Devamını haftada iki kere getiriyor. Hep oynayıp bırakıyor. Erkekler hergün asılmıyor mu ben mi abazan düşünüyorum o mu çok efendi bir tip. Aldatma şansı sıfır bu arada. Zaten seviyoruz birbirimizi ama sekse karşı düşkün olmaması şaşırtıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ki böyle şeyler oluyor senin eşin sadece çok gıcık emir o senin onu ne kadar istediğinin farkındadır ama yine de bir türlü için ışık yakmıyor aslında sen gayet iyi bir durumdasın hem vücut hem zeka olarak ama adam yine de oralı değil bu durum bana o kadar tanıdık geldi ki Allah Allah sanki ben bunu yaşamış ya da yaşıyor gibiyim😂🤦♀️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılYorgundur. Uyumak istiyordur. Vakti yoktur. Bir sürü sebep var. Nasılsa elinin altındasın. İsterse becerir seni. Sevişmek oynaşmak da kafi geliyor olabilir. Sen çok azgınsan o ayrı bir konu.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belki o da seni seksten soğutmaktan korkuyordur.. belki kolay doyan biridir bilemem ama bahsi geçen özelliklere sahipsen sen her gün catur çutur yenmelisin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
50Cevap
+1 yılSekse düşkün olmayan koca benden uzak olsun zaten tutuyorum kendimi hevesimin içine edemez
51 Yorumla
+1 yılSenin kocana benim karışımdan şart ama bak fazla kudurursa ben karışmam sora kızmaca yok arkadaşımın karısı da kocama ne yedirdin diyip yüzüme tükürdü kızdı bana 😂😂😂😂
17 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@DreamGhosters valla bak adama iki kase karışım yaptım yedi adam sabaha kadar iş yapmış odun olan adam her gün yapmaya başlayınca kadında normal olarak kızdı
- +1 yıl
Bu işler böyle baraj kapağı bir açıldımı boşalmasııı uzun sürer
Soran+1 yılSöylesene karışımı
- +1 yıl
Abla çok basit bir kaseye ceviz badem ve çörek otu koy ama badem ile cevizi sen kır hazır olanlar tuzlu olduğu için nokta fayda etmez sora bunları az bişey ez sora üzerine siyah üzüm pekmezi dök ve kocana yedir enişte kendinden geçecek çörek otu ile ceviz badem birleşince isteksizlik hormanu güçleniyor ve istek artıyor buda eşinin hormonlarını iyleştirir haftada 1 kase yese yeter bence ben bekar adamım her akşam yiyorum çünkü tatlı seviyorum ama enişte delirecek 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılBademe alerjisi var
- +1 yıl
Ozaman badem yerine yer fıstığı ez abla üstündeki kabuğu soy hazır olan varya tuzu gitsin yedir
+1 yılAnlamıyorum bu adamları
Ne güzel eşi istekli ve güzel her gün yapsana daha ne istiyor
Kaç yıllık evlisiniz14 Yorumla
Soran+1 yılÜç yıllık
- +1 yıl
Daha çok yeni evlisiniz ger gün yapsanız bile fazla değil İnan
Keşke diyorum keşke
Yaşlarınız kaç?
Soran+1 yılO 28 ben 26
- +1 yıl
Çok gençsiniz boşa geçmesin günleriniz geceleriniz
Tadını çokartıj doya doya
+1 yılSenin gibi bir kadını insan yataktan çıkarmaz. Neden sana karşı ilgisiz anlam vermekte güçlük çekiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılTam bi iş adamı çok yönlü biri yoğun. Beni ilgisiz bırakmak istemediği için eli hep biyerlerimde sanırım. Çok istekli değil
- +1 yıl
Seninle sabaha kadar seks sapilsa banami der misin hiç.
- +1 yıl
Haftalık ne sıklıkla seks yapıyorsunuz normalde?
Sağlıklı bir erkek isterse günde 3-4 ilişkiye bile girebilir yani ben girebilirim. Arkadaşın dediği gibi kocan gizli gay de olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlarım. Kocam bana aşık çok kıskanır beni
Soran+1 yılKurcalıyorum da o çok dikkatli titiz biridir
+1 yılHapla aktara git doğal ürünler al yap kızım birşeyler oral seks çek onu sekse hazırla jartiyer giy file giy dantel giy uyandir göze hitap et
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl:D :D Soru başlığı beni benden aldı.. Bence bir sorun yok eşinizle konuşmayı deneyin.. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılKaç yaşında?
Nasıl bir işte çalışıyor?
Sürekli mi böyle dönem dönem mi?
Maddiyatınız nasıl?12 Yorumla
Soran+1 yıl28 yaşında masa başı çalışıyor zengin değiliz ama iyi durumumuz. Para yönetimi konusunda kuruşuna kadar bana herşeyini anlatan bi adam. Aldatma şansı sıfır yani. Onun içn de para lazım sonuçta 😄 evden eve işten eve birisi. Sürekli böyle ya. Ama işler yoğun olmadığında daha istekli
- +1 yıl
Erkekler böyledir. Değildir diyen net abazadır yokluğun yangınındadır. Ben 23 yaşındayım. Stresli veya yoğun, yorucu olmayan günlerde formumdayım. İstekliyim ancak ters giden şeyler olduğu dönemlerde cinselliğe ilgim azalıyor. Tatmin olmak tatmin etmek yetiyor. Tutkulu uzun uzun saatler veya postalar havada uçuşmuyor. Özetle eşinizin durumunun diğer erkeklerle aynı olduğuna inanıyorum.
+1 yılbazı erkekler bu tiptir knk aldırış etme sadece onu azdırmayı dene
23 Yorumla- +1 yıl
Sen denediğimde başarılı olabiliyor musun 😳😯
- +1 yıl
@BaşbuğKürşad seni ilgilendirmez annene sor bakalım bu soruyu bacım cocugu
- +1 yıl
Anasına sorması gereken sensin de anan konuşabilen bir varlık mi bilemedim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Et yedir 40 güb et yesin sonra ver yetkiyi gör etkiyi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunluğu et yedir demiş. Fındık kuruyemiş bal pekmezden daha mı etkili et
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudunu senin kadar beğenmiyor olabilir seni güzel bulmuyor olabilir
317 Yorumla- +1 yıl
Adam begense kesin sevicem zaten onu bence dışarda hallediyor o isi
Cevap sahibi+1 yılYani kadın kendini beğeniyorda adama sormak gerek
- +1 yıl
Adam bence gönül eğlendiriyor onunla ve beğendiklerini dışarda hallediyor onunla tatmin oluyor biraz bence
Soran+1 yıl@BerkanGunsoy kocam hergün iltifatlarla uyandırıyor aramızda bir problem yok deli gibi kıskanıyor. Ben kendimi beğenen egoist biri değilim durumun doğru yorumlanabilmesi için söylemem gerektiğini düşündüm. Kadınlar tarafından da iltifat alırım yaşımı göstermediğim söylenir hep. Allah vermiş neyse övmicem 😂
Cevap sahibi+1 yılKocanada bir sormak lazım yoksa dısardakiler mı aklını karıştırıyor.
- +1 yıl
Daha nasıl ovucen kendini kanki 😅😅 sen bunları iyi güzel düşünüyorsun tamam da kocan ne düşünüyor acaba bı sormak gerek yani senin gibi binkadinla da oynasilmaz sadece yani normalde kaç yaşındasın ki
Cevap sahibi+1 yılHep öyle olur zaten kadın harikadır adam aşıktır falan 😂😂😂
Soran+1 yılKocam da yüzüme karşı güzel olduğumu söyler. Vücuduma hayran olduğunu söyler. Zaten fitim kalçam göğüslerim manken edasında
- +1 yıl
Ama harika kadınla da adam sadece oynasmakla kalmamalı. ki 🙄
- +1 yıl
Senin ölçülerin nasıl ki
Acaba kocan değişik tatlar arıyor olabilir mi
Soran+1 yılSoruyorum. İstediğin kadın profili ne söyle kızmam lütfen dedim. Tamamen sensin diyor bana. Kumralım ben. Esmer sevmediğini biliyorum. Sarışınları çekici buluyor musun dedim. Yok ya ölü gibiler pis geliyorlar dedi.
- +1 yıl
Ben bu adamı çözemedim valla 🤣🤣 en son ne zaman s*kti seni
Soran+1 yılBu sabah benim ısrarımla
- +1 yıl
Vay arkadaş ya zor s*k beni diye diye adam öyle mi s*kti ya çok garip gercektn evliliğin başlarında da böyle mıydı
Cevap sahibi+1 yılSpor yapıyo musun kaç kilosun
Soran+1 yıl160 53 . Yürüyüş yapıyorum sadece ama sıkıyım. En çok kalçamı beğeniyo. Başlarda bu kadar değildi
- +1 yıl
Ölçülerin de çok iyiymiş çok farklı pozisyonlarda keyif alabilirsin tabi yapabilene 🙄🙄
Sanırım doymuş gibi sana ama zorla kendini s*ktirecek kadar da olmamalı yani
+1 yılCinsel çekim olmayabilir aranızda veya eşinin başka bir sebebi olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. İstekli kadına isteksiz erkek istekli erkeğe de isteksiz kadın gidiyor demek ki hayatın cilvesi
10 Yorumla
+1 yılBiraz da sen belli et istediğini, devamını getirmesini söyle. Hep ondan bekleme seks iki kişiliktir.
10 Yorumla
+1 yılİlla düşkün olmak zorunda değil belki de utanıyordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aşırı yapmak performansı düşürür daha iyi haftada 2 3 kez yapmak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanı genelde olması lazım acaba iktidarsızlık sorunu mu var
00 Yorumla
+1 yılSana göre öyle bir vücudun var. Demek adamı uyarmaya yetmiyor sana göre her ne kadar öyle olaa da
00 Yorumla
+1 yılsekste iyi değilsindir istekli değilsindir ya da başkası ile seks yapıyor sana dermanı kalmıyordur
00 Yorumla
+1 yıllibidosu düşüktür, belki hormonsaldır. bir tahlil yaptırması lazım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adamı etle sütle balla kaymakla fındıkla fıstıkla besle biraz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBesliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke ben de yapabilsem ama evli değilim evliler az da olsa yapıyosanız kıymet bilin😂
23 Yorumla- +1 yıl
Habahaha haklısın evde kaldık bizi alan yok kanka
+1 yılSeni sıkmak istemiyordur , daralma bunalma diye. Bide her Zaman istemez yani. oymasmak da hoşuna gidiyo olabilir
22 Yorumla
Soran+1 yılDün teklif etti. Umursamadım. Üstelesin istedim. Unuttu bile bida yanaşmadı bile. Yine de ben söyledim de oldu. Neden hemen kendini çekiyorsun ısrarcı ol dedim. İstemediğin bişeyi yapamam dedi. Bazen de seni kullanmış gibi olmak istemiyorum diyo. Kıyamıyormuş
- +1 yıl
Diyom ya , seni darlamak istemiyo. ya da kendine güveni olamayanilir seks konusunda
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek postalık olabilir. Çok yaygın bir durum bu. Onun boşalmasına fırsat vermeden işini halletmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO haltı yemeden düşüneceksin senin gibilerin soyu kurusun inşallah
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şanssızsın.. hem oynaşmak nedir yaa seks yapmak varken
02 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim eli kalçamda sürekli. Ya da gelir ben iş yaparken dayar. Az öper azdırır gider yanımdan
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin kocan odun benim yazdıkların gibi karım olacak hergün pompalarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılYoo her gece asılıyorum.. Alışmışım her gece asılmaya bazen ıslak bazen kuru
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimki de bazen öyle iş yorgunluğuyla ama ben istiyorum libido tavan yapıyo uyurken oral falan yapıyorum şeyi kazık gibi dimdik oluyo sonra uyanıyo dayanamıyo o azgınlıkla ve seks yapıyoruz bu teknik bende asla eskimiyo :D
12 Yorumla- +1 yıl
Cok fena birseysin sen
- +1 yıl
Adam yorgun yorgun yaa bütün gün çalışmış rahat bırak azcik 😋😁😁
Evet nerdeyse her gün boşalırız. Ama seninki garip biraz. Libidosu mu düşük? fantezi denediniz mi hiç?
