Cinsel Yaşam Büyük diye reddedildim, bu nasıl iş ya? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Birlikte olucağım kadın büyük diye olmaz dediböyle bi saçmalık var mı ya Büyük diye reddedildim, bu nasıl iş ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gerçekten saçma olmuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sinir oldum ya BeyazGay +1 yıl Haklısın
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Millet büyük olsun diye ağlar seninki tuhafmış🤣 1 37 Yorumla Soran +1 yıl Yemin ediyorum sinirden geberiyorum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam olacağı sırada mı söyledi bunu Yorumla Soran +1 yıl Sevişmeye başladık sonra soydu beni Şakamı yapıyorsun dedi anlamadım dedim yapamam ben alamam dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk değilse korkmaması lazım Yorumla Soran +1 yıl İlk değildi ya alamam edemem dedi yaparsanda çok yavaş olacaksın dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tuhafmış cidden oraya kadar gelip sonrası olmaması Yorumla Soran +1 yıl Demir gibi olmuştum halâ ağrıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü olmuş kızla konuştun mu sonradan Yorumla Soran +1 yıl KONUştuk özür dilerim ama alamazdım dediBaşka Türlü rahatlatayım ya da çok yavaş yaparım deseydin olurdu dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istediğin gibi olmayınca yapmanın manası yok ki zaten o an moralin bozulmuştur Yorumla Soran +1 yıl Yavaş boşalamıyorum ki ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yüzden dedim işte de neyse boş ver çoğu kadın büyük ister zaten Yorumla Soran +1 yıl İnşallah denk gelirim öylesine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl arkadaşın mıydı kız Yorumla Soran +1 yıl 27 yaşındaydı Yorumla Soran +1 yıl @RuyaYagmur keşke herkes öyle düşünse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl arkadaşın mıydı diye sormuştum Yorumla Soran +1 yıl AYnen birlikte çalıştığımız arkadaşımdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sağlık olsun sıkma canını Yorumla Soran +1 yıl Halâ kasıklarım ağrıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mastürbasyon yapamıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Gelmiyo mastürbasyonla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ağrıdan kurtulmak için dene biraz kötü olur böyle Yorumla Soran +1 yıl GElmiyo işte gelse yapıcam da gelmiyoki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok tahrik olduğun zamanda dene şimdi olmaz belki Yorumla Soran +1 yıl Şu anda nasıl tahrik olup deniycem ki Kimse yok yani yanımda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi istek falan gelirse diye Yorumla Soran +1 yıl EN sonunda Ergenler gibi sanal s. x peşinde koşucam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl deme öyle ya senin suçun değil Yorumla Soran +1 yıl Cidden çok ağrım var ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üzüldüm Yorumla Soran +1 yıl İStersen özelden konuşalım burdan her şey yazılmıyor ya Rahatsız olucaksan boş ver ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rahatsızlık değil de sanal istemiyorum onu bil Yorumla Soran +1 yıl Reel? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok hayır Yorumla Soran +1 yıl Gİzlşden çıksana istek atayım alırsın yine gizliye olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla
black_mamba7 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl inandırıcı değil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yav tamam sen inanma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gerçekten saçma olmuş
Sinir oldum ya
Haklısın
Adam düşürdü ya, helal olsun.
Doluşur şimdi pembe hesaplar :D
Millet büyük olsun diye ağlar seninki tuhafmış🤣
Yemin ediyorum sinirden geberiyorum ya
Tam olacağı sırada mı söyledi bunu
Sevişmeye başladık sonra soydu beni