Sevgilim var ve erkeklerden zerre hoşlanmıyorum iki türlü de ama nasıl diyeyim bilmiyorum da arka kısımda erkeklerin zevk noktası bulunuyormuş ve bu cidden zevk veriyor parmaklaması falan bence. Bazısı direkt gay falan der biliyorum ama olan bu bizim zevk noktamız burada ve sevgilim mesela evlenince parmaklasın da isterim yani hoşuma gider.
Güncellemeler
+1 yıl
Anlamadığım şey şu işte. Bizim yani erkeklerin G noktası yani en zevk veren noktası oraymış ve ben mesela bundan keyif alırsam gay oluyorum genel itibariyle insanlara göre ama yapmazsam da neden yani?
Aynı seyş gecende ben sorıdm hemeb gayy dediler. Erkek arkadaşım onu parmaklamamı istiyor oral yaparken bunu sordum sevgilinin gay dediler haha
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Heh bak işte helal olsun sana. İnsanları anlamıyorum işte bende çok ilginçler. Ya bak erkeklerin G noktası orada ve ister istemez hoşuna gider ama direkt buna gay demek ne oluyor anlamıyorum
vajina zevk alman ve bosalman icin yetiyor mu yetiyor ne gerek var kendini parmaklatmaya az erkek ol ayol
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen anlamadın olayı işte. Birincisi en zevk alınan yer oraymış bu bir bilimsel gerçek. İkincisi parmaklattım diye erkeklik mi gidiyor yani cidden mi anlamıyorum
G noktası diye bilinen nokta o civarda. Yani en hassas en zevk veren yer ora ama nasıl diyeyim özellikle Türkiye de mesela bunun şakasını bile yapsan direkt gay dedikleri için insanlara insanlar denemek istemeyi geç aklından bile geçirmiyor.
Peki benim anlamadığım veya insanların bence asıl sorgulaması gereken şey şu. Bu neden anormal sayılıyor veya bunu anormal yapan ne desem cevap veremezsin. Yani dediğim gibi G noktamız orada bulunuyor mesela ve bu gerçekten erkeklere aşırı zevk veren bir şey ama ülkede özellikle normal görünmediği için insanlar bu tarz bir düşünceyi aklından bile geçirmiyor. Gay damgası yiyorlar ama alakası yokki işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tamam kanka evlendiğinde eşine söylersin parmaklar seni bunda kötü bir şey yok.
Dimi yani bende öyle düşünüyorum ama gay damgası yene şeyi var buna göre tuhafıma gidiyor
Eşin sana gay dese ne olur demese ne olur. :D
Doğru aslında evet. Sevgilimle evlenmek istiyorum zaten ve o bana demez aslında ama yinede bilmiyorum
Aynı seyş gecende ben sorıdm hemeb gayy dediler. Erkek arkadaşım onu parmaklamamı istiyor oral yaparken bunu sordum sevgilinin gay dediler haha
Heh bak işte helal olsun sana. İnsanları anlamıyorum işte bende çok ilginçler. Ya bak erkeklerin G noktası orada ve ister istemez hoşuna gider ama direkt buna gay demek ne oluyor anlamıyorum
vajina zevk alman ve bosalman icin yetiyor mu yetiyor ne gerek var kendini parmaklatmaya az erkek ol ayol
Sen anlamadın olayı işte. Birincisi en zevk alınan yer oraymış bu bir bilimsel gerçek. İkincisi parmaklattım diye erkeklik mi gidiyor yani cidden mi anlamıyorum
bilimsel gercek? vibratör siparisi nerden veriyoruz
G noktası diye bilinen nokta o civarda. Yani en hassas en zevk veren yer ora ama nasıl diyeyim özellikle Türkiye de mesela bunun şakasını bile yapsan direkt gay dedikleri için insanlara insanlar denemek istemeyi geç aklından bile geçirmiyor.
ben karsi cinsle bile anal iliskiye karsiyim agacim kendi anal yoluma mi sey yapacam
Yaa tamam ama bak mesela kadına anal zevk vermez ama mesela aynısı sana yapılsa zevk alabilirsin bile ama asıl nokta şu ki parmaklaması diyorum zaten
olabilir aga da 3 kurus fazla zevk alcam diye gerekte yok be
O senin tercihindir bir şey diyemem ama inan bana 3 kuruştan daha fazla ama da dediğim gibi yinede saygı duyarım
eyw
Pek normal bir durum değil.
Peki cidden anlamıyorum. Neden böyle düşünüyorsun?
Bir erkeğin kendini parmaklaması normal mi sence?
Peki benim anlamadığım veya insanların bence asıl sorgulaması gereken şey şu. Bu neden anormal sayılıyor veya bunu anormal yapan ne desem cevap veremezsin. Yani dediğim gibi G noktamız orada bulunuyor mesela ve bu gerçekten erkeklere aşırı zevk veren bir şey ama ülkede özellikle normal görünmediği için insanlar bu tarz bir düşünceyi aklından bile geçirmiyor. Gay damgası yiyorlar ama alakası yokki işte
Bqklu pemak
Ne alaka yaa
Kendin yap
Yapıyorum da zaten 😅