00 Yorumla
+1 yılAslinda libidosu cok dusuk sanki bana oyle geldi ama senin dedigin gibi guzel ve sexsi bi vucudun varsa hayret bence
00 Yorumla
+1 yılYo sen doğru düşünüyorsun o senin değerini bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılSeni ben alayım, benim odunu da senin oduna verek
05 Yorumla
Soran+1 yıl😏 Memnunum bunun dışında eşimden. Fazla mı abartıyorum içimi dökmek istedim
- +1 yıl
Yok haklısın. Başına gelmeyen anlamaz. Benim evdeki odunda aynı senin kocan gibi.
Soran+1 yılNe yapabiliriz nasıl değişir
- +1 yıl
3 senedir değişmedi bendeki denemedğim yol taktik kalmadı. Gözüm dışarı kayar diye de korkmuyor. Garip bir hale evriliyor zaman geçtikçe
Soran+1 yılProfiline baktım da beş ay önce biriyle tanıştırılmşsın. Evli misin şu an
+1 yılBende bilemedim bebek 💙
10 YorumlaBence kendine bi sor fantezi yapin
00 YorumlaSoru sormal için sorulmuş bir soru daha
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYorgun oluyor demek ki
00 Yorumla
+1 yılMotoru daha fazla ısıtmak lazım
00 Yorumlabelki oynaşmayı daha çok seviyordur.
00 Yorumla
+1 yılZevki erteliyo iyice kıvama gel istiyorsa demekki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Ne kadar süredir evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılS. k. erken zevk almıyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılVar mı öylesi. Söyledi zaten bana oral sevişme zevk veriyor devamı çok olmasa da olur dedi
Cevap sahibi+1 yılVar tabi. Penisi küçüktür ya da sen genişsin. Girdiğinde zevk almıyordur. Hangi pozisyonu tercih ediyor daha çok?
Soran+1 yılPenisi ideal. Ben de darım zorlanıyor hatta erken denediğinde. Misyoner ve doggy seviyor
Cevap sahibi+1 yılKoku bile uzaklaştırabilir. Çok ıslanıyor musun?
Soran+1 yılEvet çok ıslanıyorum ama kötü kokmam asla. Titizimdir
Cevap sahibi+1 yılOnu sen bilemezsin, sana güzel gelen ona kötü gelir
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sen getir, niye ondan bekliyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBelkide sorunları cok
00 Yorumla
+1 yılnasıl yani ileriye gitmiyormu
00 Yorumla
+1 yılDemek ki sorun kendisinde.
00 Yorumla
+1 yılbelkide gay xd
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman sen gerisini getir onu bekleme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki yetersiz sağlık sorunu var
00 Yorumla
+1 yılsoru başlığı muazzam Wprjdjaşapjdkdososk
10 Yorumla
+1 yılMacun yedir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kocan gizli gay
10 Yorumla
+1 yılBen olsam her gün of of bize denk gelmez bölesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nasıl yani
00 Yorumla
+1 yılAnlat, düzelir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılboy kilo kaç ?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılTuhaf
00 Yorumla fantezi deneyin
00 Yorumla
+1 yılpipissss problemi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her gün olmaz ama tahrik et
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Seksi bir vücudum bebeksi bir yüzüm var ama kocam neden benimle sadece oynaşıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım