Hoşlandığım çocukla yüzyüze görüştük bir sonraki görüşmeyi evde yapmayı düşünuyoruz. Sorun şu 22 yaşındayım ve bakireyim. Eski erkek arkadaşımla denemistik çok acidigi için bıraktık bayılacak gibi oldum. şu an o korku var ve evine gideceğim çocuk bunu bilmiyo. Birbirimizi arzuluyoruz ve çocuk ile ciddi iliski düşünmüyoruz. Yanına gitmeden kendim bozabilirmiyim veya o çocuk buna anlayış gösterirmi dalga mı geçer ne yapmalıyim sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Şu anda belki evlilik düşünmüyor olabilirsin. Zaman neyi gösterir bilemezsin. Karşına çok sevdiğin ve evlenmeyi düşündüğün birisi çıkabilir. Bu seferde bakire olmadığın için çok sevdiğin evlenmek istediğin kişi seninle evlenmeyebilir. Al sana pişmanlık hayal kırıklığı. Çok senin gibi düşünenleri gördük okuduk buralarda. Zamanla insanların fikirleri ve düşünceleri değişebilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılben gerçekten avlenmeyi düşünmüyorum yani bi insanla bir ömür yaşama fikri çekici gelmiyor zaten. kendi tercihim bu yönde
Soran+1 yılanladım pekala saol
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, dalga geçmeyeceği konusunda emin olabilirsin çünkü ilk ilişkide korku yaşaman çok çok doğal. Hele de geçmişte ağrıyla sonlanan bir tecrübe varsa. Mental olarak rahatlaman ve kendini kasmaman adına, ilişki öncesi konuşmanız, ön sevişmeyi uzun tutmanız önemli.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
İliskide on sevismeyi uzun tutman lazim senin fazlasıyla islanman lazim ki vajinana girerken zorlanma olmasin stres yapma kendini de fazla sıkma
02 Yorumla
Soran+1 yılişte normalde her konuda cesur ve korkusuz oluyoken bunda böyle gereksiz bi panik yaşıyorum bi defa yaşadım o acıyı ve olmadı yine aynısı olack diye çekiniyorum
bence hiç riskli işlere girme sen sıkıntı yaşayabilirsin. ilişkidede kendini kasmaz akışına bırakırsan acı çekmeden olacaktır o iş
02 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılSulanması lazım ilk önce. Ulan ne anlattiriyorsunuz bana ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik eğitimi verilmeyince ülkede mecbur napalım
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılKanka dert etmene gerek yok
en fazla giremez yani
ölmezsiniz mq04 Yorumla
Soran+1 yılonunla yaşamak istiyorum bunu ama bilmiyo bakire olmadığımı sanıyor sanırım
- +1 yıl
Neyse ne kardeşim
sarılırken iş oraya gidecekken falan filan çıtlatırsın
zor bir şey mi
ona göre hareket edersiniz
ne garip beyinleriniz var
Soran+1 yılsoru sorduk beyinle ne alakası var 22 yaş geç bi yaş garip bulmasını istemiyorum sadece
- +1 yıl
evet çok garipmiş ya
o kadar garip ki beynim eridi valla
+1 yılCiddi düşünme denen şeyin hiçbir bağlayıcılığı yok. Düşünceye güvenip yapma. he ille de vereceğim diyorsan kendin bozma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yani senin istediğin seks ama ilk olacağı için korkuyorsun normal olarak. Bunu çocukla açıkça konuşursan sorun olmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk normal karşılamaz bence etrafında çok verici tipler var kendisi de çok takılmış kızlarla belli yani ben çok tecrübesiz kalıyorum onun için bence bu durum dalga geçilesi olur söylersem ona
Soran+1 yılBakalım tepkisi ne olacak o sıkıntı sadece
Soran+1 yılBunu ona söylesem kendi kendine dalga geçermi sizce
Soran+1 yılsöylemeliyim mecburen ama tuhaf bulurmu sence 22 yaşında hala bakire diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirelik önemsiz sanırım. Evleneceğin zamana bırakmayacak misin🤔
06 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyi düşünmüyorum hpşlandığım insanla keyfime bakmak istiyorum ama çok gerginim bu konuda o benim hakkımda ne düşünür diye
Cevap sahibi+1 yılCiddi düşünmüyormussun. Eger evlilik isteyen ya da ciddi ilişki isteyen biri değilse karşı çıkmaz bence.
Soran+1 yılkarşı çıkmaz zaten ciddi düşünmediğimizi ikizimdde söyledik. ama dalga geçermi 22 yaşında hala bakire uğraşamam deyebilir vs
Cevap sahibi+1 yılYok be niye desin. Kendin boz istersen çok önemli bisey değil ki. Elinle yavaşça halledersin
Soran+1 yılanladımm pekala
Cevap sahibi+1 yılBen de evlenmek istemiyorum. Tanışmak ister misin? En azından arkadaş oluruz?
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendine bu kötülüğü yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılakışına bırakıcam zaten stres yapıyorum yoksa
- +1 yıl
Aynen
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılDertlere bak yarabbim jdjdjdksksk
10 Yorumla
+1 yılYapma gitme derim illa yapacaksan evlen öyle yap
00 Yorumla
+1 yılBırak o bozsun, sık dişini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire ile ilk seksin kuralları var ama
014 Yorumla
Soran+1 yılmesela
Cevap sahibi+1 yılsevişmede yapılması gerekenler sen farkında olmadan bazı şeylerin kontrolünü sana vermesi ve en uygun pozisyon bunlara dikkat etmesi gerekiyor
Soran+1 yılkendisi uğraşmak istemez bence kim isterki tecrübesiz kızla yatmayı hemde bakireyse
Cevap sahibi+1 yılbakire bir kızı seksten zevk almak için değil onu mutlu etmek için yapacak birisi olmalı zaten ve oldu bitti değil 2 3 saat olması ilgilenmesi gereken biriyle adım adım ilerleyerek onu kıvama getirerek yaşanmalı
Cevap sahibi+1 yılsenin o anı tecrübeli deneyimli olgun bakireyi bilen ona yaklaşımı dokunuşu özel olmasına özen gösterek zevk ve egosu için değil sana senin istediğini vermek için çaba gösteren neyi nasıl yaparsa acıyı en aza zevki doruğa çıkarmasını bilen biriyle yaşamalısın bence tabi ve bu konunun çokta ayrıntıları var tabi
Soran+1 yılpek uğraşacağını sanmadığık birisi yani kızlarla sadece bu amaçla görüşen birisi zaten. o yğzden dalga geçip tuhaf bulmasından korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılonu sana istediğini vereceğine inandığın kişi olarak görüyorsan alaycı olacağını zannetmem ama aklında onla ilgili soru işaretlerin varsa karşılıklı birtakım zevkler için seni istediğine ulaştırmak isteyen olur olacaktır inan bana
Soran+1 yılkarşılıkklı zevk almak için görüşüyoruz zaten ama ilişkiye girmedik ve ilk girişimizde benim bu durumumdan ötürü gerginlik olacak gibi
Cevap sahibi+1 yılbelki sen daha tecrübeli birisine daha artı bakıyor olmalısın
Soran+1 yılhayır çocuk sorumluluk üstlenecek bi tip değil zevkime bakar geçerim kafasında. o yüzden gerginim
Soran+1 yılve benden haricinde de eminim çok yattığı tecrübeli kızlar olmuştur
Cevap sahibi+1 yılanladım bakirelerde deneyimlimi (aslında ozelde konuşmak doğru olurdu ama)
Soran+1 yılO kadarini bilmiyorum ama kızlarla çok münasebetle girmiş bı tip gibi geldi bana
Cevap sahibi+1 yılçok seks yapmak başka bakireyle seks yapmak başka bişi bunun sende farkındasın
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Önemi yoksa senin için kenfin bozabilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılönemi yok ama kendimde nasıl bzarim bilmiyorum
Soran+1 yılnası kolay insanlar acıdığını söylüyor
Soran+1 yıltecrübeli yani cinsellik konusunda öyle bence ama yinede onunla saçma sapan anlar yaşamak istemiyorum acı çekerek
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenjmde ilkimdr aynısı olmuştu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılIslanmada sorun mu yaşıyorsun?
00 Yorumla Bi fikrim var
06 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Soran+1 yılÖğrenciyim de bejsrrt ne?
Soran+1 yılİgrenirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri