Cinsel Yaşam Büyük göğüse sahip olmak dezavantaj mı, bulunmaz Hint kumaşı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Kizlar 90 beden olan var mı dertleşelim? Güncellemeler+1 yıl Kizlar nerdesiniz? Büyük göğüse sahip olmak dezavantaj mı, bulunmaz Hint kumaşı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Biraz kilomusunuz ondan dolayı da büyük olabilir ideali 75 85 arasında 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Balık etliyim Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Sarkma olmadığı sürece sorun olmaz bence yapacaginiz sporla da biraz vücudunda duzelmede olabilir Yorumla Soran +1 yıl Sarkık maalesef ama dolgun yaşlı gibi değil yani Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Diger bölgeleriniz nasıl peki Yorumla
enest001 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl Bence büyük gögüsler her zaman seksi ve çekicidir. çok büyük ve sarkık olandan bahsetmiyorum tabi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sarkık benim biraz 😢😢 Yorumla enest001 +1 yıl büyük olunca illaki sarkacak ama önemli olan düzgün dolgun durması kimininki çaput gibi :) Yorumla Soran +1 yıl Yok dolgun baya Yorumla enest001 +1 yıl o zaman emin ol bulunmaz hint kumaşı çünkü bir kadının en seksi yeri gögüsleridir bence benim en çok onlar ilgimi çekiyor Yorumla
whereizmymind Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Meme işte. 90 sırt genişliği bu arada meme büyüklüğü değil. 0 0 Yorumla
grkmmm9 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Benim için göğüs çok küçük olmadığı sürece büyük küçük fark etmez önemli olan uçları. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl neden dertleşeceksin kızı taşıdığı fiziksel özelliklerle mutlu etmek isteyen çok kişi var sen yeterki kendini sev bu zevk renk durumu 0 0 Yorumla
değişik111 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kesinlikle hint kumaşı bile halt yer yanında resmen büyük göğüs hayranıyım 😊😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu zamanda bulunmaz hint kumaşı , çoğu kızınki yok gibi sütyen takmalarının bile anlamı kalmamış. 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Kızlardan başka herkes yazmış ndjdkdk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen a q Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bayılırımm büyük memelere 🥰 0 0 Yorumla
Tcrbe_sextavsiyecisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl bel ve sırt ağrısı yapar her kıza yakışmaz 0 0 Yorumla
egeli95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. 90 b ise bas tacı yaparım seni 😂 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Büyük değil ki o. Ideal kabuk edilen boyutta. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gayet büyük bundan fazlası zarar Yorumla technocrates +1 yıl Fazlası zarar tabi Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Duruşu önemli bence 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aşağıda baya 😕😕😕ama dolgun Yorumla Cefternal +1 yıl Yani büyük olupta sarkık olmamalı Yorumla Soran +1 yıl Saol 😢 Yorumla Cefternal +1 yıl Bazıları böyle büyük bi balona su koymuşta aşağı çökmüş gibi oluyo sennki nasıl bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl O kadar değil Yorumla Cefternal +1 yıl İşte bilmediğimden bişey diyemiyorum Yorumla
hicetikdegilll Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yani çok büyük degil ama göğüslerin her türü güzel 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bulunmaz hint kumaşı 0 0 Yorumla
DemirDikBey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Ya birak kizları gel ben sana dert ortağı olurum 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. offf bence avantaj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Biraz kilomusunuz ondan dolayı da büyük olabilir ideali 75 85 arasında
Balık etliyim
Sarkma olmadığı sürece sorun olmaz bence yapacaginiz sporla da biraz vücudunda duzelmede olabilir
Sarkık maalesef ama dolgun yaşlı gibi değil yani
Diger bölgeleriniz nasıl peki
Bence büyük gögüsler her zaman seksi ve çekicidir. çok büyük ve sarkık olandan bahsetmiyorum tabi
Sarkık benim biraz 😢😢
büyük olunca illaki sarkacak ama önemli olan düzgün dolgun durması kimininki çaput gibi :)
Yok dolgun baya
o zaman emin ol bulunmaz hint kumaşı çünkü bir kadının en seksi yeri gögüsleridir bence benim en çok onlar ilgimi çekiyor
Meme işte. 90 sırt genişliği bu arada meme büyüklüğü değil.
Benim için göğüs çok küçük olmadığı sürece büyük küçük fark etmez önemli olan uçları.
neden dertleşeceksin kızı taşıdığı fiziksel özelliklerle mutlu etmek isteyen çok kişi var sen yeterki kendini sev bu zevk renk durumu
Kesinlikle hint kumaşı bile halt yer yanında resmen büyük göğüs hayranıyım 😊😊
Bu zamanda bulunmaz hint kumaşı , çoğu kızınki yok gibi sütyen takmalarının bile anlamı kalmamış.
Kızlardan başka herkes yazmış ndjdkdk
Aynen a q
Bayılırımm büyük memelere 🥰
bel ve sırt ağrısı yapar her kıza yakışmaz
En az avuca sığacak şekilde olmalı
Ahhh ahhh aşığım aşık 😍😍😍
Bulunmaz hint kumaşı.
Benim için bulunmaz hint kumaşı
90 b ise bas tacı yaparım seni 😂
Büyük değil ki o. Ideal kabuk edilen boyutta.
Gayet büyük bundan fazlası zarar
Fazlası zarar tabi
Duruşu önemli bence
Aşağıda baya 😕😕😕ama dolgun
Yani büyük olupta sarkık olmamalı
Saol 😢
Bazıları böyle büyük bi balona su koymuşta aşağı çökmüş gibi oluyo sennki nasıl bilmiyorum
O kadar değil
İşte bilmediğimden bişey diyemiyorum
Yani çok büyük degil ama göğüslerin her türü güzel
Bulunmaz hint kumaşı
Ya birak kizları gel ben sana dert ortağı olurum
offf bence avantaj
Ben sevmem
Hint kumaşı 😀
Bulunmaz Hint kumaşı