Sizce geri barışmak ister mi veya ne kadar sonra özler?

Ayrıldık 3 ay oldu 2 ay dil döktüm ama olmaz bizden artık dedi, aramızda bi çok beraberlik sevişme falan geçti sadece şimdi dersiniz erkek adam sevgilisini anlatırmı diye ama insan seviyosa fikir almak falan istiyor çünkü çıkmaza giriyor, bizim ilişkimiz 2 yıl sürdü hemen hemen her buluşmada özlem gideriyoduk tabi kız daha hala onun bekareti sağlam yani ters ilişki falan yaşandı aramızda, ayrılmadan önce son 2 ay kala falan bu takıntı haline getirdi beni nerdesin nbyon neden yazmıyosum falan gibi hal böyle oluncada beni boğdu yani baya bi sıktı anlıyacağınız zaten benimde son zamanlarda kendime göre sıkıntılarım vardı o yüzden pek ilgi alaka gösteremedim, hemen hemen her akşam tartışıyoduk, demek istediğm ben hala unutamıyorum onu, bu sevişme konusunda benim ilkim o onun ilki benim, ayrılırken kötü ayrıldık umursamaz tavırlar falan sergiledi bana karşı bende biraz ağır konuştum ama küfür falan etmedim edilmezde zaten 2 hafta göz yaşı döktüm ayırıldıktan sonra erkeğiz ama insan bu konularda hassas oluyor, sizce ileride beni özlermi tekrar mesaj atarmı barışmak istermi fikrinizi öğrenmek istedim, bu arada her yerden engelledi beni onuda göz önüne alarak bi cvp yazarsanız sevinirim.
Sizce geri barışmak ister mi veya ne kadar sonra özler?