1) çünkü bu toplumun %98'inin inandığı dine göre zina günah. evlenmen lazım sevişebilmek için.
2) cinsellik eğitimi diye bir şey olmadığı için bu konular açıldığında aileler hep ayıp, konuşulmaz, terbiyesiz falan diyip konuyu geçiştiriyor ve gençler bilinçsiz büyüyorlar.
3) yukarıdaki sebeplerden ötürü erkeklerin büyük çoğunluğu haliyle abaza. bu da gördüğü her kadını sadece cinsel obje olarak görmesine sebep oluyor
4) cinsel obje olarak gördüğü yetmezmiş gibi kaşar vb. çok ağır sıfatlar yakıştırıyor
5) haliyle kadınlar da bu sıfatlara maruz kalmamak için haklı olarak aşırı korumacı oluyor
6) erkeklerin böyle olduğunu bildikleri için tabiri caizse erkekleri parmağında oynatıyorlar. çünkü erkeğin ona ne amaçlı yaklaştığının farkındalar
7) bunu bilen erkeklerin büyük çoğunluğu da rol yapıyor. amacım sevişmek değil seviyorum seni vs. diyip tecrübesiz kızları kandırmaya çalışıyor.
sonuç: cinsel açlığın afrikasıdır Türkiye... :)
sorunun cevabı sadece ilk iki maddede olsa da geniş bir pencereden bu olaya bakmak istedim...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede ne zaman söylediğin önemli yoksa gayet doğal şey gibi her yerde insan acıktığını söyleyemez ama evinde söyler gider yer insanda sevgili eşi kocası her neyse onunla paylaşmalı söylemeli
03 Yorumla- +1 yıl
Elbette sokak 'ta söylenmez ama kast ettiğim şey daha başka , ilişkide bile genel olarak söylenmiyor ya da çekinmeden bir cinsel sohbet yapabilmek gibi.
Cevap sahibi+1 yılO saçmalık ve değişik bir tabu
- +1 yıl
Konuşabilmek isterdim Güzel olurdu ama gizlisin 🤔
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil knk kedi köpek gibi ilk bulduğumuz etkilendimiz kişiyle oracıkta zikişmeliyiz
13 Yorumla- +1 yıl
Biliyormusun kanka şu itici anlamsız tavırlar aşırı basit gösteriyor 👍
Cevap sahibi+1 yılSenin ne düşündüğün umrumsa değil
- +1 yıl
Kanka ezikmisin , günümüz ergenlerinin bitmeyen megalomonluk proplemi 😂😂
Senin ne düşündüğün kimin umurunda peki.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer