- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyor ben de dedim ya aklımdakini unutmak için başka birisiyle bir şeyler konuşmayı denedim ama olmuyor elimde olan bir şey değil aklımdakini çıkartamıyorum kalbime başkasını koyamıyorum bir insan bir insan gerçekten seviyorsa başka birisiyle olamıyor maalesef özellikle seven taraf bir kadınsa başka bir erkekle olması mümkün değil
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevişmem için seviyo olmam gerek. Sorunun aslı s*KS yapmaksa bu da tercihim olamaz. Birini seviyosam ama hayatımda değilse unutmak için değil unutmamak için çaba harcıyorum ben. Unutmamaktan kastım olayı saplantıya çevirmek değil. Güzel anları, anıları, bakışını, bakışımı ve çıkardığım dersleri unutmamak…
Birini unutmak için bi başkasıyla yatmak sevdiğime değil, yattığım kişiye de değil önce bana ve hissettiklerime saygısızlık. Ben bunu kendime yapmam.
Birini halen seviyoken başkasıyla s*KS yapar mıyım? Artık hayatımda olmaması şartıyla yaptım, yapıyorum, yaparım da. Ama bu onu unutmak için olmaz asla. Kaldı ki ben birini seviyosam kralı gelse unutturamaz. Benim onu sevmekten vazgeçmem gerek.10 Yorumla
Hayır. Birini unutmak için başkasına değil kendime ihtiyacım olur benim.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok doğru
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu görünce aklıma çok sevdiğim bir şarkı geldi.. Gece avutmuyor, gönlüm unutmuyor, dokunduğum hiç bir ten senin gibi kokmuyor.. Bu benim olayım olamaz asla.. Bir beden tüm zihnimi, ruhumu ve hücrelerimi kaplamışken ve onun hayaliyle yanıyorken ellerim asla bir başkasına dokunamam.. Keyifli geceler..
https://www.youtube.com/embed/EtC5p17e_Ns22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊🍀🥂
- +1 yıl
Rica ederim ☕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
İnsan hayatta bu kadar da düşmemelidir.10 Yorumla Bu mu yani sevgi dediğiniz şey sevişmek seks yapmak mı? Sevgi dediğin evlenene kadar beklemektir ve bende öyle yapıyorum insanların hayatlarına karışmıyorum ama sevgi bu değil ben 1 sene bir kızı sevdim peşinden koştum onun bana verdiği cevap sadece ayaklarıma bakmaktı ♿ ben buyum ama sevmek sevgi bu değil seven insan evlenene kadar bekler ama yok şimdiki herkes seks delisi olmuş çıkmış birazcık da olsa biz engelliler den bir şey öğrenin biz hapishanede ki insanlar dan daha kötüyüz doğduğumuzdan beri evdeyiz evde mahkumuz ya annemiz ile ya babamız ile siz kızlar bana göre biz engellilere düşman gibisiniz tek bir sorum var NEDEN?
08 Yorumla- +1 yıl
Soruyu doğru anladığından emin değilim 🤦♀️
- +1 yıl
Engelinle barış sen kendini sevmezsen başkaları hiç sevmez. Bunu mevzu bile yapmamalisin ya da sorgulamamalısın.. Seni sevende mevzu etmez merak etme
- +1 yıl
O hepimizin sorunu sadece senin değil 😄
- +1 yıl
Hiç küsmedik ki 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiyelim ki sen küçük beden kazak giyiyorsun fakat ben sana büyük beden bir kazak aldım o kazak sana yakışmaz üstünde bol durur rahatsız olursun çünkü fiziğine uygun bir ölçüde değildir oysa fiziğine uygun bir kazak sana daha çok yakışır üstüne tam oturur demek istediğim teselli amacı ile sevdiğin kişi haricinde başka biri ile birliktelik yasamak da buna benzer olur olmaz değildir ama tıpkı kazak örneğinde olduğu gibi ölçü olarak sana uygun değildir yakışmaz rahatsızlık verir
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir örnek olmuş
+1 yılBu elbette kişini kendisine saygısının olmadığını gösterir ki ben asla böyle bir şey yapmadım yapmam da
20 Yorumla
+1 yılOldukça mantıksız..
Biri aklımdaysa işkence geliyor başkasıyla konuşmak bile.. Beceremiyorum bunu..30 YorumlaÖyle bir şeyi ne kendime ne de karşımdaki kişiye yapmam. Kaldı ki sevişince de unutulmaz ki :D
10 YorumlaUnutmak için yeni asara açık kapi birakirmisin tarzinda bitecek sandim soruyu 😂 unutmak icin baskasiyla sevisme igrencligi nedir ya... Tenini unutmaksa niyet muhakkak olumlu bakan çıkar herhalde
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bunu yapmam. Bunu yapmak demek bana göre yarama tuz basmak demektir. Kendime ihanet etmek ve kendi gözümden düşmek demektir. Başkasının yara bandı olmak istemediğim gibi bir başkasını da yara bandı olarak kullanmak istemem
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılSevdiğimi unutmak adına böyle saçma bir şey yapmazdım. Sevmediğin biri ile sevişince kendi bedenine ve kendine saygısızlıktan baska bir sey degil bu durum. Başkasıyla sevismek sevdigini unutturmaz bir faydası da olmaz bence..
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılUmutturmuyor ya. Dahası birini sevebilecek olgunluğa eriştiğin için vicdan azabı duyuyorsun. Çocuksu platonikliklerden ya da film özentisi sulu beyinsizliklerden bahsetmiyorum. Sana ilham veren hoş gelen ve savunmanı indirebileceğin biri...
10 Yorumla Sevdiğimi unutmak için başka bir tene ihtiyaç duymam. O ruhu başka birinde bulmaya çalıştıkça ruhsuzlaşırsın. Bir başkası ile sevişiyorsam, bir başkası olduğu için sevişirim, eski duygularımı bu işe karıştırmam.
10 Yorumla
+1 yılEvet yani neden olmasın dünyada tek kalmış erkek ben olduğum için hemen çıkar birini bulurum hayır zaten kimse yokken ben olmayan diğer kişiyi de arıyım bakalım oluyor mu yahu amerikada mı yaşıyoruz hani birini bulduk bide ikinciyi bulup onu unutalım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu durum ilk olarak kendime saygısızlık olur. Birini cidden sevmiş ve istemişsen başka tende onu unutmam mümkün değildir. Tamamen unutur veya baikasını istediğimde anca öyle birliktelik yaşarım. Unutmak için sevişmek çok yanlış ve benlik değildir.
10 Yorumla
+1 yılAsla yapmam bunu. Bu arada dün beni yanlış anladığını düşünüyorum. Konuşma şansımız var mı?
00 Yorumla
+1 yılSevdiğini unutmanın kolay yolu var kitap okuma müzik dinlemek gündemi takip etmek birini seviyorsam onula sevişmek için de sevmem biriyle bu işi yapıyorsam oda eşim olurdu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun için seçenek olması lazım ülkede ilişki işleri de para gibi gözü açık olan insanın en az 3 tane yedeği vardır biriyle biter diğerine yönelir durmaz
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sevişmek odaklanma ile olur. biri daha kalbinden gitmemişken aklından gitmemişken odaklanma olamaz. yani bir başkasını arzulayamazsın. arzusuz duygusuz cinsellik de masttan farkı yoktur
10 YorumlaBaskasını yara bandı olarak kullanmam. Bitirmisimdirki baskası olmustur. Bitmese başkası olmaz
40 Yorumla
+1 yılAsla asla dememek gerek lakin birini unutmak için bunu yapacağımı sanmıyorum. Biriyle bunu yapıyorsam başkası aklımda değildir zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖfff yaa, ben bu yanlisi yaptim, hem de 2 kere 😕😢.. evet faydasi oldu aslinda, ama unutmamda degil sadece kendimi daha rahat hissetmemde..
412 Yorumla- +1 yıl
Üzülecek bişey yok doğru olanı yapmışsın giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir net😃
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 üzüluyorum tabi ki, çünkü simdiki mantikli düşüncelerimde bana yanlış geliyor, ama o zmnki karmaşık duygularla bunu idrak edemiyorsun işte 😕 düşündüğün tek şey intikam almak oluyor 👿👿👿
- +1 yıl
İntikam alınmışsa alınması gerektiği için alınmıştır, zev almak gerekiyo zevk almak gerektiği için alınmıştır, bişey oluyosa olması gerektiği için kimse kusursuz değil, ben bunu hata olarak görmem ama sen hata olarak görüyosan bile biz insanız ve hatalarımızla varız diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 hahaha iste ben de hep senin mantigindan gittigim icin bu kadar karışıyor ya hep işler🤣; demek ki bunun da yaşanması gerekiyormuş, kaçarım yok nasilsa deyip üstüne düşmemek ya da hatayı kendimde aramamak 🙄🙄
- +1 yıl
Dediğim gibi ben hata olarak görmüyorum bunun üzerine çok tartışabiliriz bence insan cinsellik yaşayınca değil başkasına gönül verince aldatmış sayılır,🙂 derin mevzular ama senin düşünüyorum diyosun ya okadar emin olma bence😉
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 emin ol uzun uzadiya tartisabiliriz evet. Cunku ben neyin dogru neyin yanlis oldugunu cok ii farkindayim. Benim sorunum bunu uygulayabilmekte 🙄 yani daha dogrusu kendime bunu kabul ettirmekte 😊😊
- +1 yıl
Konuşmak istermisiniz
Cevap sahibi+1 yıl@emrekarali bu konu hakkindaysa hayir 🙄
- +1 yıl
Normal ya arkadaş olarak
Cevap sahibi+1 yıl@emrekarali yok saol
- +1 yıl
Tamam teşekkür ederim
+1 yılBaşkası ile sevişmek kimseye sevdiğini unutturacagini sanmıyorum
10 Yorumlaİntikam almak için olabilir ama unutturcağını sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılUnutmak için değil eski alışkanlıklarını sürdürmek için başka insanlarla beraber olursun.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Hayır bumu yani basitlik karaktersizce bence birini unutmak için başka bı bedene sarilmak
10 Yorumla
+1 yılDenedim ama sanki karşımda beni izliyormuş gibi geldi gözümün önüne o an bıraktım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğimi unutmadan başkasının elini bile tutmam. Bu o kişiye ve kendime ihanet olur.
10 Yorumla
+1 yılGönlün, aklın, ruhun başkasındayken başka ten uymaz.
10 Yorumla
+1 yılBirini unutmak için ekstra bir çabaya ihtiyacım yok. Unutmam gerekiyorsa unuturum, lama cimi yapmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılSevişmezdim, sevdiğim kişi dışında başkası aklımda kalmazdı.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin halde ayrılmak aşk acısı çekmdknfalan bazen böyle şeyler yaptırabilir insana
10 YorumlaAsla böyle bir şey yapmam kendime. O kadar aciz bir insan olmadığım daha.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şey yapmam. Sadece ve sadece sevdiğim kadınla sonsuza dek sevişirim.
10 Yorumla hayır.. yapamam basıma geldi çünkü aklım baska yerdeyken bır baskasıyla ne öpüşürüm nede buluşurum
10 Yorumla
+1 yılİnsanın bir onuru olur değil mi. Sevismenin sebebi bir başkasını unutmayı istemek olmamalı. Yani duygusal açıdanda olsa maddeci acidanda olsa saçma geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılO sadece kalbine ihanet olur
Eger kıymet bilmediyse kaçamak olur
Tarafını seç 😉10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılO nasl bir bahane ya anladık çivi çiviyi söker de bu çok saçma
10 Yorumla
+1 yılAsla öyle bir şey söz konusu olamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiri aklimdayken koynuma girene o sanip sevisirim buda unutmaksa saçma
10 Yorumla
+1 yılAsla yapmam öyle bir şey
10 Yorumla
+1 yılAsla kendimi alçaltmam
Masum bir insanı da yara bandı olarak kullanmam10 YorumlaUnutmak için değil de ihtiyaç için sevişebilirim 😂
10 Yorumla
+1 yılSevişirken unutursun sadece, buda bişey sdsödldmdlclelxkwkcjs
41 Yorumla- +1 yıl
Ya o daha * falan dersen djdjdjdj
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevisirken zevk alıyorsun iş bittikten sonra geliyor pişmanlık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide hayır.
Belki nefret ettiğim için olabilir 😂😂00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Unutmaya başka vücut ya da sevişmeler çare olmuyor sedece sanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılYapmam diyenler var okudum hepsini , hepside yalan atıyor.
Ben yapmak istemem ama bu yapmicağım anlamında gelmez umarım yapmam.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOndan değil tek eşlilik bana göre değil o yüzden aldatıyorum kocamı
69 Yorumla- +1 yıl
Yaşattığını yaşarsın umarım..
- +1 yıl
@Bilmembelkigiderim amiiinnn inşallahh
- +1 yıl
@Bilmembelkigiderim
Anumm senin kedinmi var 🤣
- +1 yıl
@Selimcan3460 profildekiler bahçe de baktığım kediler şimdi kocaman oldular. evde de kedim var ama :)
- +1 yıl
@Bilmembelkigiderim
Bendede 7 tane var şükür 🙂🙈 - +1 yıl
@Selimcan3460 çok güzel :))
- +1 yıl
Çok seviyorum ya. Gt
Her gece seni unutmak için sevişsemdr sen başkaydın sevgilim misalimi:))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. unutturmuyo bee kaç kez denedim sevdiğinin yerini hiç bir şey alamıyo
00 Yorumla
+1 yılHayir unutturmaz bunu yapan karakter yoksunudur
30 Yorumla
+1 yılBoyle yaparak unutamazsin bence
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeyle unutuyorsanız sevişin gitsin.
20 Yorumla Iyk kafamda buna engel olmak için binbir ses çıkar
20 YorumlaUnutmak icin değil ama şartlar uygunsa sevişirim.
10 Yorumla
+1 yılUnutmasamda swvişirim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Bazen unutturur bazen hatırlatır
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yapmam yapmakta istemem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Hayır kendimi kandırmayı sevmem 🙂
10 YorumlaEvlenmeden yapmam zinaya karşıyım.
10 YorumlaSevgili bulup ayrıldımda sıra onamı geldi.
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar