- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki gerekiyor yani temizlik için şart losyon gibi bir şey zaten ilk önce biraz içeri bir şekilde döküyorsun bunun aparatı var daha sonra onu bir şekilde suyla temizliyorsun duş hortumunu mesela başlık kısmını çıkartıp çok kolay bir şekilde yapabilirsin bence basit bir şeydir yani zor olduğunu zannetmiyorum cinsel ilişkiye girerken de kontrolün sende olduğu pozisyonları seç
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılLavmana gerek yok ilişkiden 3-4 saat önce katı yeme ve tuvalet ihtiyacını karşıla yaşlar kaç ne zamandır sevgilisiniz krem kullanın ve kaşık pozisyonunu tercih edin ilk önce daha rahat girer acele etmesin vajina gibi girmesin
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeşke cevap verseydiniz
Soran+1 yıl4yıldır sevgiliyiz ben 23 yaşındayım o 30 önceden tuvalet ihtiyacımı karşılarsam sıkıntı olmaz diyorsunuz yani
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ne güzel uzun bi ilişki ve cinsellik üst düzey burçlar ne cinsel hayatını ilk baştan beri böyle güzel mi
Soran+1 yılBenim Aslan onun Boğa
Evet güzel ama ben ona daha fazla zevk yaşatmak istiyorumm o yüzden de farklı şeyler denemeyi severim😊
Cevap sahibi+1 yılBurçlar dan belli zaten her şey tam detaylı neler yaşıyorsunuz anlat bende ilişkinize yeni macera ve zevkler için fikir vereyim ilişki sürekli aynı olursa şıradanlaşır ve yatak hayatı biter yeni şeyler deneyin tabi ki kesinlikle ona küçük sürprizler yap
Soran+1 yılÖzelden konuşabilirmiyiz
Cevap sahibi+1 yılOlur
Soran+1 yılYazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır hiç alakası yok yaptırmana gerek yok ben 100 kere yaptım hiç kötü bir şey yaşamadım
16 Yorumla
Soran+1 yıltedirginim bu konu hakkında aksi bir şey gelirse başıma çok utanırıımm
Cevap sahibi+1 yılçok özel şeyler söyleyemiyorum buradan ama güzel yöntemlerim var
Soran+1 yılİletişime nerden geçebilirim seninle yardımcı olur musun bana😊
Cevap sahibi+1 yılolurum tabiki
Cevap sahibi+1 yılgizliliğimi kaldırıcam o arada yaz
Soran+1 yılYazdım
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kayganlaştırıcı mutlaka kullan ve ilk olacagı için önce parmak
10 YorumlaEvet mutlaka yoksa çirkin görüntüler ortaya çıkabilir domates kabuğu gibi mesela 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılEvde lavman nasıl yapabilirimm pekii ve zararı var mıdır
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2 ilişkiden 2 saat önce tuvalete git güzelce s*ç sonra temizle kendini başka şeylere hiç gerek yok sürekli lavman yapılmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiden önce tuvaletimi yaparsam sorun olmaz diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılEvet olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Lavman yapmaman ıcın tecrubelı olmasının o yuzden yapmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Castrol magnetech kullanın ilişki öncesi süper ötesi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLavman yap ve ilişki öncesi 4 saat önce bişey yeme.
016 Yorumla
Soran+1 yılLavman yapmadan olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılOlur ama o gün pek bişey yeme ve bi gün önceden sıcabilsigin kadar sıc icinde bişey kalmasın kabız isen sıcmana gerek yok
Soran+1 yılAhahaha kabız olmayı dilerdimm şu an
Cevap sahibi+1 yılKabız değilsen riskli işte 😂😂
Soran+1 yılMalesef😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKayganlaştırıcı olarak vazelin iyide cok hızlı git gel yaparsa içinde , tutamazsın bak ben sana söyliyim kahberengi su misali akar gider asagı 😂
Soran+1 yılYavaş yaparsa sıkıntı olur mu peki😂
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ama taramalı tüfek gibi yaparsa fışşşt bi bakmış penisden asagı regl iken akan kahverengi sıvı gibi bişey akıyor anammm der 😂 ha başıma geldi devam ettim ben cünkü nasılsa duşa gidicez yıkıcaz dedim ama bişey diyimmi o aktığında daha kayganlaşıyor anüsün ici ve bir gram inanırmısın acı çekmedi vay be dedim
Soran+1 yılYaaa kötü kokarr düşünmek istemiyorum şu ann😂😂 neyse bi deneriz yavaş ol derimm çok acı cekersem zaten bıraktırırım
Daha çok mu zevk alıyorsunuz ters ilişkiden😂
Cevap sahibi+1 yılDar olduğu icin aşırı zevk veriyor üst üste 3 kez bosaldımdı vajinadan bir kez bosalınca isteğim gidiyor valla
Soran+1 yılson olarak ne yapmamı önerirsin pekii bende isterim o zevki yaşatmak sevgilime😄
Cevap sahibi+1 yılYap ama dediğim gibi hızlanırsa elinle geri doğru ittir koku olcak diye korkma neden dersen o an ki zevk kokuyu engelliyor burna gitmiyor bile , onun dışında gerçekten anüsünün içini iyice vazelinlet boş yer kalmasın ici dışı , giriş bölgesi parmağını sokup icine iyice yaydırsın en sonundsnöyle girsin sana yoksa cidden acı çekersin bu en önemli şey muhakkak yaptır
Soran+1 yılTamamm teşekkür ederiim öyle yapıcam😄
Cevap sahibi+1 yılRica ederimmmm iyi seksler 😂
Soran+1 yılahahaha teşekkürler evde lavman yaparsam sıkıntı olmaz ama dimi😂 ve ilişkiden ne kadar once yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılBir gün önce yap ondan sonra sıvıyla beslen hadi bakem gazan mübarek olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılHayır gerek yok. Güzel bi duş al ve önce parmakla alıştırsın seni
10 Yorumla
+1 yıl15 yıldr yapıyorum anlatırım öğretirim istersen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKrem vazalin bebek kremi gibi seylerde olur
00 Yorumla
+1 yılB. k bulaşsın istemiyorsan yapmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen mi isyiosun omu istiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılBen istiyorum
Cevap sahibi+1 yılyani bilmiyoeum ki çok olfu ilişkim lavmansız da olsu
Soran+1 yılöyle bir durumla karşılaşmam % kaç lavman yapmadan
Cevap sahibi+1 yılkarşılaşsan ne olwcak ki seni sevşyorsa bazı şeyleri göze almalı utanılacak bi durum değil ya valla ama tabii temiz olsun yeter bide bişiler yeme çok
Soran+1 yılBen cok utanırım öyle bi durumda o yüzden öyle bir durumla karşılaşmak istemem zaten hijyene cok onem veririm genelde
Cevap sahibi+1 yılönden yapıyomusunuz
Soran+1 yılEvet yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yıloo küçük hanım uyudun sandım ahaja
Gizli Üye(36-45)+1 yılVıcık vicik olur
33 Yorumla
Soran+1 yılLavman nasıl yapabilirim evde
Cevap sahibi+1 yılKank zeytinyağı daha iyi
- +1 yıl
Tecrube farkli
+1 yılEvet gerekli
00 YorumlaSıcak su ile temizlik losyon var mi
00 Yorumla
+1 yılİgrenc
00 Yorumla
+1 yılNe zaman
06 Yorumla
Soran+1 yıl2gün sonraa
- +1 yıl
İlk mi olacak sizin daha önce ne kadar ileri gittiniz
Soran+1 yılYok 2yıldır cinsel ilişkimiz var ama ters ilişkiyi denemedik henüz bende istiyorum o da sen istersen olur dedi
- +1 yıl
Peki dayanabilcekmisin
Soran+1 yılDeniycem denemek istiyorumm
Soran+1 yılÇok mu acır dayanılmaz şekilde
+1 yılcanım ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşın kac canım
14 Yorumla
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılne zm ilişki olcan
Soran+1 yılBu akşam
Cevap sahibi+1 yılyaptinmi