Sizce olmalı mı? Yoksa bu sadece kullanılmak mıdır?
Evet kesinlikle
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer başkaları için konuşamam kendi Arzum için konuşuyorum, karşıma daha önce biriyle olmamış uyumlu olduğumuz ve gönlüme göre olan (bende onun gönlüne göre) bir kız çıkarsa karşımıza üniversitede mezun olana kadar zaten evlenemeyiz bu sürede birbirini tanırsın işte ve bu süreci de ağırdan alırsın hıp hızlı acele kararlar verip acele ilişkilerin içine atlayıp hata üsütne hata yapmanın lüzmu yok eğer gerçekten biribirinize göreyseniz ve bir gelecek evlilik düşünüyorsanızda cinsellik yaşarsınız ha eğer böyle biriyle karşılaşmazsam da rabbimin vardır bir bildiği deyip en azından yalan yanlış bir insanla olmadığıma şükrederim, kimseye evlenmeden önce bir şey yapmayın diyemem ama bari en azından aceleye getirmeyip tanıyın. gerçekten tanıyın. sonra yürümese bile en azından siz her önlemi almış elinizden gelen tedbiri almış olursunuz cinsellik yaşayıp yaşamamak ise sizin tasarrufunuz olur.
Evet dedim ama bu tamamen partnerler arasında belirlenmeli ya. Özellikle kadın bundan hoşnut ve Rahatsız değilse olmalı.
Önemli olan sevgi ve saygı. Bu ikisi varken cinsellik olursa zaten o cinsellik ilk ikisini besler.
Senin düşüncen nedir soran olarak?
yani öpüşme vs olabilir ama ilerisini yapmam kullanılmaktan çok korkuyorum
Hatta öpüşmeyi bile yapmam
Anladım. Buna saygı duymalı sevgilin ya da gönlünü rahatlatmali krsinlikle.
Öpüşmek ama ister İstemez oluyor ya. İnsan isteğine engel olamiyor. Sonuçta seviyorsun
Sevgilim yok öylesine sordum
Bende farazi olarak dedim
Erkeklerin aklı çok değişik. Akılları hep orada ama evliliğe konu gelse bakire kız isterler. Amaaan of 😒😞
Valla eğer sevişme isteyip bakire kız istiyorsa biri ondan kesinlikle ayrıl.
Hem g. tum s. lmesin hemde ayranim dökülmesin yok.
Bu erkeklikle alakalı değil ya direk riyakarlık
Kadınlar, bakire erkek olsun ama tecrübeli olsun demesi gibi bir şey.
sevgilim yok 😂😂
Anladım anladim🤣🤣
Onu diyen biri olursa diye dedim kiz😅🤣
Bana kalırsa bakirelik önemli bilr degil
bence de olmamalı
Bu cidden bedensel bir ihtiyaç ve ben hissediyorsam kadında hissediyor. Ben yasayabilmissem, oda yasayabilmelu
Sen öğretmen misin
Kullanıcı adından ötürü soruyorum
Evet
Ne öğretmeni
İngilizce
bu soruyu özellikle sordum mesleğini yani ama sebebini burada anlatamam
Mesaj atabilirsin
Attım
Gördüm 👍
Arkadaşın el ele tutuşma modifiyeli versiyonu mu sevgili dediğin? Yemek yenir, su içilir, sevdiğinle sevişilir.
Bu kullanılma fikri de ne alakaysa hala çözemedim. Benden bir şey mi eksiliyormuş seviştiğim zaman? Öyleyse hiç fark etmedim, tartım da fark etmemiş, hala aynı kilodayım ne hikmetse.
Sevişmeye de bilisiniz tabii ama o "ilişkinin" yavanlığından giderek daha fazla sıkılınca sorumlusu kendiniz olursunuz. Kaliteli cinsellik ancak ilişkiyi güçlendirir, partnerleri birbirine bağlar.
Cevap
9Cevap
bu düşünceyi sevmiyorum neden kullanılmak olsun kadın zevk almıyomu bu sadece erkege ait birşeymi bu mantıga göre erkekte kullanılıyo olmuyomu cinsel şeyler olmalımı diyosan iki tarafta birbirine istek duyuyosa olmalı ha yok bi taraf istiyo bi taraf gönülsüzse olmamalı gönüllüysende kendini kullanılıyo gibi hissetmeye hak yok çünkü ortak bişey
aman sakın kullandırma kendini. bakir kal ki temiz kalasın
Çiftin isteğine bagli
Olmadı mı bitiyor zaten
Kesinlikle olmalı,
Olabilir yani bence
Olmalı
Neden kullanılmak olsun karşılıklı sonuçta
Olmasin yaa
Kişilere bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?