Erkek arkadaşıma ilişki sırasında oral yaparken tesislerin altına ve makat bölgesine indiğimde çıldırıyor ve o senin dilin mi yapma diyor kıvranıyor sizde de oluyor mu erkekte bunun sebebi ne
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aşırı haz alıyoruz işte neyini anlamıyorsunuz hassas biraz o bölgeler :)
Ordan boşaltmak mümkün mü sonra devam ettiğimiz de ilişkide geç boşalıyor 30 dk falan
Sanmıyorum değildir, ayrıca geç boşalmayla oranın da alakası yoktur asıl sinir demetlerinin yoğun olduğu yerler penis başının kenarları dır gövdesi ile birleştiği yerler, asıl çıldırtmak istiyorsan tam boşalması bittikten sonra oralara sert bir masaj yap bak nasıl kendinden geçiyor 🤣
Başına mi 😅😂 bosaldıgında yalamaya devam ediyorum valla
Başına evet, ama kenarlarına Avucunun içine koy baş kısmını sımsıkı sıkarak bir ovştur şöyle çığlık atmazsa bir şey bilmiyorum :D :D. (bu arada şanslı çocukmuş bu arada banada senden lazım bir tane XD )
Bide başka hassas noktası var mı demişsin parmaklarını analından sokabilirsin ilişki sırasında zevk alacaktır :)
bu gerçekten çok zevk verici bişi yapan kadına en özel karşılığını da vermek gerekir
Teşekkürler o şekilde bosalması mumkun mu peki yani bazen on dakika yapiyorum var mı baska önerebiliceğiniz bi yer ordan sonra ilişkide 30 dk boşalıyor ama o sıkıntı
bu dediğini en mükemmel uygulanması gereken 69 da erkeğin üstteyken diline beden hareketiyle sürtünerek özgürce yalatması ve sana da aynı özeni göstermesi olur ama çabuk boşalsın istiyorsan koltukta oturan erkeğin önünde diz çökerek tek sen yaparken penisi asla elinden bırakmaman olur
Penise de bi elle git gel mi yapmalıyım yatarken yapiyorum genelde
evet elinden bırakma ama çok ıslak olsun az bişide sıkarak yap
Çok teşekkürler :D ya ilişki sirasında argodan ziyade açık konuşmamı devamlı ne hissettiğimi öğrenmek istiyor konş diyor orada ne solicegimi bilemiyorum
ilişki sırasında senden konuşmanı istemesi erken boşalmamak içindir sekse açıkmısınız sadece sevişme mi var
Konuşmaynca kendi kendime yapiyorım sanki diyo ahaaha:D yaşı 35 belki de ondan bilmiyorum ki ben 23 yasındayım
ama hislerini öğrenmek için konuşmanı beklemek biraz aaptallık gibi bişi ve sende yaşını büyük yazdığına göre olgunlardan hoşlandığın belli ama sanırım yolunda gitmeyen bişiler var gibi sen ona verdiğinin anlamını ve karşılığını görememe gibi bişi sanki ve biraz bencillik mi var
O da beni ilişki sırasında tatmın ediyor soruyor devam ediyor yardımcımoluyor ama mesela o aldığım zevki devamlı duymak istiyor konuşmamı onun iyi olduğunu hissettirmemi istiyor hırcın olmamı istiyor
iyide bazı şeyler sözlerle anlatılmaz ki sencede çok saçma değil mi ben aldığın zevki mutluluğu sözlerde aranmasını öneririm bunu göremiyor mu
ve sadece sevişiyormusunuz dedim ama yazmadın yazmaya çekindiğin şeyler mi var burada konuşamadığın
Yok ilişki yaşıyoruz ya
anladım ama sende istediğini bulamadığın değişik bir şey var sanki yaptıklarının karşılığını alamamış düşüncesi ama taktir edilir bir kızsın erkeği mutlu etmek için elinden geleni yapmakta harikasın
Çok teşekkür ederim öyle ya erkek doyarsa gitmez zihniyeti var bende güzel kokmak bakımlı olmak hemm ponçik hem seksi olmak önemli
zevler ver al meselesi
Senin gibi kadın az bulunur zaten ve zevkten kıvranması çok normal
Evet. Özellikle yumurtalik ve popo tarafi yalanincs hsrika zevk veriyor
Baska boyle bölge var mı
Yokkk baskaca.
Bende kadına ilk defa yapacağım nelere dikkat etmem gerekir
testislerimin yalaması da hoşuma gidiyor ama diğer kısmı denemedim
Bu senin iyi yaptığına işaret,
Tesk ederim
Ne demek 😊
bende severim hassas noktalar orası...
Sanırım bjnu her kadın yapmıyor ben de ilk defa ona yaptim ve haz aldığıni gorunce devam ettim hep
evet yapmıyorlar maalesef.. şanslıymış erkek arkadaşın... kıymetini bilsin... :)
Tek kotu noktam konuşmamı istiyor eşlik etsem de bazen o biraz argodan ziyade açık konuşmamı istiyor ne hisettigini devamlı söyle diyo kitleniyorum :)
seks yaparken konuşmak zor ya maç anlatır gibi... '' evet arzu ceza sahasına girdi çok şiddetli bir şekilde yalıyor..'' :D
Harikasın en sevdiğim 😍😍😍
Bunu her kadın yapmıyor sanirim erkeklerde pek dile getirmiyor ben kendim keşfettim ve aldığı hazzı gorunce hep devam ettim onereniliceğiniz baska nokta var mı
Tabi ki süper bi keşif olmuş ama bunu yapabilecek hatun da çok nadir çıkıyor. Buradan ifade edemem bazı şeyleri
Zevk alıyor ne olabilir başka
Hayır nafret ederim oradan
Aynen tasaagin hepsini ağzına allll
Böyle oral yapan var mi
Heryerde gezdiriyorum dilimi
dişlerin değiyordur
Dilim demişim orada
Bilemiyorum artık
Rimmingten bahsediyorsunnn
Anladımmm olabilir djdjs
Abartmış
Orada ne işin var senin 🤣🤣