşündüğüm için fikir almak istedim zorla güzellik olmayacağını bende biliyorum ki rahatsız edici davranışlarda da bulunmam zaten o kıza karşı.
- +1 yıl
Zamana bırak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sevdiği biri olursa yazmaz
05 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay oldu ayrılalı hemen lap diye kimi sevecek? ki zaten başkasıyla konuştuğu zaman ben konuşmak istemem çünkü, veya ben başkasıyla konuştuğum zaman ona asla geri dönüş yapmam.
Cevap sahibi+1 yılValla iki günde başkasını buluyor insanlar. Şimdi var ya da buldu diye demedim genel anlamda konuştum
Soran+1 yılAramızda olan bitene rağmen kalkıp birinle konuşması bana çok saçma gelir aradan 1 2 yıl geçer ona bişey diyemem ama o 1 2 yıl içinde boşlukta kalcak illaki düşüncelerim bu yönde yanlış ya da doğru
Cevap sahibi+1 yılYani kusura bakmayın ama 7 yıl birisiyle konuşup merhaba sonra başkasıyla 2 ay içinde evlenme kararı alanlar. 10 yıl evlilik yaşayıp boşandıktan 3 ay sonra evlenenler gördüm benn.
Soran+1 yılBenim anne babada ayrı, evlenip boşanmak bana göre çok saçma hani biriyle madem evlilik kararı alıyosan tanımadan alma olan çocuklara oluyor sonra, veya sevgili oluyosanda bu şekilde yaklaşımlarda bulunmamak lazım ben ciddi düşündüğüm için bu kadar yaklaştım ona oda aynı fikirdeydi, bunca muhabbet geçmiş aramızda ben artık seni bırakamam falan diyodu olan bize oldu, hata her iki taraftada var ama o kabullenmiyor düşünmüyor umursamıyor, ben saldım artık uğraşmıyorum sadece ilerideki diğer ilişkilerime etki eder bu durum, güven çok önemli bi ilişkide
Gizli Üye(25-29)+1 yılözlese de dönmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki gururdan kaynaklımı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne